- 16 Temmuz 2014
- 702
- 606
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #1.061
GünaydınGünaydınnnAyılmaya çalışıyorum, hemen bi kahve kendime
Güzel bi gün olsunnn
Oh mistik gelmişGünaydın
afiyet olsun bana da kahve yapsana ayılamadım dahaOh mistik gelmişben de haber izliyorum, kahvemi de hüplettim
Gel canım hemen yapayımafiyet olsun bana da kahve yapsana ayılamadım daha
Gel canım hemen yapayımfal da sallarz kafadan :)) Atancağmz kurumun baş harfini de görürüz
geldim geldimmm günaydıın kızlar erkenden kalkıp işlerimi bitirdim ama eşim hala yatıyo onuda gönderebilseydim... bugün yapacaklarımı yazdım gün sonunda hepsinin yanına birer tik koymak niyetiyle başlıyorum ufak ufak =)
Ben de haberleri izledim :) bişeyler yiyip oturcam yavassss yavass:)geldim geldimmm günaydıın kızlar erkenden kalkıp işlerimi bitirdim ama eşim hala yatıyo onuda gönderebilseydim... bugün yapacaklarımı yazdım gün sonunda hepsinin yanına birer tik koymak niyetiyle başlıyorum ufak ufak =)
yalnız kahvaltı yapmayı da hiç sevmiyorumBen de haberleri izledim :) bişeyler yiyip oturcam yavassss yavass:)
Erkn kalktm da erkn baslamadm:)) aheste ahesteee...Hanımlar erkenden başlamışsınız
Iyi çalışmalaaaar
boşver saat 12 olduysa ne olmuş.. şimdi başla akşama kadar 4 5 saat olur.. hep 2 saat bile çalışsan kar..Kızlar ne güzel erkenden başlamışınız
Ben uykuma yenik düştüm 10 a kadar uyudumkafamı kırasım var
Sonrada kac gundur is guc yapmiyordum evi toparladim
Saat oldu 12çok çalışmam lazım yaaa