- Konu Sahibi Mistik Kedi
-
Çok teşekkürlerhayırlı olsun günlüğün :) çok güzel bir hedef
her sabah 6da kalkabilicekmisiniz ki. keşke aynı şehirlerde olsaydık kamp yapardık yiaAmaç her sabah 6da kalkıp gün boyu kpss ve yds çalışmak.
Hedef hiç soru kaçırmamak
Bu hangi site? Benimki saymat ama seninki daha ayrıntılı. Daha güzelmiş
İki gündür kalkıyorum bakalım umarım sürekli olurher sabah 6da kalkabilicekmisiniz ki. keşke aynı şehirlerde olsaydık kamp yapardık yia(
Sana da iyi çalışmalariyi çalışmalar mistik kedi bende yds den 70 üstü almak istiyorum ar. görevlisi olabilmek için senin çalışma stilin nedir?
teşekkür ederimSana da iyi çalışmalar
Devamlı makale okuyup kelime çıkarıyorum. Sen?
Bu hangi site? Benimki saymat ama seninki daha ayrıntılı. Daha güzelmiş
teşekkür ederim
ben p. verbs ve kelime çalışıyorum ezber yapmaya çalışıyorum
çok beğendim ben de indireyimCanım telefona indirdim adı Final Countdown :)
bende ezberleyemiyorum işte zaten kendi yöntemimleben ezber yapamıyorum direkt kelimeleri. makale okurken arada bilmediğim kelimelerin altını çizip sözlükten bakıp altlarına yazıyorum. sonra ilerde o makaleye yeniden dönüyorum. bir daha okuduğumda kelimelere önceden bakmış olduğum için hepsi aklımda kalıyor. ama bazı inatçı kelimeler ısrarla kafama girmiyor. onları da bir kağıda yazıp yanımda gezdiriyoum cebimde
internette haber sitelerinden. kültür sanat bilim okumayı seviyorum. siyaset gündem haberlerini hiç sevmem. sen de sevdiğin alanlarda okuma yap. insan okurken merak edecek.bende ezberleyemiyorum işte zaten kendi yöntemimleSenin yöntemin iyiymiş makalelerini nerden okuyorsun?
anladım teşekkür ederim. bende senin gibi çalışayım sonra da birbirimize kelime sorar pekiştiririzinternette haber sitelerinden. kültür sanat bilim okumayı seviyorum. siyaset gündem haberlerini hiç sevmem. sen de sevdiğin alanlarda okuma yap. insan okurken merak edecek.
merhaba canım hoşgeldin konumamerhaba mistikcim
anladım teşekkür ederim. bende senin gibi çalışayım sonra da birbirimize kelime sorar pekiştiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?