KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Günaydın kızlar
Bugün idare hukuku tekrarı yapıp 200 soru çözeceğim.
Kızımı krese gönderdim ama boğazım çok.agriyor.

bu sene hamilelik doğum bebek derken kendi kendime kendim yalan oldu şarkısını armağan ediyorum kpss b grubuna çalışmak için.

bu haftasonu ben deneme yapacağım, ctesi- pazar, ve gün içinde de 1 er adet branş denemesi hedefim, ctesi-pazar tarih çalışcam, tabiki aksilik olmazsa....

deneme yapacaklara duyrulur :ukala::ukala::ukala::ukala:

Branş denemesi ne oluyor canım, kpss a için mi o? Şu düz memurluk a b işlerini hiç anlayamadım bi türlü :KK70: en son sadece mat tarih coprafya vatandaşlık çözmem gerektiğine kanaat gerektirmiştim ama bilemedim şimdi :KK70:

Branş denemesi ne oluyor canım, kpss a için mi o? Şu düz memurluk a b işlerini hiç anlayamadım bi türlü :KK70: en son sadece mat tarih coprafya vatandaşlık çözmem gerektiğine kanaat gerektirmiştim ama bilemedim şimdi :KK70:
Canım sadece coğrafya denemesi yada matematik. Ders denemesi yani

Safransari Safransari geçmiş olsun.
Bu haftasonu bende deneme çözmeyi planlıyorum ne kadar kötü olduğumu görürsem belki daha çok çalışırım :)
Türkçe sözcükte anlam bitti. Matematik temel kavramlara başlayacağım bugün. Hedefim bugün bitirmek bu konuyu inş. yetişir.

slm kızlar, biraz yorgunluk attım anca girdim nete, bugün tr paragraf ve mat karışık test çözdüm, devame deceğim birazdan :) sizlerin nasıl gidiyor?
Tarih calisiyorum cumhuriyet donemi siyasi alanda yapilan inkilaplar elimde 5 tane konu anlatim kitabi 6-7 soru bankasi var tatihten hepsini calismadan konuyu bitiremiyorum sanki yarim kaliyor.ama son testlere dogru artik sorunun yarisini okuyup isaretleyip geçiyorum bi yandan iyi oluyor ama uzun suruyor :)

Tarih calisiyorum cumhuriyet donemi siyasi alanda yapilan inkilaplar elimde 5 tane konu anlatim kitabi 6-7 soru bankasi var tatihten hepsini calismadan konuyu bitiremiyorum sanki yarim kaliyor.ama son testlere dogru artik sorunun yarisini okuyup isaretleyip geçiyorum bi yandan iyi oluyor ama uzun suruyor :)
bence 1 konu anlatımı olsun elinde, ve varsa meb in kitapoları, pusula bunun için biçilmiş kaptan derim, diğerleri hep soru bankası olsun, yoksa her kitap başka bişey diyor, inan aklın karışır...

kolay gelsin :KK66:

kızlar bugün tr ve mat günü olarakj günü tamamladım, çalıştığım için çok yoruluyorum ama her daim kendime zaman buluyorum ve günde yaklaşık ( çalıştığım dersler için ) en az 3 test çözüyorum ( soru sayısı değişiyor)

az önce mat ile günü noktaladım, bundan sonra mat için genel tekrar yok, sadece takıldığım yada unuttuğum bişy olursa dönüş yapacağım, elimde olan kitapları çözüp ales ve kpss soruları ile devam eedceğim, bu mat ve tr için geçerli

yarın deneme yapmayı planlıyorum, ama saat olarak 10 diyemiycem biraz uyumaya ihtiyacım var..ve gün içinde branş denemesi düşünüyorum bakalım :)

benden bugünlük bu kadar kızlar :) herkese iyi geceler.

Ben şöyle yaptım.
Baktım elimdeki kaynaklar fazla, videolar bittikten sonra, soru kampı.yaptim. her dersten ne kadar soru var çıkartın listelerin. Ve cozdukce sildim. Böylelikle elimdeki.kitaplari 2 ayda bitirdim. Şimdi hepsinden birer tane alıp bitirip öyle alıyorum.

IMG_20180202_153837.jpg

Kızlar bu benim 4 haftalık kamp.proframimdi ve 4 haftada 5 dersin soru bankasını bitirdim bu programla.( Coğrafya dan 7 testim kaldı hafta sonu tamamliyorum)

Böylelikle elimdeki.kaynaklar bitti. Ama şu an kitap alamıyorum 2 hafta malesef, kredi.kartinin hesap kesim tarihini beklemem gerek.

Ben de 1 hafta geometri, 1 hafta dilbilgisi programı yapıp, konu çalışıp elimdeki.kaynaklardan testleri cozecem. Çünkü bitirdiğim mat ve Türkçe kitaplarım.dilbilgisi ve geometri.kizimlari cozulmedi.

2 hafta da böyle çalıştıktan sonra karakutu setini alacağım 150 TL.

Tarihini cozmustum geçen sene, aslında soru tekrarı çok fazla, bir soru değişik senelerde çıktığı için, aynı sorular baya sorulmuş mesela. Sikiyor bu tekrar sorular.

Anayasa için d, çoğu şey değişti, umarım o bilgileri eleyerek yeni baskı yapmışlardır.

İyi mı yapıyorum bu seti.almakla bilmiyorum ama çok.onceden almayı planlamıştır. Şimdi almazsm aklımda kalacak, bu yüzden alacağım.

Sanırım bitirmekte 8-10 haftami alır.

X