- 16 Temmuz 2014
- 702
- 606
- 63
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #1.061
yarın sabah görüşmek üzere kızlar ben kaçar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınGünaydınnnAyılmaya çalışıyorum, hemen bi kahve kendime
Güzel bi gün olsunnn![]()
Oh mistik gelmişGünaydın![]()
afiyet olsun bana da kahve yapsana ayılamadım dahaOh mistik gelmişben de haber izliyorum, kahvemi de hüplettim
![]()
Gel canım hemen yapayımafiyet olsun bana da kahve yapsana ayılamadım daha
Gel canım hemen yapayımfal da sallarz kafadan :)) Atancağmz kurumun baş harfini de görürüz
![]()
geldim geldimmm günaydıın kızlar erkenden kalkıp işlerimi bitirdim ama eşim hala yatıyo onuda gönderebilseydim... bugün yapacaklarımı yazdım gün sonunda hepsinin yanına birer tik koymak niyetiyle başlıyorum ufak ufak =)
Ben de haberleri izledim :) bişeyler yiyip oturcam yavassss yavass:)geldim geldimmm günaydıın kızlar erkenden kalkıp işlerimi bitirdim ama eşim hala yatıyo onuda gönderebilseydim... bugün yapacaklarımı yazdım gün sonunda hepsinin yanına birer tik koymak niyetiyle başlıyorum ufak ufak =)
yalnız kahvaltı yapmayı da hiç sevmiyorumBen de haberleri izledim :) bişeyler yiyip oturcam yavassss yavass:)
Erkn kalktm da erkn baslamadm:)) aheste ahesteee...Hanımlar erkenden başlamışsınız
Iyi çalışmalaaaar
boşver saat 12 olduysa ne olmuş.. şimdi başla akşama kadar 4 5 saat olur.. hep 2 saat bile çalışsan kar..Kızlar ne güzel erkenden başlamışınız
Ben uykuma yenik düştüm 10 a kadar uyudumkafamı kırasım var
Sonrada kac gundur is guc yapmiyordum evi toparladim
Saat oldu 12çok çalışmam lazım yaaa