Benim bulunduğum yerde 5 dersane var 2 tanesi disaridan öğrenci alıyordu birini tercih ettim.Misafirim gitti kızlar sonunda bende aranızdayım. Bugün kaldığım yerden çalışmaya devam etcem. 2 haftadır toplasan 1-2 saat çalışmışımdır. Arayı kapatmak için çok çalışmam lazım. Türkiyenin fiziki coğrafyasına çalışcam video izlerim bugün.
Önceki sayfaları hızlı hızlı geçtim. Bir dahaki haftasonu deneme olayına varım. Aslında bulabilirsem bir dersanenin denemelerine yazılmak istiyorum ama bir fırsat bulamadım dersanelere gidip sormak için.
Benim bulunduğum yerde 5 dersane var 2 tanesi disaridan öğrenci alıyordu birini tercih ettim.
Daha başındayız inşallah nisan sonu gibi en yüksek netlere ulaşırız. Bende evde deneme yapmaya korkuyorum kendimi aşırı eksik hissediyorum ama deneme sonucunu kötü görünce daha çok motive oluyorum. Çok eksiğim var diyip daha çok çalışıyorum.Deneme yaptım kızlar
2 günde bitirdim başına otur kalk.
Hafta sonu hem ders calisamiyorum. Hem ev hop kalkıyor. Kizimin canı sağolsun.
Deneme sonucum çok iç açıcı değil, sınavda minimum puanlar atanmak için. Bu netlerimi yüzde 20 oranında artirmam gerekli
Ben uzman kariyer dersanesinin denemesine yazildim canım. 30 deneme 200 lirasarfansari sakıncası yoksa sorabilir miyim hangi dersaneler?
Daha başındayız inşallah nisan sonu gibi en yüksek netlere ulaşırız. Bende evde deneme yapmaya korkuyorum kendimi aşırı eksik hissediyorum ama deneme sonucunu kötü görünce daha çok motive oluyorum. Çok eksiğim var diyip daha çok çalışıyorum.
Bence günde 2 test coğrafya çözüm, cozdukce hatirkayacaksinBugün hiçbir şey çalışmadım, bu gece osmanlı kuruluş konu çalışması + test çözmeden uyumak istemiyorumbu arada ben coğrafyayı da bitirmiştim ama tekrar yapmadım unuttum her şeyi, tarih bittiğinde mi coğrafyaya geçeyim sizce yoksa ona da başlayayım mı yeniden
Evet canim gunluk paragraf çözmeyi oturtabilmek keşke.Matematik ozdeslikler ve carpanlara ayirma konu anlatimi bitti 107 soru cozuldu.daha cok sorum var :)
Safransari turkceyi hafife alip ihmal ediyoruz sanirim ben de gecen gun turkce paragraf cozeyim dedim resmen anlayana kadar 40 kere okudum paragraflari.fazla da ihmal etmeye gelmiyor malesef
C cmp87 dun aklima geldin valla nerelerde kaldin yollayamadin mi misafirleri diye.ara biraz acildi ama 2 hafta sıkı calissan kapatirsin insallah.
Hayirli olsun :))merhaba kızlar, sonunda düğün faslı bitti, artık düzenime dönme zamanı, bugün yorgunluk atmaya çalıştım, ders çalışamıycam, yarından itibaren başlıyorum..
ayy saol cnm ya, zor işler gerçekten.. neyse ki kazasız belasız atlattık :)Hayirli olsun :))
ayy saol cnm ya, zor işler gerçekten.. neyse ki kazasız belasız atlattık :)