Kpss GK♡GY ve Yds Çalışma Mekanı

Tebrik edermm...:KK73: ben bugun daha tam uygulayamadm. Tarih calstm ve mat deneme cözdm smdiye dek o kdr. Gözlerm uyuşuyor 4 saatlik uykuyla duruyorm ya.
Biraz da tarih cozer bitirrm günü.
bugün olmazsa yarın uygularsın tamamen uykusuzluk kötü yaa.. ben hızımı alamadım bugün 7 den beri ders çalıştım şimdide mantı açıyorum (söylemesi ayıp) akşama kutlama var çok güzel çalıştığım için :kk77:

ama pert oldum yaa uyukluyorum şuan.. :confused:birazdan yatıp uyuycam sanırım =) sen naptın bitti mi bugün ki planın?
Daha bitmedi benim devam ediyorum
İste güzel çalışıp yorulunca insanin uykusu da geliyor. Eskiden bir türlü uyuyamazdım sonra da benim uyku sorunum var diye dolanırdım evde gece öğlen uyanırdım. Halbuki hep yorulmamaktan. Çalışmamaktan. İnsan enerji harcamayınca uyuyabilir mi hiç :KK66:

Daha bitmedi benim devam ediyorum
İste güzel çalışıp yorulunca insanin uykusu da geliyor. Eskiden bir türlü uyuyamazdım sonra da benim uyku sorunum var diye dolanırdım evde gece öğlen uyanırdım. Halbuki hep yorulmamaktan. Çalışmamaktan. İnsan enerji harcamayınca uyuyabilir mi hiç :KK66:
aynen öyle.. şuan duşa bile gitmeyi gözüm kesmiyor. ben şurada uyuyum yarın kaldırırsınız.. zzzzzz....

X