Canım kendini avantajlı olarak gör sen daha önce bu sınava hazırlanmış bu sınava girmiş tecrübeli birisin kendi eksiğini de bilirsin az çok ya da 79 puan aldığında pişman olduğun hususları bilirsin. Ben ilk kez gireceğim ama kpss olayı artık yavaştan bitecek ya da daha karmaşık bir hal alacak o yüzden hepimiz inşallah bir an önce atanırız.yok canım benim ben 2010 dan beri giriyorum 2012 de 79 puanla atanamadım sonra evlilik falan oldu çalışamadım 31 yaşındayım canım benim 85 puanı garantilemem lazım çok iyi çalışalım gerçekten de ben sizden büyüğümdür yaş olarak birbirimize yardımcı olalım dostlar
artık bıktım bu kpss yi halledeceğim artık ondan sonra da kafa rahat olsun
evet artık kurumlar sınavlarını kendi yapacak gibi druyor kpss sadece bir unsur gibi olacak ama yine de iyi puan almak lazım sıralamaya girmek için de tecrübeliyim canım ama olmadıkça daha da insan stres oluyor eksiğim konu eksiklerimi falan biliyorum konuları üstün körü geçmemek lazım konuda eksik oldukça hep başa dönmüş olacağızCanım kendini avantajlı olarak gör sen daha önce bu sınava hazırlanmış bu sınava girmiş tecrübeli birisin kendi eksiğini de bilirsin az çok ya da 79 puan aldığında pişman olduğun hususları bilirsin. Ben ilk kez gireceğim ama kpss olayı artık yavaştan bitecek ya da daha karmaşık bir hal alacak o yüzden hepimiz inşallah bir an önce atanırız.
dur bakıyorum soruya şimdi çözeyimArkadaşlar bir sorum varr.
A,B,C birer rakam ve AB iki basamaklı sayıdır. AB=A+B+C+40 olduğuna göre A kaçtır?
Ben 9a=c+40 bulup a ve c nin 5 olduğunu düşündüm ve cevap 5 değilmiş. Çok kafama takıldı..
ben de bulamadım ya aynı düşünüyorum senin gibi canım ama çözecek arkadaşlar bulurum ben dur :)
hangi yayının kitabındaydı bu soru canım bakalım arkadaş da cevap yazar bakan da olur yine soruya amaCanım sağolasın ben nedense yanlış soru olabileceğini de düşünüyorum çünkü cevabı 4 vermiş. Formüle yerleştirince sağlamıyor..
hangi yayının kitabındaydı bu soru canım bakalım arkadaş da cevap yazar bakan da olur yine soruya ama
ihtiyaç özenlidir aslındaİhtiyaç akademi frekans çözümlü soru bankası. :)
ihtiyaç özenlidir aslında
tabii canım tek tük yanlış olurBilmiyorum ki canım sen hiç kaynaklarında yanlış soruya denk geldin mi bu da yanlış da benim ikinci olacak başka bir yayından da denk geldim çünkü.
tabii canım tek tük yanlış olur
evet canım benimSözelde denk gelmesin de sayısal da gene anlaşılıyor sözel de akılda yanlış bilgi kalıyor. :)
ay canım benim hayırlısıyla kazanırız başarılı oluruz inşallah..Bende kamucuyum 14 aylık bebemle sınava hazırlanıyom bu yıl gircem benaaynaa
İyi geceler canlarım.. Bir sorum var daha doğrusu sorunun kolay yolu var mı onu soracağım.
2a-12/a+3
İfadesinin tam sayı olması için a kaç farklı değer alır?
Sonucu buluyorum uğraşınca ama tek tek değer vererek ve takdir edersiniz ki çook uzun sürüyor. Soru asal sayılar ve obeb okek konusu içinde yer alıyor bu yüzden alternatif bir çözüm var ve ben yanlış yapıyorum gibi geliyor. :)
Canım yeni gördümhkn_ays_ask canım şu soruya bakabilir misin