kpss lisans çözemediğimiz tüm konulardaki soruları beraber çözelim

Canim ilk kısımlarda işlem hatan var sanırım. en önemli yeri de doğru yapmışsın. Benim ekte gönderdiğim gibi çıkacak. sonra paydaları 150 de esitledim. biraz işlem yaptıktan sonra Yüksek rakam çıkıyor. sonra sadelestirme yapıldığında 3/10 çıkıyor. tamam canim dikkatli çözersen yaparsın.

Canım ben ilk kısmı yanlış yapıyorum galiba.. -2tam3/5 hesaplanırken -(2.3+5) yapıyorum ve -11/5 buluyorum cevabı da -1/10 bulmuş oluyorum ama senin bulduğun gibi -13/5 bulsam doğru çıkacak cevap.

Hatanı anladım canim sen - 2 tam 3/5 ya tam bölümünü çarpma olarak alıyorsun. Şimdi o eksiyi kaldır oradan yokmuş gibi düşün. ortada artı var gibi düşün bakalım. 2 tam 3/5 olsun sana 2+3/5 böyle çözersen sonuç 13/5 olur. kaldırdığın eskiyi de önüne yapistir. olsun sana - 13/5. inşallah anlarsın canım benim. Bende ilk cozduklerimde senin gibi idim. zamanla olgunlasacaksin inşallah. azimle çalışmaya devam edersen başarılı olursun bence. azimli birisin kadarıyla da ne güzel

Kızzz buldum ya yanlışımı.. Tam sayılı kesri birleşik kesre çevirme formülünü yanlış hatırlıyormuşumm :) Ben (2.3+5)/5 yapıp önüne - ekliyordum ama tam sayıyı payda ile çarpıp pay ile toplamam lazımmış. (2.5+3)/5 ve negatif olacak... Ayyy sinir basmıştı yapamadıkça. Formülüm yanlışmış

Sağol canım ben arkamda soru bırakmayı hiç sevmiyorum 2 kaynaktan ebob ekok konusuna kadar bitirdim 1 kaynaktan da ebob ekok hariç bitirdim işte en son bu sorular kalmıştı. Arkamda boş soru bırakınca çocuğumu bırakmış gibi hissediyorum

Senin nasıl gidiyor çalışmalar :)

Kalan sorularımız bunlar çözebilen olursa teşekkür ettik :)

1)222'nin karesi+333'ün karesi+444'ün karesi toplamının kaç tane pozitif tam sayı değeri vardır?

2)1+12/1+12/1+12/...... işlemin sonucu kaçtır?

1+12/x=x kalıbına yerleştirip 4 buldum ama yanlış diyor.

3)4012.4007-4017.4002 ÷25 işleminin sonucu kactır?

Tek tek çarparsak çok uzun sürer pratik bir yolu yok mu?

Bölme bölünebilme ikinci kaynaktayim canim. Elimden geldiğince dersin başına oturmaya çalışıyorum

Bölme bölünebilme ikinci kaynaktayim canim. Elimden geldiğince dersin başına oturmaya çalışıyorum

İyi çalışmalar canım benim vizeler geldi çattı 1 ay kadar kpss çalışamıcam

Sana da oluyor mu 3 kaynaktan bitirdiğim bir konu hiçbir boş ya da yanlış soru bırakmadım ama 2 3 konu ilerledikten sonra geriye dönüp o konudan çözdüğüm bazı sorularda takılıyorum sanki ben çözmemişim

Canim benim kitaplardaki soru sayısı fazla olduğu için tam pekiştirerek ilerliyorum. yavaş oluyor ama sağlam ilerlemiş oluyorum. Sen ilk defa hazırlanıyorsun ya onun da verdiği bir şeydir. zor bir süreç olgunlaşma. cok fazla soru çözersen geriye döndüğünde her soruya cevap verebilecek seviyede oluyorsun. ben sayısal bölüm mezunu olup sınava iki defa hazirlaninca 3 kez de ales e girince ondan geriye dönünce sorun olmadı. Sen azimlisin bu şekilde çalışmaya devam edersen sınava kadar güzel seviyeye getirirsin kendini bence

Canım inşallah senin de bu sefer olur hepimiz emeğimizi emeğimizin karşılığını alırız..

Anladığım kadarıyla çok kaynak çözmek, çok soru tipi görmek, çok pratik yapmak.. Hatta şu aralar çevremde kpss girmiş kazanmış olanların kitaplarına da çökmeyi planlıyorum :) Almak istediğim zaten çok yayın var öbürleri de cilası olsun

Senin için sorun olmazsa daha önce kaç almıştın? Bölümünde kaç alman lazım en az?

Canim 2012 de 62 almıştım. 2014 de 65 almıştım. 2016 da yine 65 aldım. 2012 de son sınıfta olduğumdan yoğundum ama yine elimden geleni yapmıştım. olmadı kısmet. 2014 de yüksek lisans vardı tez döneminde olduğumdan yoğundu yine. ama yine elimden geleni yaptım yine olmadı. 2016 da da bebegim dünyaya geldi hiç hazırlanmadim. bebegim daha önemliydi pişman da değilim hazırlanmadigima. Şimdi de bebekle çok zor oluyor ama elimden geleni yapıyorum. olmazsa da olmasın evde huzur var yeterli diyorum. bölüm en son 78 le kapattı canim

Benim bölüm de o civarlarda sen hangi bölümden gireceksin :)

Kızlar selam bende kpss önlisans qircem daha halen başlamadım .. Çözmediqim sorular olursa atarım sizde atın yardimcı olmaya calışırım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…