saol cnm :) iyiki varsınız, tek başıma herhalde sinir küpü olurdum :)))Gayet guzel pofu konulari bitirmen cok iyi.benim daha anayasa bitecek mat bitecek tarih bastan alinacak cografya son tekrardayim sadece turkce de soru cozuyorum diyeyim de sana moral olsun :)
bi dışarı çıktım nefes aldım, geri geldim hatunlar, bugün tarih çalışmıycam, coğrafya kozmik odayı yeni aldım biliyorsunuz, diğer kitabı çözmüycem çok saçmaydı, neyse coğrafi konumdan 3 test kaldı onları çözücem, yds için 1 video izliycem, kelime çalışırım belki ve bugünü bitircem
biraz da düşündüm gk için nasıl olur diye, haftayı 3 derse bölücem ( konu çalışmak amacında) mat ve tr zaten soru çözüyorum onda sıkıntım yok, haftada 1 yada en fazla 2 konu tekrar edip üzerinde bol soru çözümü yapacağım, bu sebepten dolayı da gece ders çalışmalara devammm... bu şekilde nasıl olur sizce?
Canım güzel olur böyle.saol cnm :) iyiki varsınız, tek başıma herhalde sinir küpü olurdum :)))
böylesi daha mantıklı en azından 1-2 hafta kaybederim baktım olmuyor sil baştan..bi şekilde bi yol bulucam, ama bu gk için bol tekrar lazım orası belliii...
valla öyle cnm ya, tek konu gitmek daha iyi olacak gibi, bazı konular kısa olduğundan 2 konu dedim, ama vat için 1 konuyu 2 ye bölcem baya uzun ve bi dünya kavram var, zaten bazı şeyler oturdu, çok da zorlamıycak sanmıyorum...Canım güzel olur böyle.
Benim de gy üzerine dusmem gerek. Özellikle.matematik. tek konu anlatım.kitap ve soru bankası bitirdim henüz.
Hafta içi alacağım seti sabırsızlıkla bekliyorum, matematikte konuş tekrar yaparak ilerleyecektir. Önceden sadece soru çözüyorum ama demek konu da çalışmak gerek ki artmışyor netlerim.
Bölüm neydi canım seninbende tarih ilk 2 konu bitti daha. coğrafya da ilk 2 konu. vatandaşlık ilk konu. mat bitmişti sadece soru çözüyorum. türkçe yok zaten dilbilgisi, yazım kurallarına, sözel mantığa bakıcam. eğitimde gelişim bitti daha. bugün bi konu daha bitiricem, üfff bi de eğitim var benim 13 dersim var
yok p10 ben direkt. meslek lisesi öğretmenliği. ciddi çalışmaya başlayalı 2 hafta falan oldu... siz ne zamandır çalışıyorsunuz?Bölüm neydi canım senin
Alan sinavin yok ama sanirim
senin eğitim bilimleri olması baya meşakatli ama halledersin..bende tarih ilk 2 konu bitti daha. coğrafya da ilk 2 konu. vatandaşlık ilk konu. mat bitmişti sadece soru çözüyorum. türkçe yok zaten dilbilgisi, yazım kurallarına, sözel mantığa bakıcam. eğitimde gelişim bitti daha. bugün bi konu daha bitiricem, üfff bi de eğitim var benim 13 dersim var
Ben 9. Ayda başladımyok p10 ben direkt. meslek lisesi öğretmenliği. ciddi çalışmaya başlayalı 2 hafta falan oldu... siz ne zamandır çalışıyorsunuz?
mayısdaKizlar basvuru tarihi ne zaman
Tesk ederim canimmayısda
rica ederim :)Tesk ederim canim
Benimde iki cocuk var ders calisamiyorum uzuluyorum artik hayirlisi olsunrica ederim :)
çocullar küçük mü?Benimde iki cocuk var ders calisamiyorum uzuluyorum artik hayirlisi olsun
Biri 2.5 yasinda biri 1 yasinda vizir vizirlar sabah uyaniyorum gece nasil oluyor hic anlamiyorum canim kucugu yine biraz uysal ama durmuyorlar
oow senin baya küçükmüş, Allah yardımcın olsunBiri 2.5 yasinda biri 1 yasinda vizir vizirlar sabah uyaniyorum gece nasil oluyor hic anlamiyorum canim kucugu yine biraz uysal ama durmuyorlar
Evet canim kucukler bazen gece uyuyolar diyorum calisayim biraz yorgunluktan dusup uyuyorum gunduzde pek uyumazlar artik hayirlisi olsun Rabbim hepinizin yardimcisi olsunoow senin baya küçükmüş, Allah yardımcın olsun