KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

kızlar şuan listelerimi hazırlıyorum, osmanlı devletinde askerlik birimlerinin isimlerini ve açıklamalarını yazıyorum, bunlar kolay unutuluyor, o yüzden bu gibi bilgileri not alıyorum, ve sürekli okuyorum ..yararı oluyor

Hayırlı olsun pofu pofu
Bugün dinlenmen iyi olmuş, seni yarın sahalara bekliyoruz amaa :KK70:
Bugün çarpanlara ayırma videolarını izledim, birazdan test ve tarih kuruluş testi.. uyumadan vatandaşlık çalışmayı düşünüyorum bakalımm
tşk ederim cnm
inş aksilik olmazsa tarih ile devam edeceğim yarın :)

kızlar şuan listelerimi hazırlıyorum, osmanlı devletinde askerlik birimlerinin isimlerini ve açıklamalarını yazıyorum, bunlar kolay unutuluyor, o yüzden bu gibi bilgileri not alıyorum, ve sürekli okuyorum ..yararı oluyor
Foto cek bize de ay pofu:halay:

Screenshot_20180129-210250.png

Matematik ozdeslikler ve carpanlara ayirma 40 soru (yapamiyorum yapamiyorum olmuyor bu matematigi ne yapacagim bilmiyorum iyice umutsuzluga kapildim :KK43: )
Tarih cumhuriyet donemi devrimler ve siyasal gelismeler konu anlatimi calisildi 60 soru cozuldu

Dünden bir testini yetistirememistim. Şimdi onu çözdüm.

Ardından bugün yasama tekrarı yapıp 220 soru çözme hedefim var. Inşallah yetişir. Öğlen epilasyon randevum var ına gidip gelince 3 saatimi alır sanırım.

2-3 gündür ders çalışamıyorum oğlum rahatsızdı. Yardımınıza ihtiyuacım var cümlede anlam konusunda gerekçe sorularını yapamıyorum. "Kendinden önceki yargının gerekçesidir." Bu soru kalıbının bi püf noktası var mı. Bu soru kalıbını görünce resmen beynim duruyor

2-3 gündür ders çalışamıyorum oğlum rahatsızdı. Yardımınıza ihtiyuacım var cümlede anlam konusunda gerekçe sorularını yapamıyorum. "Kendinden önceki yargının gerekçesidir." Bu soru kalıbının bi püf noktası var mı. Bu soru kalıbını görünce resmen beynim duruyor
Çok geçmiş olsun canim.

Bir de bu örnekleri incele
20180130_103615.jpg

Çok teşekkürler saolasın canım. Neden -sonucu buluyorum onda bi sıkıntım yok sadece kendinden önceki yada sonraki yargının gerekçesidir deyince yapamıyorum kafam karışıyor
Canim aslında kolay ama önyargı olurmuş sanırım sende. Inşallah daha dikkat edersin bundan sonra.

Saka yapiyorum zaten canim :) kendin yapmadiktan sonra bi faydasi olmaz
aynen cnm o yüzden öyle dedim, ben kendim yazmayınca hiç aklımda kalmıyor..
Hoşgeldin hayırlı olsun :)
hoş bulduk kuzum tşk ederim :)
Matematik ozdeslikler ve carpanlara ayirma 40 soru (yapamiyorum yapamiyorum olmuyor bu matematigi ne yapacagim bilmiyorum iyice umutsuzluga kapildim :KK43: )
Tarih cumhuriyet donemi devrimler ve siyasal gelismeler konu anlatimi calisildi 60 soru cozuldu

ofisokul.com bu siteye bakmanı tavsiye ederim, hiç bi şekilde ümitsiz olma

kendinden önceki yargının gerekçesi derken;

bugün hava çok soğuktu. okula gidemedim.

bu cümlede 2. kısım yani okula gidemedim sonuç cümlesi
birinci kısım yani bugün hava soğuktu gerekçe-neden cümlesi

bu şekilde bağlamaya çalışırsan inan sıkıntı çekmezsin ve genelde aralarında ilgi eki falan oluyor

bugün Atatürk dönemi siyasi olaylar gelişmeler- Atatürk ilkeleri bitti, Ata'mın hayatı ve eserlerini de çalışıp bu 3 konuyu da genel tekrardan silmiş olacağım :KK66: akşam eve gidince test çözerim artık

aynen cnm o yüzden öyle dedim, ben kendim yazmayınca hiç aklımda kalmıyor..

hoş bulduk kuzum tşk ederim :)

ofisokul.com bu siteye bakmanı tavsiye ederim, hiç bi şekilde ümitsiz olma

kendinden önceki yargının gerekçesi derken;

bugün hava çok soğuktu. okula gidemedim.

bu cümlede 2. kısım yani okula gidemedim sonuç cümlesi
birinci kısım yani bugün hava soğuktu gerekçe-neden cümlesi

bu şekilde bağlamaya çalışırsan inan sıkıntı çekmezsin ve genelde aralarında ilgi eki falan oluyor
Anladım canım çok saol :)

X