Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

Bence de. Ben hafiza icin çözümümü buldum. Yanima bi kupa turk kahvesi ve tuzsuz yer fıstığı aliyorm. Hem elim boş durmuyo hem hafıza ve zihne cok faydalı. Siz de deneyin
çay kahve hastasıyım ben de devamlı içiyorum
ama su içmeliyim. çünkü 2-3 lt su içtiğim günler kendimi daha iyi hissediyorum.
çayı kahveyi çok kaçırırsam iyi gelmiyor. hele yanına çikolata yediysem bir saat sonra yavaş yavaş gözlerim kapanıyor ve o günden daha hayır bekleme

bu sayfayı ekleyelim sık kullanılanlara
ay sonu herkesten rapor bekliyorum

ha şöyle olması gereken de bu zaten.
olumsuz düşünceler bize hiçbir şey kazandırmaz.
derslere asılalım

Hoş geldin :) bugün aklmdan gectin valla dedm.newsmiles napiyo acaba :) ben birkac günlük çöküşten sonra yarin toparliyorm inş sen neler yaptn?
hoşbuldum canım.
ben hiiiiççç bişi yapmadım malesef. neyse tatil oldu. şimdide çok yorgunum bişi yapamam. artık cuma tekrara ders başı :)

Yahu apartmanda hiç bitmeyen bir gürültü var. Yeni taşınan komşularımız sanki megafonla çığlık atarak konuşuyorlar
Hayatımda bu kadar gürültücü bir aile görmedim. Bir de Allah bağışlasın bebekleri var 24 saat ağlıyor haliyle
Bebek ne yapsın normal iletişim dilini bağırmak zannediyor

Off zor ya...gurultucu komşu başa bela :/

Off zor ya...gurultucu komşu başa bela :/
ben hayatımda böyle bir enerji görmedim. Şu enerjinin onda biri bende olacak tüm sınavları geçerim
ama şu anda zirvesindeler gürültünün. son iki saattir evdeki herkes hep bir ağızdan çığlık atıyor. evin kızı ile annesi kavga ediyorlar genizden sesler çıkararak. sanki benim evin içinde kavga var gibi.
zaten o daireye taşınan en fazla iki gün sonra çığlıklara başlıyor. her sene değişir oradakiler ve daha hiç sessiz bir aile gelmedi benim şansıma

bir de köpekleri var. evde varlarken çığlıkları evde yoklarken köpeğin hiç durmadan havlaması
bendeki mücadeleye bak

kıyamam yaaa çok zor gürültülü komşular çok rahatsız edici

dairenin altında yatır olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…