- 17 Ağustos 2009
- 885
- 755
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
- #1.101
Mühendisim diye kuzum ondan sağlam :) ah o pratik yok muuu:)madem temelini hallettin ne güzel işte senin çok soru çözüp pratik kazanman lazım sadece.
bak bize daha konuyu öğreneceğiz de sonra pratik yapacağız
öyle esasenBence sen de çok iyi yapmşsn alanına göre :)
Ee senin mat bayagı bayagı iyiymiş ya maşallah.öyle esasen
yargının kozmik odasını çözdüm bir de defterler var ya X yayıncılık onları okudum
toplam sürem 2 aydı en yavaş mat ilerlediği için ona çok zaman da ayıramadım çalışmak için
soru tipi öğrenip yaptım işte
biraz da zaman çok olunca seçenek vs denemeleri yaptım
son anda bir soruyu da çözmüştüm tam işaretlerken süre bittiiii
ama temelim var galiba
biz üniversite sınavına iki sınav ile girdik ÖSS ve ÖYS vardı
o kadar eskiyim yaniii
45 ÖSS de 43 yapmıştım dershane matematik hocam bile inanamamıştı
ÖYS de de 30 üstü idi yalan olmasın 33 falandı galiba, bizim bölüm ortalaması o zamanlar 10 civarı idi
temel var da yani pratik yok; üni sınavına 1998 de girdim yani 2014 de 16 yıl geçmişti üstünden şimdi de 18 yıl olacak
arada hiç matematik dersim vs olmadı
bir kere o zaman adı LES olan Ales'e girmiştim 2002 de o kadar
iyi eğlenceler canım bizim yerimizede stres at bol bolSelam kızlar,
Ben 3 gün iptalim hem düğün var hem annemde olacağm
Size iyi calismalar
Sağ ol canm :)))iyi eğlenceler canım bizim yerimizede stres at bol bol
Süper olur kuzum :))kızlar izlediğim videolarda hoca bazen bazı bilgilere kpss diye not düşüyor, geçen yıllarda da baya bi soru tutturmuş, azıcık biriksin hepsini toparlayıp sizinle paylaşıcam
süper olur çok teşekkürlerkızlar izlediğim videolarda hoca bazen bazı bilgilere kpss diye not düşüyor, geçen yıllarda da baya bi soru tutturmuş, azıcık biriksin hepsini toparlayıp sizinle paylaşıcam
canım ne güzel spor strese karşı en güzel tedavi...bu saate kadar sadece yds çalıştım ve devam ediyorum
en fazla bir saat daha bakıp sonra sporumu yapıp kpssssss
aynen öyle ben de sınavlarla kafayı iyice yememek için arada hep spor yapıyorum.canım ne güzel spor strese karşı en güzel tedavi...
çok doğru yapıyorsun. ..
bende bugün 3 saat temizlik yaptım o bile beni rahatlattı hareket de sıhhat var
Katıl bize birbrmzi teşvik edelimMerhaba arkadaşlar nasıl gidiyor çalışmalar. ..
bende bugüne kadar düzenli calisamadim ama artık ciddi bir şekilde başlıyorum. ..
sizi hep takip ediyorum...
inş yüksek puanlarimizi alıp huzur içinde ataniriz