KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

bugün Atatürk dönemi siyasi olaylar gelişmeler- Atatürk ilkeleri bitti, Ata'mın hayatı ve eserlerini de çalışıp bu 3 konuyu da genel tekrardan silmiş olacağım :KK66: akşam eve gidince test çözerim artık
Ata min hayatı tüm kitaplarda anladığım konu. Bir ata çalışıp tüm kitaplardaki soruları çözmek gerek

Epilasyon a gittim geldim. Si di dersin başına oturdum
Kalan 80 sorumu çözüp akşam yemeği hazırlığına başlayacağım
Neyse ki hamsi aldım yapımı kolay, 4 bycuga kadar çözerim sorularini inşallah

29 tane de türkçe çözeceğim insallah

Dün çarpanlara ayırma çalışmıştım ve çıkmış soruları çözdüm.. bugün soru bankasından çözeyim dedim sinir geldi :KK70: çok zor, ben de zor olanlarla uğraşmıyorum bıraktım..ösym nin soruları daha basit :KK70: bugün hiç çalışamamış oldum yani, yarın da böyle olacak sanırım.. yine de bu gece vatandaşlık, yarın da tarihe bakarım tekrar diye düşünüyorum.. bakalım artık..

Kızlar ben ders çalışmaya zor alıştım ama oldu alıştım sonuunda :) Yeni bir plan yaptım baştan başladım uzun süre ara verince koptum çünkü. Elimdeki tüm kitapları tarayarak gideceğim çünkü 5 kitaptan çalışıyordum ama bu sefer de konular oturmadan havada kalarak geçiyordum hepsini. Bir dersten 100 soru belki çözüyordum belki çözmüyordum. Şimdi 500 soru falan çözerek ilerleyeceğim. Şimdiye kadar toplasan 2000 küsur soru anca çözmüşümdür. Daha çok konu okuyordum. Ama soru çözmeden konuları kavrayıp aklımda tutamıyorum havada kalıyor. Şimdi daha yavaş ilerleyeceğim ama olsun. En baştan başladım sözcükte anlamdan 3 kitabım kalmıştı. yarısını bitirdim akşam da ondan devam etcem. Araya ders olarak geometriyi de ekledim. Matematikte çok konu var çünkü yetişmeyecek yoksa.

Kızlar ben ders çalışmaya zor alıştım ama oldu alıştım sonuunda :) Yeni bir plan yaptım baştan başladım uzun süre ara verince koptum çünkü. Elimdeki tüm kitapları tarayarak gideceğim çünkü 5 kitaptan çalışıyordum ama bu sefer de konular oturmadan havada kalarak geçiyordum hepsini. Bir dersten 100 soru belki çözüyordum belki çözmüyordum. Şimdi 500 soru falan çözerek ilerleyeceğim. Şimdiye kadar toplasan 2000 küsur soru anca çözmüşümdür. Daha çok konu okuyordum. Ama soru çözmeden konuları kavrayıp aklımda tutamıyorum havada kalıyor. Şimdi daha yavaş ilerleyeceğim ama olsun. En baştan başladım sözcükte anlamdan 3 kitabım kalmıştı. yarısını bitirdim akşam da ondan devam etcem. Araya ders olarak geometriyi de ekledim. Matematikte çok konu var çünkü yetişmeyecek yoksa.
Evet canim konuyu pekiştirmek açısından bence önemli soru çözmek banya
Ama 500 soru da su an da başlamak için çok fazla. Günde en fazla 300 soru çözülüyor yaklaşık 2 günde bir konunun soruları biter, çok zamanını alır.

Bence konu aramasına soru sayısını 200-250 arası yap. Daha hızlı ilerlersin.

Gunaydin
Bugün kızımı dr a götürdük babası sonra k rese bıraktı ondan dersin başına şimdi oturabiliyorum ancak.

Hedefim yürütme den 160 soru çözmek sonra yasama da ne kadar cozebilirsem.

Kolay gelsin herkese

Dun Tarih cumhuriyet donemi devrimler ve siyasal gelismeler konu anlatimi calisildi 60 soru cozuldu.dun esimle matematige basladik.koklu sayilardan basladik cunku bende film orda koptu :) tarih soru cozumune devam edecegim ayrica koklu sayilar konu tekrari ve soru cozumu benim hoca cok kati odev verio bide :)) yapmazdam basimin etini yer

Gunaydin
Bugün kızımı dr a götürdük babası sonra k rese bıraktı ondan dersin başına şimdi oturabiliyorum ancak.

Hedefim yürütme den 160 soru çözmek sonra yasama da ne kadar cozebilirsem.

Kolay gelsin herkese
Geçmiş olsun canım

Konular arası bende de çok kopukluk oldu özellikle dilbilgisi ve matematik yeterli soru çözmedim. Sende yine havada kalmış bende hep uçtu :halay: Yaklaşık 6 aya yakın bir zamanımız var bende bugün yeniden baştan başladım bol soru çözerek ilerleyecem

Bugün cografyadan dagları gölleri ezberledim.Nüfus konusuna çalıştım soru çözdüm.Sonra alan çalıştım.Şuan alandan deneme çözüyorum.Akşamda matematik çözücem.Biraz daha hızlanmam lazım ama :KK43:

X