KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Tarih yükselme devrine çalıştım, test çözdüm.. şimdi matematik oran orantı çalışıyorum.. şubat hedefim tarih tekrarını bitirmek coğrafya tekrarını bitirmek, vatandaşlık ve matematikte kalan konularımı bitirmek.. hadi inşaallah.. fazla soru çözemicem sanırım bu ay.. her konudan aşağı yukarı 40 soru filan, az ama soru çözerken çok oyalanıyorum ben, bari önden konular hallolsun diyorum, bakalım...
Bi de haftasonu konu çalışmayıp haftaiçi boş bıraktığım ya da yanlış yaptığım sorulara uğraşayım ve türkçe çözeyim diyorum..

Son düzenleme:
Merhaba.. bende bugün itibariyle çalışmayı düşünüyorum Türkçe mat kısmında skntım yok ama coğrafya tarih vatandaşlık sıfır ve ilgisizimde nasıl olucak bilmiyorum .

selam kızlar, ben de çalışıyordum. Bugün canım sıkıldı nete girdim biraz :)

Bugün türkçe günüm. Dün coğrafyaydı ama türkçede eksiğim yok gibi bi şey; dilbilgisi ve yazım kurallarına bakıcam. O yüzden coğrafyadan bugün de 2 konu bitirmeyi planlıyorum. :) Mat bitti zaten. Vat. biraz ileride başlicam herkes unutuluyor demiş.

Sizler ne yapıyorsunuz?
Bir de whatsapp grubu falan var mı? Ben de katılmak isterim birbirimize gaz veririz, soru paylaşırız vs. iyi olur. gerçi bu ara telefonu sınırlandırdım kullanmamak için. :KK70:

selam kızlar, ben de çalışıyordum. Bugün canım sıkıldı nete girdim biraz :)

Bugün türkçe günüm. Dün coğrafyaydı ama türkçede eksiğim yok gibi bi şey; dilbilgisi ve yazım kurallarına bakıcam. O yüzden coğrafyadan bugün de 2 konu bitirmeyi planlıyorum. :) Mat bitti zaten. Vat. biraz ileride başlicam herkes unutuluyor demiş.

Sizler ne yapıyorsunuz?
Bir de whatsapp grubu falan var mı? Ben de katılmak isterim birbirimize gaz veririz, soru paylaşırız vs. iyi olur. gerçi bu ara telefonu sınırlandırdım kullanmamak için. :KK70:
Yok grup canım.
Pek verimli de bulmuyorum.
Telden ne kadar uzak durursak bu surede o kadar iyi. Motivasyon için bu sayfayı takip etmek iyi oluyor ama

slmlar kızlarr :)

hemen gün özeti çıkartayım

matematik çarpanlara ayırma- tr cümlede anlam ve tarih islamiyet öncesi türk devletleri testler çözüldü

sizler ne alemdesiniz?

ŞU SORUYA BAKABİLİR MİSİNİZ
a,b,c sayma sayısı
3a=4b
5b=7c olduğna göre a-b+c =?

Cevabı 22 buldum fakat cewap anahtarında ise =34

Dün de bugün de çalışamadım maalesef, şimdi oran orantı çalışıyorum.. bitince ya vatandaşlık ya da tarih düşünüyorum.. bu arada ilk denemeyi ne zaman yapıyoruz? bu haftasonu mu? saat olarak tam sınav saatinde yapalım denemeleri bence, ve sınav süresince.. aslında deneme yapmaya şu an hiç hazır değişim:KK17:

Dün de bugün de çalışamadım maalesef, şimdi oran orantı çalışıyorum.. bitince ya vatandaşlık ya da tarih düşünüyorum.. bu arada ilk denemeyi ne zaman yapıyoruz? bu haftasonu mu? saat olarak tam sınav saatinde yapalım denemeleri bence, ve sınav süresince.. aslında deneme yapmaya şu an hiç hazır değişim:KK17:
1.5 yasinda oglum var malesef saat olarak katilamam size sadece gece ders calisabiliyorum.bu arada ben de cok korkuyorum ve hic hazir hissetmiyorum kendimi ama silkinmemiz icin iyi olabilir gibi belki daha iyi asiliriz derse

1.5 yasinda oglum var malesef saat olarak katilamam size sadece gece ders calisabiliyorum.bu arada ben de cok korkuyorum ve hic hazir hissetmiyorum kendimi ama silkinmemiz icin iyi olabilir gibi belki daha iyi asiliriz derse

Ay inşaallah öyle olur, asılırız iyice derslere.. saatlerdir oran orantı çalışıcam, oyalanıp duruyorum.. gerçekten deneme sonrası belki çeki düzen veririz kendimize

ŞU SORUYA BAKABİLİR MİSİNİZ
a,b,c sayma sayısı
3a=4b
5b=7c olduğna göre a-b+c =?

Cevabı 22 buldum fakat cewap anahtarında ise =34
ben de sabah kahvaltı ederken hesapladım 22 çıktı :KK70: şıklar hatalı oluyor bazı kitaplarda, mesela ihtiyaç yayınları mat, aman tanrım çoğu hatalı şık

bu haftasonu ben deneme yapacağım, ctesi- pazar, ve gün içinde de 1 er adet branş denemesi hedefim, ctesi-pazar tarih çalışcam, tabiki aksilik olmazsa....

deneme yapacaklara duyrulur :ukala::ukala::ukala::ukala:

X