- 15 Mayıs 2016
- 2.470
- 4.778
Orhun, Uygur, Soğd, Kiril, Latin, Arap.türklerin kullandığı alfabeler nelerdir?
Ben de kafana takıldı da soruyorsun sandım.yok cnm doğru :) tbrkler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orhun, Uygur, Soğd, Kiril, Latin, Arap.türklerin kullandığı alfabeler nelerdir?
Ben de kafana takıldı da soruyorsun sandım.yok cnm doğru :) tbrkler
Tabi olur, şu an yeni kitap almamı gerektirecek bir şey yok ki. Ösym yürürlüğe girmemiş maddeleri sınavlarda sormuyor.18 madde değişmiş sadece di mi? sınavda sorulursa o maddelere göre cevaplıcaz. Sana bir şey sorabilir miyim; o 18 değişiklik yapılan maddeyi ayrı bi kağıda yazsam; eski kitaptan çalışıyorum da sonra ona göre düzeltsem olur di mi?
haha yok kuzum arada soru serpiyorum ki eski bilgileri tazeleyinOrhun, Uygur, Soğd, Kiril, Latin, Arap.
Ben de kafana takıldı da soruyorsun sandım.
uff sorma elimde mis gibi yayın varken gittim evveliyat aldım içime öküz oturdu o parayı verdim onaTabi olur, şu an yeni kitap almamı gerektirecek bir şey yok ki. Ösym yürürlüğe girmemiş maddeleri sınavlarda sormuyor.
Uyuma uyuma ders calis ben daha buralardayim 3u bulur heralde benimben burdayım :) güya 12-1 de uyucaktım peehh
Gunduz calisabiliyorsan ne mutlu sana yat guzelce uykunu al.ben malesef gececiyim.planladigim testler bitti benim de tahminimden erken bitti.ben de yatsam mi calissam mi arasinda gidip geliyorum suanvatandaşlıkta ilk konu son 16 sayfa... uyusam mı devam mı etsem uyumadan çalışmak verimli olur mu ki?
uff sorma elimde mis gibi yayın varken gittim evveliyat aldım içime öküz oturdu o parayı verdim ona
Ben bu akşam 12-1 e kadar durucam vat. çalışıyorum önemli yerlerin altını çize çize :) Kitaptan tekrar edicem vat.ı surekli :) Yazmadan çalışacağım ilk ders
yarin da bu benim hocam egitim bilimleri videosuna bakip bi konuyu daha bitiricem; çok methetmişler. beğenmezsem kendim çalışırım :)bi de gecen haftaki konumu tekrar edicem. yarın mesaiye sabah 8 gibi başlayıp gece 12-1 kapatıcam. full time ders
gecen seneden pegem soru seti almisim egitim bilimleri, hiiiic cozmemisim cok sevindim ya
Canım elindeki anayasa kitaplarını çizebilirsinbir de vatandaşlık kitabı almak isteyen varsa evveliyat isemden uzak dursun. hiç beğenmedim, ciddi anlamda. Mesela devletler genel hukukunu anlatmış bitirmiş.
özel hukuku tanımlamış altına devletler genel hukukuyla ilgili bi madde yazmış. Saçma saçma. Data alsaydım keşke... Param yok el mecbur bundan çalışıcam.
referandum falan içeriyor mu ki..? aslında bende ihtiyacın ve beyaz kalemin var ama nereler değişti yeni yasada bilmediğim için bundan çalışıyorum. herkes övmüş bi de isem isem diye...
gecen sene datanın tarih sorusu kpss de birebir çıktı aynısı. hatta soruyu yapamamış arkadaşıma sormuştum; atanmıştı o 90la. sınavdan sonra dedi; bana sorduğun soru çıktı oha
data tavsiye ediyorum kızlar.:)
Ya sınav açıklanma suresi çok uzunmus, çok stresli bir süreç sonuç bekleme sureci
2018 KPSS (Kamu Personel Seçme Sınavı) Lisans
GENEL YETENEK-GENEL KÜLTÜR
Tarihi: 22 Temmuz 2018
Hangi Gün: Pazar Saat: 10:00 Başvurular: 10-21 Mayıs 2018 Geç Başvuru Günü: 6 Haziran 2018
Soru Sayısı: 120 Süre: 130 dakika
Sonuç Açıklama Tarihi: 31 Ağustos 2018
161 Gün 11 Saat 9 Dakika 17 saniye kalmış!!!!
18 madde değişmiş sadece di mi? sınavda sorulursa o maddelere göre cevaplıcaz. Sana bir şey sorabilir miyim; o 18 değişiklik yapılan maddeyi ayrı bi kağıda yazsam; eski kitaptan çalışıyorum da sonra ona göre düzeltsem olur di mi?
o kadar paragraf sorusunu bi oturuşta hayatta çözemem ben :SBen bugün deneme cozmeyecegim.
Elimdeki paragraf kitabında 100-150 soru kaldi. Onu bitirip masadan kaldırmayı.planliyorum.