- 17 Ağustos 2009
- 885
- 755
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #1.021
Evet canm ya. Bi de evde yayilma olayi olmaz. Cok iyi olur.gidebilsek aslında en güzeli kütüphane, insan daha çok gaza gelir çalışanları gördükçe
Benim de şöyle:Kasım ayı: 26 günde
-Yds: gramer bitecek, 26 makale ve her gün bir sayfa kelime
-Tarih: Konular bitecek
-Mat: Problemlere kadar
-Geo: Çokgenler ve Dörtgenlere kadar
-Türkçe: Konular bitecek
-Coğ: Konuların yarısı bitecek
bakalım kasım sonunda kaç tanesini halletmiş olacağım
yetiştirelim hepsiniBenim de şöyle:
Tarih çağdaşa kadar bitecek.
Yediiklim tarih test kitabm 120 test var her gune 5-6 test düşüyo.
Evveliyat tarih yaprak test geldgm konuya kdr bitecek.
Coğrafya yarısı bitecek.
Mat her gün 30-50 arası soru karışk.
2 günde bir 10 geo sorusu karışk.
2 günde bir 10 mantik mat. Yani bi gün 10 mat mantk ,bi gün 10 geo. Mat 30-50 haricinde bunlar.
Turkce her gun 20-30 arasi soru karisk denemeden.
Bakalm nasil olcakkkkk
Kesinlikle... :) her gün eşim gittikten sonra hemen yataği topluyorm ne kdr uykum olursa olsun...salona geciyorm bi sabah kahvesi. Sabah 7 haberleri izliyorm. 8 de ders başı yapıyorm. Çok dayanamazsam salonda sızarm bi saat. Ders aralarnda ev işi. Arada aksamalar olacaktr. Haftasonlari planda kaymalar oluyo eşim evde cunku. Haftaicine atarz yapamadklarmzi.yetiştirelim hepsini
tamamdır seninkini de paylaş ay sonunda yanlarına tik koyacağızmaşallah maşallah kızlar.. sizin programlar bana uymadı ben daha çooookk gerideyim.. bunlardan yola çıkarak kendi programımı yapayım bende..
Yap canim bekliyoruzzzz:)))maşallah maşallah kızlar.. sizin programlar bana uymadı ben daha çooookk gerideyim.. bunlardan yola çıkarak kendi programımı yapayım bende..
Bence de. Ben hafiza icin çözümümü buldum. Yanima bi kupa turk kahvesi ve tuzsuz yer fıstığı aliyorm. Hem elim boş durmuyo hem hafıza ve zihne cok faydalı. Siz de deneyinkızlar gün içinde ve ders çalışırken abur cuburdan uzak durun ve bol su için.
susuzluk ve çikolata bisküvi cips cola gibi zararlı yiyecek-içecekler dikkat dağıtıyor, isteksizlik yapıyor
ve gece uykusunu çok iyi alın.
Çok güzelbu aydan 26 gün kaldı 6 günü daha düştüm 20 günlük program yaptım
tarih: osmanlının sonu kadar gelinecek (günlük 3 video)
matematik: problemlere kadar gelinecek( 10 kadar konu var 2 güne 1 konu çözümlü sorulardan sadece formüllere bakılarak test çözülecek)
geometri: (nefret ederim) bir gün durup bir gün 10 çözümlü soru incelenecek (en fazla bu kadar tahammül edebiliyorum)
türkçe: hergün 12 şer soruluk 4 test çözülecek
bunlardan vakit kalırsa bir gün anayasa bir gün coğrafya olmak üzere 1 er video izleyebilirim
vatana millete hayırlı uğurlu olsun
düşündümde her ay bu şekilde ilerlersek süper çalışmış oluruz... dümensiz gemi gibi bir oraya bir buraya sürüklendim şimdiye kadar ama ipleri ele aldık artık herşey istediğimiz gibi olacak =)Çok güzelHayrli olsun. Her sabah buraya yaziyorz kalkip tamam mı? Tek amacmz yüksek puan almak. Gerisi Allah kerim.6 ayimiz var, en iyi sekilde degerlendirelm
Aynrn kuzum..her ay sonu degerlendrmesini yapicaz. Aylik hedef en iyisi. Artk ipler elimzde:))))düşündümde her ay bu şekilde ilerlersek süper çalışmış oluruz... dümensiz gemi gibi bir oraya bir buraya sürüklendim şimdiye kadar ama ipleri ele aldık artık herşey istediğimiz gibi olacak =)
1 aralıkta kasım ayının değerlendirmesini yapıp ne kadar verim aldığımızı görelim birlikte
Hehehe bnmki de hazr ayva tatlisi kutuda almsti icinde ayvasi da var saniyomuş ilahii:)))konumuzla alakasız ama bu erkekler niye böyle =))) eşime çöp poşeti al büyük boy demiştim adam endüstriyel jumbo boy almış sanki evde kimyasal atık üretiyoruz
sende iyiki varsın muzlupasta mBugün benim için tam bi karar günü oldu.
Kariyer uygulamasndan tüm başvurularmi geri çektim ve uygulamayi kaldirdm. Arayan olursa reddedicem.illa bi daha frsat çikar maystan sonra.
Memurlar net uygulamasini da kaldirdm asla okumycam.
Sadece yüksek puan almaya çalışıcam, 87 ymiş 86 ymış 89 muş...ya bunları alirsam diye endişe duymak için çok erken anladm.
Napiyim elimden geleni yaptm derim.
Mayısa kadar full çalışma...elimden geleni yapicam.
Sınav geçsin işlere başvururm atanana kadar inşallah.
Atanma olur olmaz o artk kismet.
Mülakat gelirse de belki de mülakatla giricem kimbilir...
İşte böyle...6 aylik kampa giriyorm kizlar.
Bunaldkca motivasyonum düştkçe sizlerden destek alacağm...
Iyi ki varsnz
Insallah canım benimmmsende iyiki varsın muzlupasta minşallah motivasyonumuz hiç düşmeden hep bu günkü aşkla mayısa kadar yalayıp yutarız tüm müfredatı..
en iyi puanları alır ve güzel yerlere atanırız inşallah.