- 20 Ekim 2017
- 1.055
- 1.435
- 36
Naptin pofu sonuc??slmlllaarr ben geldimbir denemenin daha sonuna geldik
Ben de su ara haftada bir denemeyle gidecegim sorularin cogunu cozemiom denemelere yazik oluyor :)Ben bugün deneme cozmeyecegim.
Elimdeki paragraf kitabında 100-150 soru kaldi. Onu bitirip masadan kaldırmayı.planliyorum.
aman ben çözüyorum da noluyorBen de su ara haftada bir denemeyle gidecegim sorularin cogunu cozemiom denemelere yazik oluyor :)
Olur olur en azindan gy yi halletmissin bakaman ben çözüyorum da noluyorgk kısmı yerlerdee sürünüyorrr poofff
o da düşük kuzum- ama dilbilgisi eksik ben de o sebeptenOlur olur en azindan gy yi halletmissin bak
Bende tarih ilk konular sanki hic calismamisim gibi sil bastan calisacagim son 2 konu kaldi bitsin deben artık gk için her hafta 1 konu tekrar edeceğim ya olmuyor böyle hepsi karışıyor :S
oooff valla kafam allak bullak nasıl halledeceğim şuan bilmiyorumBende tarih ilk konular sanki hic calismamisim gibi sil bastan calisacagim son 2 konu kaldi bitsin de
Ben de bir oturuşta çözemem canımo kadar paragraf sorusunu bi oturuşta hayatta çözemem ben :S
Maşallah canım. İyi yine çok kötü yerlerde değil bncebooyyy bi denem daha yerlerdeeeeedaha çok gk kasmam lazım benimmm artık bunu anladım
başlama 10.00- bitiş 11.45
tr 24d-3y-3b
mat 26d-3y-1b
tarih 18d-6y-3b
coğrafya 14d-3y-1b
vat 10d-2y-3b
toplam net : gy-48.5 gk-39.25
bu netlerle bişey olmaz ama sorun orda :S ooofffff iki gündür düşüşlerdeyimmmMaşallah canım. İyi yine çok kötü yerlerde değil bnceb
Atanmak için kaç puana ihtiyacın var ?bu netlerle bişey olmaz ama sorun orda :S ooofffff iki gündür düşüşlerdeyimmm
bu netlerle bişey olmaz ama sorun orda :S ooofffff iki gündür düşüşlerdeyimmm
Kitapta neyi beğenmedin canım, almayı düşünmüyorum da merak ettim.. ben vatandaşlığı özgür özkınık'tan dinliyorum çünkü, anlatım olarak çok iyi bence, ayrıntıya boğmuyor, anlattığı her şeyi örneklendiriyor.. bence verdiğin paraya üzülme ya, soru bankası olarak başka bi yayın alırsın yeterli olur onlar bence
Canım elindeki anayasa kitaplarını çizebilirsin
Sadece yargı bölümünü çözme çünkü yargı bölümünde baya değişikler oldu. Anayasa mahkemesi üye sayısı değişti, askeri mahkemeler kalktı vs, bunlar yürürlüğe de girdi.
Datanin inovasyon serisinden coğrafya ve anayasa cozdum ve beğendim kitaplarını.
2014 te konu anlatımlarına çalışmıştım, çok çok memnun kalmistim
Ya sınav açıklanma suresi çok uzunmus, çok stresli bir süreç sonuç bekleme sureci
Datanin cozumlu soru bankasini al cok guzel ben cozdugum sorularin bile cevaplarini okuyorum bildiğin konuyu anlatiyor :)öyle yapıcam galiba olmadı yeni bi anayasa kitabı alıcam ama yeni kitaba vereceğim paraya gider soru bankası alırım daha iyi.Bi bitsin tekrar için olmadı alıcam. Ders oldu bana, bilindikten şaşmayacaksın.
Yediiklim, data, pegem, beyaz kalem(favorim) gibi komisyonların hazırladığı kitaplardan alacam artık kesinlikle.
Atanmak için kaç puana ihtiyacın var ?
Düz memurluk düşünür müsün 4001 den ?
Ya pofu neden olumsuz düşünüyorsun, bana geçen hafta moral veren sendin.. daha zamanımız var, konuları bitirmiş olsan da oturması tabii ki zaman alacak, yılmadan bıkmadan çalışmaya devam.. hepimiz başarıcaz inşaallah.. üzülme sakınn...
Gayet guzel pofu konulari bitirmen cok iyi.benim daha anayasa bitecek mat bitecek tarih bastan alinacak cografya son tekrardayim sadece turkce de soru cozuyorum diyeyim de sana moral olsun :)bi dışarı çıktım nefes aldım, geri geldim hatunlar, bugün tarih çalışmıycam, coğrafya kozmik odayı yeni aldım biliyorsunuz, diğer kitabı çözmüycem çok saçmaydı, neyse coğrafi konumdan 3 test kaldı onları çözücem, yds için 1 video izliycem, kelime çalışırım belki ve bugünü bitircem
biraz da düşündüm gk için nasıl olur diye, haftayı 3 derse bölücem ( konu çalışmak amacında) mat ve tr zaten soru çözüyorum onda sıkıntım yok, haftada 1 yada en fazla 2 konu tekrar edip üzerinde bol soru çözümü yapacağım, bu sebepten dolayı da gece ders çalışmalara devammm... bu şekilde nasıl olur sizce?