- 31 Ağustos 2012
- 21.685
- 35.005
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun en kisa surede atlatirsin insallahGünaydın kızlar
Bugün idare hukuku tekrarı yapıp 200 soru çözeceğim.
Kızımı krese gönderdim ama boğazım çok.agriyor.
İnşallah canımGecmis olsun en kisa surede atlatirsin insallah
bu haftasonu ben deneme yapacağım, ctesi- pazar, ve gün içinde de 1 er adet branş denemesi hedefim, ctesi-pazar tarih çalışcam, tabiki aksilik olmazsa....
deneme yapacaklara duyrulur
Geçmiş olsun canımİnşallah canım
Ben neyse de kızım da hasta
Bugün öğlen kresten alıp geldi babası.
O uyurken ders çalışmaya calisacagim
Canım sadece coğrafya denemesi yada matematik. Ders denemesi yaniBranş denemesi ne oluyor canım, kpss a için mi o? Şu düz memurluk a b işlerini hiç anlayamadım bi türlü en son sadece mat tarih coprafya vatandaşlık çözmem gerektiğine kanaat gerektirmiştim ama bilemedim şimdi
Canım sadece coğrafya denemesi yada matematik. Ders denemesi yani
Branş denemesi ne oluyor canım, kpss a için mi o? Şu düz memurluk a b işlerini hiç anlayamadım bi türlü en son sadece mat tarih coprafya vatandaşlık çözmem gerektiğine kanaat gerektirmiştim ama bilemedim şimdi
hayırlısı olsun tatlım :) inş bi dahaki seneye olurbu sene hamilelik doğum bebek derken kendi kendime kendim yalan oldu şarkısını armağan ediyorum kpss b grubuna çalışmak için.
Tarih calisiyorum cumhuriyet donemi siyasi alanda yapilan inkilaplar elimde 5 tane konu anlatim kitabi 6-7 soru bankasi var tatihten hepsini calismadan konuyu bitiremiyorum sanki yarim kaliyor.ama son testlere dogru artik sorunun yarisini okuyup isaretleyip geçiyorum bi yandan iyi oluyor ama uzun suruyor :)slm kızlar, biraz yorgunluk attım anca girdim nete, bugün tr paragraf ve mat karışık test çözdüm, devame deceğim birazdan :) sizlerin nasıl gidiyor?
bence 1 konu anlatımı olsun elinde, ve varsa meb in kitapoları, pusula bunun için biçilmiş kaptan derim, diğerleri hep soru bankası olsun, yoksa her kitap başka bişey diyor, inan aklın karışır...Tarih calisiyorum cumhuriyet donemi siyasi alanda yapilan inkilaplar elimde 5 tane konu anlatim kitabi 6-7 soru bankasi var tatihten hepsini calismadan konuyu bitiremiyorum sanki yarim kaliyor.ama son testlere dogru artik sorunun yarisini okuyup isaretleyip geçiyorum bi yandan iyi oluyor ama uzun suruyor :)
Ben şöyle yaptım.Tarih calisiyorum cumhuriyet donemi siyasi alanda yapilan inkilaplar elimde 5 tane konu anlatim kitabi 6-7 soru bankasi var tatihten hepsini calismadan konuyu bitiremiyorum sanki yarim kaliyor.ama son testlere dogru artik sorunun yarisini okuyup isaretleyip geçiyorum bi yandan iyi oluyor ama uzun suruyor :)
Canım ben baya hastayım boğazım kötü. Egilemiyirum kitaba burnum tıkalı. Yarın iyi hissedersem kendimi yarın yaparım.kızlaarrr nerdesiniizzzz, deneme yapıyor muyuzzzz
Cogunluk yaparsa ben de gece yaparim pofu.gunduz pek mumkun degil malum benimkızlaarrr nerdesiniizzzz, deneme yapıyor muyuzzzz