KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Bende sayisalciyim tarih cografyayla alakam yok calismsam yapamam calismaya firsat bulmam lazim sana ozendim bekarsin galiba :)

Bende sayisalciyim tarih cografyayla alakam yok calismsam yapamam calismaya firsat bulmam lazim sana ozendim bekarsin galiba :)
ben bekarım cnm.. ama ben de çalışıyorum..yani benim de zamanım kısıtlı.. aslında çocuklarından kendine belli süre vakit ayırabilirsin.. en azından benim kadar yorulmuyorsundur

Buyugu gec uyuyor ve uyuyana kadar bir dakika durmuyor kucugu uysal oda dis cikartiyor diye agliyor bu aralar ama duzene sokacam
Sana en cok yardimci olacak sey onlarin erken uyumasi ben oglen 12 de yatiriyorun 1.30 saat falan uyuyor aksam 8-8.30 arasi yatiriyorum gece 2-3e kadar calisiyorum aralarda uyaniyor tabi emzirip yatiriyorum.sabah erken kalkiyorum ama haftada 1 falan enerjim dusuyor ya aksam erken yatip kendime geliyorum ya da oglen oglumla uyuyorum.sonra yine enerjim dusene kadar ayni tempoya devam

Biri 2.5 yasinda biri 1 yasinda vizir vizirlar sabah uyaniyorum gece nasil oluyor hic anlamiyorum canim kucugu yine biraz uysal ama durmuyorlar
Allah bağışlasın çocuklarınacizane fikrim şu an ders çalışmaya başlasa iz ne çocuklara odaklanariz eksiksiz, ne de derse herşey yarım yamalak kalacak.

Bir kaç sene sonra tam.anlamiyla hazırlanır bence

kızlarr çıkmış soruları da çözdüm, 9 sene de epi topu 13 soru çıkmış ve çokkk kolay... ben biraz spor yapıp kendime geleyim, sonra burda konuşmaya devam ederiz

seviyorum sizi :)

kızlarr çıkmış soruları da çözdüm, 9 sene de epi topu 13 soru çıkmış ve çokkk kolay... ben biraz spor yapıp kendime geleyim, sonra burda konuşmaya devam ederiz

seviyorum sizi :)
Spor ne yapıyorsun canım. Yarın ben de evde spora basliyorum

benim de vatandaşlığım bitti şimdi eğitim tekrarı yapıcam. geçenki konuyu tekrar edip testlerini yeni kitaptan çözücem bissürü testi var inşallah yeni konum yetişir. onun da soruları kalıcak yoksa :'(
ya da ilk konunun testlerini biraz bırakıcam, tekrar ettikçe hatırlamak amaçlı her hafta 3-4 test çözücem en mantıklısı. ooy ooyyyyy...

Bu Ara da grubunuzu yeni keşf ettim ben dershaneye gidiyorum çalışıyorum evliyim her akşam iki saat düzenli çalışmaya çalışıyorum sanırım yetmiyor Hale’n çok eksiğim kaç almak için ders çalışıyorsunuz

ben 92 falan istiyorum. böyle hayal ediyorum sonuc görüntülenme sayfasında 9 ve 2 yi. arkasında virgüllü küsüratı... 92,075 hemen feysbukuma screenshotunu koyardım ama onu da koyamam önce mülakatı geçmem lazım

Spor ne yapıyorsun canım. Yarın ben de evde spora basliyorum

ben de ağırlıklar ve eliptik bisiklet var cnm

Bizimle de paylaş, nasıl çalışılacak mis ?
Ben YouTube de yüksek olanlardan bir kaç video dinledim ama değişik birşey duyamadim

tabiki paylaşırım , genel manada sürekli tekrar edin demişler..

Arkadaşlar vatandaşlığa nasıl çalışıyorsunuz

tekrar ederek ve tabiki soru çözerek diğer türlü unutuluyır

benim en az 90 almam lazım :)

kızlar bu haftaki programım hazır

ptesi: vat-temel hak ve ödevler tekrar + soru
salı : tarih-osmanlı kuruluş tekrar + soru
çarşamba tarih: osm duraklama+ gerileme tekrar +soru
perşembe coğrafya: tr nin fiziki coğrafyası tekrar+ soru

cuma serbest gün
ctesi-pazar ing + deneme

bunun dışında her gün 2 şer test çıkmış tr ve mat soruları :)

nasıl sizce?

Ben 85 beklerken 87 aldım, faceye koyacaktım eşim bırakmadı nazar değer diye,

Atanamadim iyiki koymamışim rezil olurdum:)))))

Güzel canım uyarsin inşallah.
Benim de dersaneden mesaj geldi salı denemem varmış.
Geri kalan geometri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…