- 8 Nisan 2015
- 1.769
- 1.266
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam bende 3 dogru[/QUOTE]QUOTE=
T
t: 41944238, member: 611960"]cvp 3
çözüm:
12/6.2=1+doğru
24.8/2=96 doğru
2.9-4.2=18-8=10 doğru
2-(1-3) eksiyi parantez içine dağıt 2-1+3=2 yanlış
4- 4.1/2 sadeleştir 4-2=2 yanlış
Aynen ben de senim gibi çözdüm(x-y) ile (y+z) aralarında asal doğal sayılardır. 8x=15y+7z olduğuna göre, x+z toplamı kaçtır ?
cevap 15 miş
8x - 7z=15y
x = 7
z = 8
y = 0
x + z = 15
böyle mi olcak?
a ve b pozitif tam sayılar ve a kare = 40.b olduğuna göre, a+b toplamı en az kaçtır?
bu sorunun kolay çözümü yok mu yoksa kafadan mı çözcez
cevap 30
Yapamadiklarnz olursa bakabilirimçok teşekkürler hsynmhsn
Bu arada acilse telefona uygulama indirebilirsin. KPSS MATEMATİK-GEOMETRİ uygulamasını indirebilirsin diğer uygulamaları da inceleyebilirsin kısa konu anlatımları falan var.Obeb-okek notları lazım bana. siz hangi konudasiniz alan ne
ben de çalışmaya başladım artık canım birbirimie yardımcı olalım 2018 kpss ye hazırlanıyorum senin bölüm neArkadaşlar konuyu hortlatıyorum. Şu an aktif olarak kpss hazırlananlar lütfen birbirimize destek olalım. Başlık yukarıda olsun ki hepimiz yapamadıklarımızı paylaşalım, farklı soru tipleri görelim. Hepimize başarılar.
evet şu konuları iyice özümseyip bol sorularla yola devamAynen boş birakmicam hepsini cozecem
ben de b grubu hazırlanıyorum canım kamu yönetimi benim de bölümMerhaba canım ben kpss b den giricem nasipse bölüm sosyal hizmet.. Matematikte obeb-okek konusuna yeni başlayacağım not çıkarırsam muhakkak atarım. :) Onun dışında yine de yapamadığın olursa yaz illa birimiz çözeriz. Ben de yapamadıklarımı atıcam buraya boş soru bırakmaktan nefret ederim.
İlk kez mi gireceksin canım? İnşallah hepimiz güzel puanlar alırız. Çok korkmaya başladım alımlar azalacak dendiği için.. O yüzden iyi çalışalım hep beraber.ben de b grubu hazırlanıyorum canım kamu yönetimi benim de bölüm
İlk kez mi gireceksin canım? İnşallah hepimiz güzel puanlar alırız. Çok korkmaya başladım alımlar azalacak dendiği için.. O yüzden iyi çalışalım hep beraber.