• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss yoldaşları <3

çok teşekkür ederim:3: içim rahatladı birden. Evet lisans işletme mezunuyum.. kpss ye dair hiç bişey bilmiyorum. kitaplarımı aldım çalışmaya başladım bakalım. Ama insan birşeyi bilmeyince hep kafasında eksik birşey yapıyomuyum hissi var:18: Mayıs'ta kayıt olacağız dimi
Rabbim hepimize hayırlısını versin:16:

olur mu canım öyle ümitsiz düşünme sen başla çalışmaya devamı geliyor emin ol :34:

Çok teşekkür ederim canım iş sahibi olmak için bekleyen herkes amacına ulaşınca gerçek anlamda sevinicem
Ben başladım herkes ne hali varsa görsün demem asla

Canım ne kadar incesin sen öyle yaaa :21:
Ahh canım inşallah hayırlısıyla ulaşırız rabbim hiçbirimzin emeklerini boşa çıkarmasın :43:

arkadaslar merhabalar
ben kpss lısansa hazırlanıcam
duruma gore kursa gıdıcem yada gıtmıcem
durum dediğim nedir ..?
matematık konularının ıcerıgıne göre yani
herseyım tam
matematıgı fullemek maksat
yada fule yakın yapmak herneyse
ben matematık lısanss konularını arastırdım bulamıyorum cıldırıcam
lisans matematik kpss konuları mat 1 mi mat2 mi ? cevaplarınızı beklıyorum.. sevgılerımle

arkadaslar merhabalar
ben kpss lısansa hazırlanıcam
duruma gore kursa gıdıcem yada gıtmıcem
durum dediğim nedir ..?
matematık konularının ıcerıgıne göre yani
herseyım tam
matematıgı fullemek maksat
yada fule yakın yapmak herneyse
ben matematık lısanss konularını arastırdım bulamıyorum cıldırıcam
lisans matematik kpss konuları mat 1 mi mat2 mi ? cevaplarınızı beklıyorum.. sevgılerımle

canım öncelikle hoşgeldin
konular mat1 yani sayılar,ebob ekok, bölünebilme, problemler, oran prantı, denklem çözme, kümler, mod, bide yeni eklenen sayısal mantık var 2 soru çıkıyo sanırım.

canım öncelikle hoşgeldin
konular mat1 yani sayılar,ebob ekok, bölünebilme, problemler, oran prantı, denklem çözme, kümler, mod, bide yeni eklenen sayısal mantık var 2 soru çıkıyo sanırım.

cnm cok tesekkurler pekı matematık den sadece kurs a gıtsem gıdılırmı kı tek dersten . ne kadardır ve hosbulduk:)

cnm cok tesekkurler pekı matematık den sadece kurs a gıtsem gıdılırmı kı tek dersten . ne kadardır ve hosbulduk:)

canım tek ders için kurs yoktur ama özel ders alabilirsin. hatta özel ders daha iyi olur. kpss ye hazırlanan matematik mezunları çok uyguna özel ders veriyolar genelde. öyle birini bulsan ekonomik ve verimli olur. ne kadardır bilemem onu senin görüşmen lazım

ewet ya banada dun ole oldu bugun isten gec geldim yatmadan iki test cozup oyle yaticam yarinda ewdeyim ders calisabilicem oleyy :D

paragrafta anlama tekrar gozden gecirdim uzerinede 30 soru cozebildim anca cok yorgunum yatim sabah devam edicem calismaya bugunluk benden bu kadar:) yarin evde olcagim icin bol bol calisirim :(

$x9BvAk.webp

Herkese selammmm..
Size motive ve özür(konuya çok giremedim için) bonibonları getirdiimm.. :16::16:

:119::119::119:​

Sibelimmmmm hoşgeldin balım :38:
Canım önemli olan her şekilde çalışmak inann :27:
Bizim seninle konuları bititrip acil tekrara geçmemiz lazım düşün en az 85 almalıyız. Tekrar çok öenmli
Ooo çok iyiymiş canım bende keşke öyle bi iş bulabilsem valla :6:
iyiy yapmışsın cnım benimde bugünlerde hep uykum geliyo yaaa :23: bende anca avrupa kült. bitirebildim :50:

hoşbulduk balımmmmm :16: dünde tekrar yaptım soru çözdüm 10 da bitirdim dersi kitap okudum uyudum :27:
annem babam kitaplarla kafayı bozcaksın diyo odadan çık insan içine gir az diyolar :27::9::9:
işim iyi 4 senedir aynı yerdeyim canım şükür sabahtan beri 100 sayfa kitap okudum kitabı bitiricem bugün akşamda devam derse:10:

Eki Görüntüle 1020416

Herkese selammmm..
Size motive ve özür(konuya çok giremedim için) bonibonları getirdiimm.. :16::16:

:119::119::119:​

ayy bunları görüncee :53::53: böle oldummm en sevdiğimmmmmmm :56:

Fikir edinme açısından tasarımın hızlandırılmış kursunu sordum bikaç gün önce 1000 tl ye kadar düşeriz dedi. Ama tabi bütün dersler için

hoşbulduk balımmmmm :16: dünde tekrar yaptım soru çözdüm 10 da bitirdim dersi kitap okudum uyudum :27:
annem babam kitaplarla kafayı bozcaksın diyo odadan çık insan içine gir az diyolar :27::9::9:
işim iyi 4 senedir aynı yerdeyim canım şükür sabahtan beri 100 sayfa kitap okudum kitabı bitiricem bugün akşamda devam derse:10:

ayy bunları görüncee :53::53: böle oldummm en sevdiğimmmmmmm :56:

Bende bayılırımm.. :16::16:

Kuzisleeer memleketimden kilometrelerce uzaktayim..malum cenazmiz var.ders de calisamiorum am evime varinca toparli
caaam...
Insaallah bugun nisanlimla guzel vakit ggecirip enerji depolayacam ;))

kizlar kimse ders calismiyor mu niye yazmiyosunuz . ben bugun.anlatim bozukluguna calistim . bir test vardi onu cozdum ve kpss 2012 turkce sorularini cozdum kac net yaparim diye bakmak icin 30 sorudan 1 yalnis 3 bos 26 dogrum cikti . o 3 bos olan soruda calismadigim konu olan sifat zarf falandi yapamadigim icin cozmedim :) . turkceden simdi kisa bi goz aticam kac konu bitirdim bidaha bi okuyim konulari :)

pardon yanlis kelimesini yanlis yazmisim " yalnis "die :) duzeltme yapmak istedim ama nerden yapacagimi bilemedigim icin soylemek istedim:)

Back