KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Ben devam ediyorum. Ağır ilerliyorum.
Tarih ilk türk islam devletlerini bitirmeye çalışıyorum. Bitsin konunun sorularını çözmeye başlarım 5 kaynaktan.. pekissin diye sizler daha iyi bilirsiniz

Bu arada google playden iyi kpss uygulamalari indirdim en az 25 tane vardir. Orada da konu konu testler var ama onlari ileride kullanicam. Tum konular bitsinde. Instagramdanda bir cok kpss sayfasini takibe aldım. Mesela karışmasın diye instagram için şöyle bir fikrim var. Bir instagram sayfasin çözmeye basladım diyelim son çözdüğüm soruyu beğenirim sonra sayfa sahibi yeni resimler ekledikçe begendigim soru resmine kadar çözerim en azindan karısmamış olur. Yaklaşık 45 sayfa takibimde. Çok mu konuştum ne :oops:
Bende tarihten osmanlı kuruluşu çalışıyorum şuan. Yetiştirirsin fazla dert etme. Ama instagramda falan fazla zaman harcama çünkü sadece zaman kaybı olur soru bankasından soru çözsen daha verimli olacaktır yanlış anlama benim görüşüm bu yönde

Bende tarihten osmanlı kuruluşu çalışıyorum şuan. Yetiştirirsin fazla dert etme. Ama instagramda falan fazla zaman harcama çünkü sadece zaman kaybı olur soru bankasından soru çözsen daha verimli olacaktır yanlış anlama benim görüşüm bu yönde
Yo yoo yanliş anlamam tesekkur ederim. Simdi instangrami hazirladim. Ama tum konular biterse soru cozerim ordan. Hizli hizli hallederim
soru bankalari biter daha da alamam heralde

Cografya Turkiyenin iklimi ve bitki ortusu calisildi- 178 soru cozuldu son 5 test kaldi yarin onlari cozup matematige gececegim

evet yaa niye temmuz diye ağlamıştım :KK70::KK70: şaka tabiki, mayıs olsa daha iyiydi aslında bir an önce bu stresten kurtulcaktık ama diğer taraftan hiç bilmeyen biri için temmuz daha iyi oldu, örneğin ben :KK70:

Evet ya 6 ay kaldi, zaman cok cabuk geciyor bir bakacaz ki sinav gunu gelmis

aynen cnm bi bakcaz kazanmışız :))

Neler yaptiniz kizlar bugun

ben akşam geç geldiğim için pc ye giremiyorum, ama iş yerinde hep çalışıyorum

günaydın kızlar

dün gene mesai, eve geç gitme ve düğünümüz sebebiyle geç yattım ve pc ye bakmadım bile, telefonda bozuk malum :KK70:

dün idare hukuku genel tekrar yaptım ve 3 adet tr paragraf testi çözdüm
ben bugün tarihten aldığım notlara çalışıcam ( eserler-yazarlar-kronolojik sıralama) başka bişey yapmıycam, bu haftasonu düğün var, sonraki hafta deneme için beni bekleyin :)))

Ben devam ediyorum. Ağır ilerliyorum.
Tarih ilk türk islam devletlerini bitirmeye çalışıyorum. Bitsin konunun sorularını çözmeye başlarım 5 kaynaktan.. pekissin diye sizler daha iyi bilirsiniz

Bu arada google playden iyi kpss uygulamalari indirdim en az 25 tane vardir. Orada da konu konu testler var ama onlari ileride kullanicam. Tum konular bitsinde. Instagramdanda bir cok kpss sayfasini takibe aldım. Mesela karışmasın diye instagram için şöyle bir fikrim var. Bir instagram sayfasin çözmeye basladım diyelim son çözdüğüm soruyu beğenirim sonra sayfa sahibi yeni resimler ekledikçe begendigim soru resmine kadar çözerim en azindan karısmamış olur. Yaklaşık 45 sayfa takibimde. Çok mu konuştum ne :oops:
Bende kpss için instigram adresi açmıştır, ama kullanmıyorum şimdi, beni çok oyaliyordu

günaydın kızlar

dün gene mesai, eve geç gitme ve düğünümüz sebebiyle geç yattım ve pc ye bakmadım bile, telefonda bozuk malum :KK70:

dün idare hukuku genel tekrar yaptım ve 3 adet tr paragraf testi çözdüm
ben bugün tarihten aldığım notlara çalışıcam ( eserler-yazarlar-kronolojik sıralama) başka bişey yapmıycam, bu haftasonu düğün var, sonraki hafta deneme için beni bekleyin :)))
Düğünü hayırlısıyla bir talat canim, yaparız deneme inşallah
Benim haftaya cuma dersane denen en var

evet yaa niye temmuz diye ağlamıştım :KK70::KK70: şaka tabiki, mayıs olsa daha iyiydi aslında bir an önce bu stresten kurtulcaktık ama diğer taraftan hiç bilmeyen biri için temmuz daha iyi oldu, örneğin ben :KK70:

aynen cnm bi bakcaz kazanmışız :))

ben akşam geç geldiğim için pc ye giremiyorum, ama iş yerinde hep çalışıyorum
Ben sinav temmuza alındığına çok uzuldum, ne güzel haziran da bitecekti bu işkence, yaz bize kalacaktı

Kızım 2 ay daha k rese gitmesi gerekecek 2 ay daha kafa patlatacam

Sürenin uzaması genç herkese uzadığı, herkes fazladan çalıştığı için kimseye bir avantaj saglamadi.

Bugun elimdeki tarih kitabını bitiriyorum inşallah.
Dış politika 50
Çağdaş 120 soru çözeceğim. Çağdaş çok uzun bu konu olduğu için tekrar da uzun sürecek, akşamı bulur bitmesi

Zaman kalırsa da coğrafya cozerim

Ben komple kaldırdım instagramı. Zaten çocuk yeteri kadar oyalıyor bizi.
Ben de telimi kapatıyorum hafta içi, sosyal medyadan uzak durmak için beni çok oyalıyor çünkü, eski bir tel kullanıyorum

Ama hafta sonu açıyorum, ailemle ka,er ali görüşelim ve kızımın resimlerini çekeyim diye, yoksa sinav hazirlik süresince hiç resmi olmayacak :)

TABLETTEN kk ya giriyorum. Diyet ve kpss konusunda motive ol ak için, devamlı ders çalışma olmuyor, kafa da dağıtmak gerekiyor ders arasinda

Çağdaş tarih çalışırken çok çok sıkıldım
Son 2 testim kaldı

Ondan sonra sanırım bir ay tarih yüzü görmek istemiyordu

Allah kolaylık versin
Sizde burdaki arkadaşlar gibi yüksek puan almanız gerekiyor sanırım.
Kendi alaninizdan mi yoksa düz memurluk için mi hazirlaniyorsunuz
sağ olun. Evet en az 90 almam lazım öğretmenlikten vazgeçtim. Düz memurluk için onunda alımı az olunca insan umutsuzluğa düşüyor :KK43:

X