- 28 Mart 2012
- 428
- 2
- 68
- 38
- Konu Sahibi meleksimam
-
Yarından itibaren kaldığımız yerden devam ediyoruz o zaman. Muhtemelen yeni misafirlerimiz de gelecek.
Hadi görüşürüz. Sorularınızı,önerilerinizi bekliyorum kızlar...
merhaba kpss için çabalayanlar bende bugün gazetenin verdiği testi çözdüm ve matematikten çok gerilemişim 17tane yaptım moralim bozuldu kuralları hep unutmuşum
aynen ben de çalışamıyorum. Boş olduğumda canım çalışmak istemiyor, onun dışında zaten evli olduğum için bütün ev işleri üstümde. Gelen giden zaten hesapsız. Kimse demiyorki bu kız ders çalışıyor.:84:çalışamıyorum ben yaa stres yapıyorum çalışmadıkça da
aynen ben de çalışamıyorum. Boş olduğumda canım çalışmak istemiyor, onun dışında zaten evli olduğum için bütün ev işleri üstümde. Gelen giden zaten hesapsız. Kimse demiyorki bu kız ders çalışıyor.:84:
pek iyi değil 23-24 bazende 25 yapıyordum çalışmam lazım ama çalışamıyorum başka işlerim var şu ara bi atanamadım gittii
çok teşekkür ederim. Umarım söylediğiniz olumsuzlukları yaşamam...:44:hayırlı olsun
O karnında büyüyüp gelişene kadar sınav gelir de geçer bile hayırlısıyla
tabi o arada bulantı,kusma,halsizlikleriniz olacak büyük ihtimal siz de haklısınız ama bu mutlu haber bence sizi daha çok motive edecektir
Kızlar, sanırım hamileyim. Bundan sonra ders çalışmak daha da zor olacak...:44:
merhabalar kızlar bende yeni başlıyorum çalışmaya...umarım yetişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?