Bolumumden alım az oldu.87 puan aslında iyimiş cnm ...
Ben de sabahlamaya varımpofu
Nöbetteyiz
Gerçi ben hep gece çalışıyorum, gündüz birsürü işim çıkıyor, dikkatim dağılıyor.. Gece çalışmak iyidirevet bugünkü denemedeki yanlışlarla başlayalım bakalımm.. çok oyalanmazsam 1 mat videosu 2 vatandaşlık videosu izlerim, yarın mat test ve coğrafya konu çalışma düşünüyorum..
Tarihi tamamen sallamış durumdayım şu an, onu baştan alıcam biraz diğerlerinde ilerleyip.. bakalım bakalımm:)
Bolumumden alım az oldu.
3001 düz memurluktan da şansıma çok az alım oldu, puanım yandı bitti kül oldu.
2014 de kpss topigim vardi burda, çok güzel arkadaşlıklar edindik. Hala konuşuruz.
Ben de sabahlamaya varımpofu
Nöbetteyiz
Gerçi ben hep gece çalışıyorum, gündüz birsürü işim çıkıyor, dikkatim dağılıyor.. Gece çalışmak iyidirevet bugünkü denemedeki yanlışlarla başlayalım bakalımm.. çok oyalanmazsam 1 mat videosu 2 vatandaşlık videosu izlerim, yarın mat test ve coğrafya konu çalışma düşünüyorum..
Tarihi tamamen sallamış durumdayım şu an, onu baştan alıcam biraz diğerlerinde ilerleyip.. bakalım bakalımm:)
anayasının pusulası pdf var cnm 2017 amabir de vatandaşlık kitabı almak isteyen varsa evveliyat isemden uzak dursun. hiç beğenmedim, ciddi anlamda. Mesela devletler genel hukukunu anlatmış bitirmiş.
özel hukuku tanımlamış altına devletler genel hukukuyla ilgili bi madde yazmış. Saçma saçma. Data alsaydım keşke... Param yok el mecbur bundan çalışıcam.
referandum falan içeriyor mu ki..? aslında bende ihtiyacın ve beyaz kalemin var ama nereler değişti yeni yasada bilmediğim için bundan çalışıyorum. herkes övmüş bi de isem isem diye...anayasının pusulası pdf var cnm 2017 ama
yeni konular için araştırma yapman lazım cnm, ben benim hocam vatandaşlık videolarını izlemiştim, ordan kıyaslıyordumreferandum falan içeriyor mu ki..? aslında bende ihtiyacın ve beyaz kalemin var ama nereler değişti yeni yasada bilmediğim için bundan çalışıyorum. herkes övmüş bi de isem isem diye...
gecen sene datanın tarih sorusu kpss de birebir çıktı aynısı. hatta soruyu yapamamış arkadaşıma sormuştum; atanmıştı o 90la. sınavdan sonra dedi; bana sorduğun soru çıktı oha
data tavsiye ediyorum kızlar.:)
Referandum sonrası tüm değişiklikler yürürlüğe girmedi, sadece bazı maddelerine girdi. Yürürlüğe girmeyen yerlerden soru sormazlar.referandum falan içeriyor mu ki..? aslında bende ihtiyacın ve beyaz kalemin var ama nereler değişti yeni yasada bilmediğim için bundan çalışıyorum. herkes övmüş bi de isem isem diye...
gecen sene datanın tarih sorusu kpss de birebir çıktı aynısı. hatta soruyu yapamamış arkadaşıma sormuştum; atanmıştı o 90la. sınavdan sonra dedi; bana sorduğun soru çıktı oha
data tavsiye ediyorum kızlar.:)
Essik kurganı, Asya bunlardan kalma bir kurgan, altın elbiseli adam zırhı burada bulunuyordu yanlış hatırlamıyorsam, o da Rusyada ermitaj müzesinde sergileniyordu. Karıştırmış da olabilirim.esik kurganı nedir?
yok cnm doğru :) tbrklerEssik kurganı, Asya bunlardan kalma bir kurgan, altın elbiseli adam zırhı burada bulunuyordu yanlış hatırlamıyorsam, o da Rusyada ermitaj müzesinde sergileniyordu. Karıştırmış da olabilirim.
hunlara ait cnm iskitler değiliskitlere ait en eski kurgan. türklere ait en eski kurgan diye de geçiyo, eski tarih kitabımda okumuştum altın elbiseli adam da vardı sanırım
18 madde değişmiş sadece di mi? sınavda sorulursa o maddelere göre cevaplıcaz. Sana bir şey sorabilir miyim; o 18 değişiklik yapılan maddeyi ayrı bi kağıda yazsam; eski kitaptan çalışıyorum da sonra ona göre düzeltsem olur di mi?Referandum sonrası tüm değişiklikler yürürlüğe girmedi, sadece bazı maddelerine girdi. Yürürlüğe girmeyen yerlerden soru sormazlar.