KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Gayet guzel pofu konulari bitirmen cok iyi.benim daha anayasa bitecek mat bitecek tarih bastan alinacak cografya son tekrardayim sadece turkce de soru cozuyorum diyeyim de sana moral olsun :)
saol cnm :) iyiki varsınız, tek başıma herhalde sinir küpü olurdum :)))

böylesi daha mantıklı en azından 1-2 hafta kaybederim baktım olmuyor sil baştan..bi şekilde bi yol bulucam, ama bu gk için bol tekrar lazım orası belliii...

bi dışarı çıktım nefes aldım, geri geldim hatunlar, bugün tarih çalışmıycam, coğrafya kozmik odayı yeni aldım biliyorsunuz, diğer kitabı çözmüycem çok saçmaydı, neyse coğrafi konumdan 3 test kaldı onları çözücem, yds için 1 video izliycem, kelime çalışırım belki ve bugünü bitircem

biraz da düşündüm gk için nasıl olur diye, haftayı 3 derse bölücem ( konu çalışmak amacında) mat ve tr zaten soru çözüyorum onda sıkıntım yok, haftada 1 yada en fazla 2 konu tekrar edip üzerinde bol soru çözümü yapacağım, bu sebepten dolayı da gece ders çalışmalara devammm... bu şekilde nasıl olur sizce?

saol cnm :) iyiki varsınız, tek başıma herhalde sinir küpü olurdum :)))

böylesi daha mantıklı en azından 1-2 hafta kaybederim baktım olmuyor sil baştan..bi şekilde bi yol bulucam, ama bu gk için bol tekrar lazım orası belliii...
Canım güzel olur böyle.
Benim de gy üzerine dusmem gerek. Özellikle.matematik. tek konu anlatım.kitap ve soru bankası bitirdim henüz.
Hafta içi alacağım seti sabırsızlıkla bekliyorum, matematikte konuş tekrar yaparak ilerleyecektir. Önceden sadece soru çözüyorum ama demek konu da çalışmak gerek ki artmışyor netlerim.

Paragraf kitabım da bitti.
Elimde sadece 3 geometri kitabım kaldı.
Onlardan ikisini de bu hafta bitireceğim inşallah.
Yeni kitaplarına da masada yer açılmış olacak.

Kızlar eğer konulariniz bittiyse, vdeki kitapları bitirme programı yapın, onlar bitmeden de kitap almayın.

Ben bu hatayı geçmiş yıllarda yaptım.ve sınava girerken cozmedigim.kotaplarin stresi oluyordu bende. Bu sene kitap bitmeden yeni kitap almamaya özen gösterdim. Kötü kaynak olsa bile çözdüm bitirdim. Kattığı bir şey mutlaka vardır diye.

Gerçi elimde beğenmediğini.sadece coğrafyanın doktrini son viraj kitabıydı. Onu da elimde surundurecek surundurece bitirdim

Canım güzel olur böyle.
Benim de gy üzerine dusmem gerek. Özellikle.matematik. tek konu anlatım.kitap ve soru bankası bitirdim henüz.
Hafta içi alacağım seti sabırsızlıkla bekliyorum, matematikte konuş tekrar yaparak ilerleyecektir. Önceden sadece soru çözüyorum ama demek konu da çalışmak gerek ki artmışyor netlerim.
valla öyle cnm ya, tek konu gitmek daha iyi olacak gibi, bazı konular kısa olduğundan 2 konu dedim, ama vat için 1 konuyu 2 ye bölcem baya uzun ve bi dünya kavram var, zaten bazı şeyler oturdu, çok da zorlamıycak sanmıyorum...

bende tarih ilk 2 konu bitti daha. coğrafya da ilk 2 konu. vatandaşlık ilk konu. mat bitmişti sadece soru çözüyorum. türkçe yok zaten dilbilgisi, yazım kurallarına, sözel mantığa bakıcam. eğitimde gelişim bitti daha. bugün bi konu daha bitiricem, üfff bi de eğitim var benim 13 dersim var :KK43:

bende tarih ilk 2 konu bitti daha. coğrafya da ilk 2 konu. vatandaşlık ilk konu. mat bitmişti sadece soru çözüyorum. türkçe yok zaten dilbilgisi, yazım kurallarına, sözel mantığa bakıcam. eğitimde gelişim bitti daha. bugün bi konu daha bitiricem, üfff bi de eğitim var benim 13 dersim var :KK43:
Bölüm neydi canım senin
Alan sinavin yok ama sanirim

senin eğitim bilimleri olması baya meşakatli ama halledersin..

yok p10 ben direkt. meslek lisesi öğretmenliği. ciddi çalışmaya başlayalı 2 hafta falan oldu... siz ne zamandır çalışıyorsunuz?
Ben 9. Ayda başladım
12. Aya kadar benim.hocam gk ve gy tüm.videilarini 2 er soru bankası tarayarak bitirdim. Şimdi sadece tekrar yapıp soru çözüyorum.

Eğitim bilimleri olması ayrı yük oluyor ama rakiplerimiz de sizinle aynı yüke sahip. Halledeceksiniz insallah

X