KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Merhaba arkadaşlar, bütün gün tembellik yapınca gece hiçbir şey çalışmadan yatmayayım dedim ve 2 mat 2 vatandaşlık videosu izledim.. yarın da testlerini çözerim inşaallah.. instagramı benim de kapatmam lazım, ikide bir bakasım geliyor.. denemeler için çok heyecanlıyım acaba kaç net yapıcaz, konularım bitmedi henüz ama bakalım artıkk.. neysee herkese güzel huzurlu bol çalışmalı motivasyonlu bi haftasonu diliyorum:KK200:

Dun butun gun disardaydik aksam da gec kaldik cografyadan kalan 5 testi cozdum 58 soru.matematige basladim carpanlara ayirma konu calisip ornek sorulari cozuyorum testlere baslamadim

Bugün ben de hiç çalışamadım sadece 54 tane köklü sayılar sorusu çözdüm.. yarın tarih osmanlı yükselme çalışmayı düşünüyorum bakalım, evde olursam :KK70:

Bugun ben de pek calisamadim yaa :KK43: matematik carpanlara ayirma yediiklim konu anlatim ornek sorular bitti murat yayinlarina basladim onu da yariladim

Screenshot_20180128-135151.jpg guncel

Misafirim gitti kızlar sonunda bende aranızdayım. Bugün kaldığım yerden çalışmaya devam etcem. 2 haftadır toplasan 1-2 saat çalışmışımdır. Arayı kapatmak için çok çalışmam lazım. Türkiyenin fiziki coğrafyasına çalışcam video izlerim bugün.

Önceki sayfaları hızlı hızlı geçtim. Bir dahaki haftasonu deneme olayına varım. Aslında bulabilirsem bir dersanenin denemelerine yazılmak istiyorum ama bir fırsat bulamadım dersanelere gidip sormak için.

Misafirim gitti kızlar sonunda bende aranızdayım. Bugün kaldığım yerden çalışmaya devam etcem. 2 haftadır toplasan 1-2 saat çalışmışımdır. Arayı kapatmak için çok çalışmam lazım. Türkiyenin fiziki coğrafyasına çalışcam video izlerim bugün.

Önceki sayfaları hızlı hızlı geçtim. Bir dahaki haftasonu deneme olayına varım. Aslında bulabilirsem bir dersanenin denemelerine yazılmak istiyorum ama bir fırsat bulamadım dersanelere gidip sormak için.
Benim bulunduğum yerde 5 dersane var 2 tanesi disaridan öğrenci alıyordu birini tercih ettim.

Deneme yaptım kızlar :işsiz:
2 günde bitirdim başına otur kalk.
Hafta sonu hem ders calisamiyorum. Hem ev hop kalkıyor. Kizimin canı sağolsun.

Deneme sonucum çok iç açıcı değil, sınavda minimum puanlar atanmak için. Bu netlerimi yüzde 20 oranında artirmam gerekli

Benim bulunduğum yerde 5 dersane var 2 tanesi disaridan öğrenci alıyordu birini tercih ettim.

sarfansari sakıncası yoksa sorabilir miyim hangi dersaneler?
Deneme yaptım kızlar :işsiz:
2 günde bitirdim başına otur kalk.
Hafta sonu hem ders calisamiyorum. Hem ev hop kalkıyor. Kizimin canı sağolsun.

Deneme sonucum çok iç açıcı değil, sınavda minimum puanlar atanmak için. Bu netlerimi yüzde 20 oranında artirmam gerekli
Daha başındayız inşallah nisan sonu gibi en yüksek netlere ulaşırız. Bende evde deneme yapmaya korkuyorum kendimi aşırı eksik hissediyorum ama deneme sonucunu kötü görünce daha çok motive oluyorum. Çok eksiğim var diyip daha çok çalışıyorum.

sarfansari sakıncası yoksa sorabilir miyim hangi dersaneler?

Daha başındayız inşallah nisan sonu gibi en yüksek netlere ulaşırız. Bende evde deneme yapmaya korkuyorum kendimi aşırı eksik hissediyorum ama deneme sonucunu kötü görünce daha çok motive oluyorum. Çok eksiğim var diyip daha çok çalışıyorum.
Ben uzman kariyer dersanesinin denemesine yazildim canım. 30 deneme 200 lira

Deneme yaptık gördüğün konular oturmuş mu onunda anlaşılmasına yardımcı oluyor.

Zaten ucuz denemeler. 10 lütfen denemeler 15 lira civarı. Bence şimdiden baslanilmali.

Ben 9. Denememi çözdüm.

Korkmayın arkadaşlar, başlayın bir yerden. 45 nette olsa, her hafta artacak netler insallah

Bugün hiçbir şey çalışmadım, bu gece osmanlı kuruluş konu çalışması + test çözmeden uyumak istemiyorum:KK43: bu arada ben coğrafyayı da bitirmiştim ama tekrar yapmadım unuttum her şeyi, tarih bittiğinde mi coğrafyaya geçeyim sizce yoksa ona da başlayayım mı yeniden

Bugün hiçbir şey çalışmadım, bu gece osmanlı kuruluş konu çalışması + test çözmeden uyumak istemiyorum:KK43: bu arada ben coğrafyayı da bitirmiştim ama tekrar yapmadım unuttum her şeyi, tarih bittiğinde mi coğrafyaya geçeyim sizce yoksa ona da başlayayım mı yeniden
Bence günde 2 test coğrafya çözüm, cozdukce hatirkayacaksin

Gunaydinlar
Sabah 20 türkçe çözdüm, bu hafta her sabah çözeceğim çünkü dün türkçe ne tim denemede 13 ti :kızgın:
Anayasa 1 ve 2. Konu tekrarı yapıp elimdeki kaynakta 210 soru var onu çözeceğim insalah

Matematik ozdeslikler ve carpanlara ayirma konu anlatimi bitti 107 soru cozuldu.daha cok sorum var :)
Safransari Safransari turkceyi hafife alip ihmal ediyoruz sanirim ben de gecen gun turkce paragraf cozeyim dedim resmen anlayana kadar 40 kere okudum paragraflari.fazla da ihmal etmeye gelmiyor malesef :KK43:
C cmp87 dun aklima geldin valla nerelerde kaldin yollayamadin mi misafirleri diye.ara biraz acildi ama 2 hafta sıkı calissan kapatirsin insallah.

Matematik ozdeslikler ve carpanlara ayirma konu anlatimi bitti 107 soru cozuldu.daha cok sorum var :)
Safransari Safransari turkceyi hafife alip ihmal ediyoruz sanirim ben de gecen gun turkce paragraf cozeyim dedim resmen anlayana kadar 40 kere okudum paragraflari.fazla da ihmal etmeye gelmiyor malesef :KK43:
C cmp87 dun aklima geldin valla nerelerde kaldin yollayamadin mi misafirleri diye.ara biraz acildi ama 2 hafta sıkı calissan kapatirsin insallah.
Evet canim gunluk paragraf çözmeyi oturtabilmek keşke.

ayy saol cnm ya, zor işler gerçekten.. neyse ki kazasız belasız atlattık :)

Hayırlı olsun pofu pofu
Bugün dinlenmen iyi olmuş, seni yarın sahalara bekliyoruz amaa :KK70:
Bugün çarpanlara ayırma videolarını izledim, birazdan test ve tarih kuruluş testi.. uyumadan vatandaşlık çalışmayı düşünüyorum bakalımm

X