Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

Bence de. Ben hafiza icin çözümümü buldum. Yanima bi kupa turk kahvesi ve tuzsuz yer fıstığı aliyorm. Hem elim boş durmuyo hem hafıza ve zihne cok faydalı. Siz de deneyin :KK66:
çay kahve hastasıyım ben de devamlı içiyorum
ama su içmeliyim. çünkü 2-3 lt su içtiğim günler kendimi daha iyi hissediyorum.
çayı kahveyi çok kaçırırsam iyi gelmiyor. hele yanına çikolata yediysem bir saat sonra yavaş yavaş gözlerim kapanıyor ve o günden daha hayır bekleme :KK70:

bu aydan 26 gün kaldı 6 günü daha düştüm 20 günlük program yaptım

tarih: osmanlının sonu kadar gelinecek (günlük 3 video)
matematik: problemlere kadar gelinecek( 10 kadar konu var 2 güne 1 konu çözümlü sorulardan sadece formüllere bakılarak test çözülecek)
geometri: (nefret ederim) bir gün durup bir gün 10 çözümlü soru incelenecek (en fazla bu kadar tahammül edebiliyorum)
türkçe: hergün 12 şer soruluk 4 test çözülecek

bunlardan vakit kalırsa bir gün anayasa bir gün coğrafya olmak üzere 1 er video izleyebilirim

vatana millete hayırlı uğurlu olsun En Büyük TÜRKİYE
bu sayfayı ekleyelim sık kullanılanlara
ay sonu herkesten rapor bekliyorum :KK66:

Bugün benim için tam bi karar günü oldu.
Kariyer uygulamasndan tüm başvurularmi geri çektim ve uygulamayi kaldirdm. Arayan olursa reddedicem.illa bi daha frsat çikar maystan sonra.
Memurlar net uygulamasini da kaldirdm asla okumycam.
Sadece yüksek puan almaya çalışıcam, 87 ymiş 86 ymış 89 muş...ya bunları alirsam diye endişe duymak için çok erken anladm.
Napiyim elimden geleni yaptm derim.
Mayısa kadar full çalışma...elimden geleni yapicam.
Sınav geçsin işlere başvururm atanana kadar inşallah.
Atanma olur olmaz o artk kismet.
Mülakat gelirse de belki de mülakatla giricem kimbilir...
İşte böyle...6 aylik kampa giriyorm kizlar.
Bunaldkca motivasyonum düştkçe sizlerden destek alacağm...
Iyi ki varsnz :KK39:
ha şöyle olması gereken de bu zaten.
olumsuz düşünceler bize hiçbir şey kazandırmaz.
derslere asılalım :KK66:

Hoş geldin :) bugün aklmdan gectin valla dedm.newsmiles napiyo acaba :) ben birkac günlük çöküşten sonra yarin toparliyorm inş :KK54: sen neler yaptn?
hoşbuldum canım.
ben hiiiiççç bişi yapmadım malesef. neyse tatil oldu. şimdide çok yorgunum bişi yapamam. artık cuma tekrara ders başı :)

Yahu apartmanda hiç bitmeyen bir gürültü var. Yeni taşınan komşularımız sanki megafonla çığlık atarak konuşuyorlar :KK43:
Hayatımda bu kadar gürültücü bir aile görmedim. Bir de Allah bağışlasın bebekleri var 24 saat ağlıyor haliyle :KK43:
Bebek ne yapsın normal iletişim dilini bağırmak zannediyor :KK43:

Yahu apartmanda hiç bitmeyen bir gürültü var. Yeni taşınan komşularımız sanki megafonla çığlık atarak konuşuyorlar :KK43:
Hayatımda bu kadar gürültücü bir aile görmedim. Bir de Allah bağışlasın bebekleri var 24 saat ağlıyor haliyle :KK43:
Off zor ya...gurultucu komşu başa bela :/

Off zor ya...gurultucu komşu başa bela :/
ben hayatımda böyle bir enerji görmedim. Şu enerjinin onda biri bende olacak tüm sınavları geçerim :KK70:
ama şu anda zirvesindeler gürültünün. son iki saattir evdeki herkes hep bir ağızdan çığlık atıyor. evin kızı ile annesi kavga ediyorlar genizden sesler çıkararak. sanki benim evin içinde kavga var gibi.
zaten o daireye taşınan en fazla iki gün sonra çığlıklara başlıyor. her sene değişir oradakiler ve daha hiç sessiz bir aile gelmedi :KK43: benim şansıma :KK43:

ben hayatımda böyle bir enerji görmedim. Şu enerjinin onda biri bende olacak tüm sınavları geçerim :KK70:
ama şu anda zirvesindeler gürültünün. son iki saattir evdeki herkes hep bir ağızdan çığlık atıyor. evin kızı ile annesi kavga ediyorlar genizden sesler çıkararak. sanki benim evin içinde kavga var gibi.
zaten o daireye taşınan en fazla iki gün sonra çığlıklara başlıyor. her sene değişir oradakiler ve daha hiç sessiz bir aile gelmedi :KK43: benim şansıma :KK43:
bir de köpekleri var. evde varlarken çığlıkları evde yoklarken köpeğin hiç durmadan havlaması :KK70:
bendeki mücadeleye bak :KK70:

kıyamam yaaa çok zor gürültülü komşular çok rahatsız edici :KK43:

dairenin altında yatır olmasın :KK53:

X