KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Tabi olur, şu an yeni kitap almamı gerektirecek bir şey yok ki. Ösym yürürlüğe girmemiş maddeleri sınavlarda sormuyor.

vatandaşlıkta ilk konu son 16 sayfa... uyusam mı devam mı etsem uyumadan çalışmak verimli olur mu ki?

vatandaşlıkta ilk konu son 16 sayfa... uyusam mı devam mı etsem uyumadan çalışmak verimli olur mu ki?
Gunduz calisabiliyorsan ne mutlu sana yat guzelce uykunu al.ben malesef gececiyim.planladigim testler bitti benim de tahminimden erken bitti.ben de yatsam mi calissam mi arasinda gidip geliyorum suan

Tarih-cumhuriyet donemi devrimler ve siyasi gelismeler 14 test cozuldu.
Matematik carpanlara ayirma konu tekrari yapildi-1test cozuldu.cok fazla vaktimi aldi su 1 test bile
Turkce-dilbilgisi karma 1 test çözüldü
1 genel deneme çözüldü
Bugunluk benden bu kadar

Oh be, vatandaşlık ilk konuyu bitirdim sanırım en sıkıcı ve en boğan konu olabilir benim için. 2-3 test çözdüm(50 soru civarı)
yatayım sabaha bi genel tekrar edip tüm soruları çözüp, eğitime geçeceğim.
:)

3.56 şu an bittii deneme sorularına baktım, yapamadıklarımı yazdım, sonra 3 vatandaşlık videosu izledim.. vicdanım rahat bi şekilde uyuyabilirim bence yarın deneme yapmak istemiyorum, bu kadar konu eksiğim varken haftada 1 deneme daha iyi olur bence..yarın vatandaşlık soru çözümü, matematik ve coğrafyadan da konu çalışmayı düşünüyorum.. herkese iyi pazarlar, iyi çalışmalar:)

uff sorma elimde mis gibi yayın varken gittim evveliyat aldım içime öküz oturdu o parayı verdim ona

Kitapta neyi beğenmedin canım, almayı düşünmüyorum da merak ettim.. ben vatandaşlığı özgür özkınık'tan dinliyorum çünkü, anlatım olarak çok iyi bence, ayrıntıya boğmuyor, anlattığı her şeyi örneklendiriyor.. bence verdiğin paraya üzülme ya, soru bankası olarak başka bi yayın alırsın yeterli olur onlar bence

Canım elindeki anayasa kitaplarını çizebilirsin
Sadece yargı bölümünü çözme çünkü yargı bölümünde baya değişikler oldu. Anayasa mahkemesi üye sayısı değişti, askeri mahkemeler kalktı vs, bunlar yürürlüğe de girdi.

Datanin inovasyon serisinden coğrafya ve anayasa cozdum ve beğendim kitaplarını.

2014 te konu anlatımlarına çalışmıştım, çok çok memnun kalmistim

Ya sınav açıklanma suresi çok uzunmus, çok stresli bir süreç sonuç bekleme sureci

Günaydın kızlarrrr :)) telden yazıyorum yine, bugün eken kalktm şuan kahvaltı ediyorum, sonra deneme çözeceğim

Yildiztozu16 cnm bi kaç gün dinlenmem gerek, enerjim bitiyo, yoksa hasta olurum, tansiyonum falan düşük bnm belli bi süreden sonra başım dönüyor sürekli o yüzden haftasonları uyumam lazım, ama bu gece beraberiz:))

Ben bugün deneme cozmeyecegim.
Elimdeki paragraf kitabında 100-150 soru kaldi. Onu bitirip masadan kaldırmayı.planliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…