- 16 Temmuz 2014
- 702
- 606
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #1.081
kızlaaaarrr bu inanılmaz ama bugün ki planım bittiiiii çook mutluyum bu gazla 1 2 saat daha artı olarak çalışırımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında en zevkli dersler onlarMat ve geo cozmek istemiyorummm offf
süperkızlaaaarrr bu inanılmaz ama bugün ki planım bittiiiii çook mutluyum bu gazla 1 2 saat daha artı olarak çalışırımm
Yok ya...benim temel sağlam da hız yok. Delirtiyo beni aheste aheste. Sınavda bi saat ayirmam lazm.aslında en zevkli dersler onlar
konuyu iyice öğrendikten sonra bulmaca gibi oluyor
hele geometri...
Tebrik edermm... ben bugun daha tam uygulayamadm. Tarih calstm ve mat deneme cözdm smdiye dek o kdr. Gözlerm uyuşuyor 4 saatlik uykuyla duruyorm ya.kızlaaaarrr bu inanılmaz ama bugün ki planım bittiiiii çook mutluyum bu gazla 1 2 saat daha artı olarak çalışırımm
bugün olmazsa yarın uygularsın tamamen uykusuzluk kötü yaa.. ben hızımı alamadım bugün 7 den beri ders çalıştım şimdide mantı açıyorum (söylemesi ayıp) akşama kutlama var çok güzel çalıştığım içinTebrik edermm... ben bugun daha tam uygulayamadm. Tarih calstm ve mat deneme cözdm smdiye dek o kdr. Gözlerm uyuşuyor 4 saatlik uykuyla duruyorm ya.
Biraz da tarih cozer bitirrm günü.
Oo supersin:)) kolay gelsin afiyet olsun :)bugün olmazsa yarın uygularsın tamamen uykusuzluk kötü yaa.. ben hızımı alamadım bugün 7 den beri ders çalıştım şimdide mantı açıyorum (söylemesi ayıp) akşama kutlama var çok güzel çalıştığım için
teşekkür ederim canım gel beraber olsun =)Oo supersin:)) kolay gelsin afiyet olsun :)
Yok ya...benim temel sağlam da hız yok. Delirtiyo beni aheste aheste. Sınavda bi saat ayirmam lazm.
madem temelini hallettin ne güzel işte senin çok soru çözüp pratik kazanman lazım sadece.Yok ya...benim temel sağlam da hız yok. Delirtiyo beni aheste aheste. Sınavda bi saat ayirmam lazm.
uykusuzluk çok kötü oluyor. bugün erken yatTebrik edermm... ben bugun daha tam uygulayamadm. Tarih calstm ve mat deneme cözdm smdiye dek o kdr. Gözlerm uyuşuyor 4 saatlik uykuyla duruyorm ya.
Biraz da tarih cozer bitirrm günü.
süperbugün olmazsa yarın uygularsın tamamen uykusuzluk kötü yaa.. ben hızımı alamadım bugün 7 den beri ders çalıştım şimdide mantı açıyorum (söylemesi ayıp) akşama kutlama var çok güzel çalıştığım için
tek derdin bu olsun
sınavda ayır bir saat
ben bir saat ayırsam da o kadar yapamıyorum işte
geçen sınavda rahatlıkla bir saat 15 dakika ayırmıştım ama 20 yapabildim
ama pert oldum yaa uyukluyorum şuan.. birazdan yatıp uyuycam sanırım =) sen naptın bitti mi bugün ki planın?süper
sen bugünü bitirdin hatta aştın bile
Daha bitmedi benim devam ediyorumama pert oldum yaa uyukluyorum şuan.. birazdan yatıp uyuycam sanırım =) sen naptın bitti mi bugün ki planın?
aynen öyle.. şuan duşa bile gitmeyi gözüm kesmiyor. ben şurada uyuyum yarın kaldırırsınız.. zzzzzz....Daha bitmedi benim devam ediyorum
İste güzel çalışıp yorulunca insanin uykusu da geliyor. Eskiden bir türlü uyuyamazdım sonra da benim uyku sorunum var diye dolanırdım evde gece öğlen uyanırdım. Halbuki hep yorulmamaktan. Çalışmamaktan. İnsan enerji harcamayınca uyuyabilir mi hiç
kalk yerine yat bak boynun tutulacakaynen öyle.. şuan duşa bile gitmeyi gözüm kesmiyor. ben şurada uyuyum yarın kaldırırsınız.. zzzzzz....
tamam tamamkalk yerine yat bak boynun tutulacak
Bence sen de çok iyi yapmşsn alanına göre :)tek derdin bu olsun
sınavda ayır bir saat
ben bir saat ayırsam da o kadar yapamıyorum işte
geçen sınavda rahatlıkla bir saat 15 dakika ayırmıştım ama 20 yapabildim
Evet canm yatıcam erken :)uykusuzluk çok kötü oluyor. bugün erken yat