- 18 Şubat 2010
- 15.832
- 19.766
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşk ederim cnmHayırlı olsun pofu
Bugün dinlenmen iyi olmuş, seni yarın sahalara bekliyoruz amaa
Bugün çarpanlara ayırma videolarını izledim, birazdan test ve tarih kuruluş testi.. uyumadan vatandaşlık çalışmayı düşünüyorum bakalımm
Foto cek bize de ay pofukızlar şuan listelerimi hazırlıyorum, osmanlı devletinde askerlik birimlerinin isimlerini ve açıklamalarını yazıyorum, bunlar kolay unutuluyor, o yüzden bu gibi bilgileri not alıyorum, ve sürekli okuyorum ..yararı oluyor
benim yollamam pek yararlı olmaz, bence sizde böyle çıkartın, yoksa bi anlamı olmaz cnmFoto cek bize de ay pofu
Saka yapiyorum zaten canim :) kendin yapmadiktan sonra bi faydasi olmazbenim yollamam pek yararlı olmaz, bence sizde böyle çıkartın, yoksa bi anlamı olmaz cnm
Hoşgeldin hayırlı olsun :)merhaba kızlar, sonunda düğün faslı bitti, artık düzenime dönme zamanı, bugün yorgunluk atmaya çalıştım, ders çalışamıycam, yarından itibaren başlıyorum..
Çok geçmiş olsun canim.2-3 gündür ders çalışamıyorum oğlum rahatsızdı. Yardımınıza ihtiyuacım var cümlede anlam konusunda gerekçe sorularını yapamıyorum. "Kendinden önceki yargının gerekçesidir." Bu soru kalıbının bi püf noktası var mı. Bu soru kalıbını görünce resmen beynim duruyor
Çok teşekkürler saolasın canım. Neden -sonucu buluyorum onda bi sıkıntım yok sadece kendinden önceki yada sonraki yargının gerekçesidir deyince yapamıyorum kafam karışıyor
Canim aslında kolay ama önyargı olurmuş sanırım sende. Inşallah daha dikkat edersin bundan sonra.Çok teşekkürler saolasın canım. Neden -sonucu buluyorum onda bi sıkıntım yok sadece kendinden önceki yada sonraki yargının gerekçesidir deyince yapamıyorum kafam karışıyor
Bol soru çözmekle anca aşarım bunu.Canim aslında kolay ama önyargı olurmuş sanırım sende. Inşallah daha dikkat edersin bundan sonra.
aynen cnm o yüzden öyle dedim, ben kendim yazmayınca hiç aklımda kalmıyor..Saka yapiyorum zaten canim :) kendin yapmadiktan sonra bi faydasi olmaz
hoş bulduk kuzum tşk ederim :)Hoşgeldin hayırlı olsun :)
Matematik ozdeslikler ve carpanlara ayirma 40 soru (yapamiyorum yapamiyorum olmuyor bu matematigi ne yapacagim bilmiyorum iyice umutsuzluga kapildim )
Tarih cumhuriyet donemi devrimler ve siyasal gelismeler konu anlatimi calisildi 60 soru cozuldu
2-3 gündür ders çalışamıyorum oğlum rahatsızdı. Yardımınıza ihtiyuacım var cümlede anlam konusunda gerekçe sorularını yapamıyorum. "Kendinden önceki yargının gerekçesidir." Bu soru kalıbının bi püf noktası var mı. Bu soru kalıbını görünce resmen beynim duruyor
Anladım canım çok saol :)aynen cnm o yüzden öyle dedim, ben kendim yazmayınca hiç aklımda kalmıyor..
hoş bulduk kuzum tşk ederim :)
ofisokul.com bu siteye bakmanı tavsiye ederim, hiç bi şekilde ümitsiz olma
kendinden önceki yargının gerekçesi derken;
bugün hava çok soğuktu. okula gidemedim.
bu cümlede 2. kısım yani okula gidemedim sonuç cümlesi
birinci kısım yani bugün hava soğuktu gerekçe-neden cümlesi
bu şekilde bağlamaya çalışırsan inan sıkıntı çekmezsin ve genelde aralarında ilgi eki falan oluyor
Ohh oh oh ne güzel kızEsimden ozel ders talebinde bulundum :) haftada 4 gun 2ser saat matematik calistiracak
Ilk başladığım sene eşim de yapamadigim sorulara bakardı..Esimden ozel ders talebinde bulundum :) haftada 4 gun 2ser saat matematik calistiracak