KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

günaydıınn kızlar
dün telefonum bozuldu hiç giremedim, eve geç geldim mesai durumları pcyi bile açamadım amaaaaa tabiki çalışmaya devammmm :))

dün 5 adet tr testi ( cümlede anlam ve paragraf) + mat karekök bitti :)

bugün günlerden vatandaşlık- son genel tekrar konum- idari yargı :) hadi hayırlısı olsun

ben şubat full soru + deneme yapıp mart ortası 3. genel tekrara başlamayı düşünüyorum :)

90 puan için 90 net civarı yapılmalı
Benim de hedef 90 inşallah

Denemeleri hafta sonu yapacagiz

95 netmis

Tarihten yaklaşık 200 soru çözdüm. Bugünkü programım bitti, ama 2 saat daha çalışma zamanım var

Coğrafyanın doktrini son viraj kitabından soru çözeceğim şimdi.

Kesinlikle tavsiye etmiyorum, almayın sakin, çok çok lüzumsuz bilgiler var, elimde sürünüyor kitap ne zamandır sırf bitirmek için bitiriyorum

Arkadaşlar hepinize kolayıklar diliyorum.
Bundan sonra bende gunluk ilerlememi paylasicam. Cok gerideyim ama savasicam.
Bu arada lisanstan düz olarak giricem sinava
Aldigim puan isime yarayacak mi ne yapabilirim bilmiyorum
Sertifika icin zamanim yok zaten. Sinav bitiminde sertifika dusunebilirim ancak..

Kpss için sertifika pek istenmiyor, muhendisliklerden bazı sertifikalar isteniyor sanirim

Aaa inşaAllah
Bende saniyorum türlü türlü engel var biseyler cikarirlar. Bilgisayar sertifikamda yok .
Üniversitede bilgisayar dersi aldı iseniz, onu geçerli kiliyorlar. Çok eski mezun olmadıkça da tüm üniversiteler veriyor dersi

hoş geldin
hiç canını sıkma 6 ay var, halledersin

Neler yaptiniz kizlar bugun
Ben devam ediyorum. Ağır ilerliyorum.
Tarih ilk türk islam devletlerini bitirmeye çalışıyorum. Bitsin konunun sorularını çözmeye başlarım 5 kaynaktan.. pekissin diye sizler daha iyi bilirsiniz

Bu arada google playden iyi kpss uygulamalari indirdim en az 25 tane vardir. Orada da konu konu testler var ama onlari ileride kullanicam. Tum konular bitsinde. Instagramdanda bir cok kpss sayfasini takibe aldım. Mesela karışmasın diye instagram için şöyle bir fikrim var. Bir instagram sayfasin çözmeye basladım diyelim son çözdüğüm soruyu beğenirim sonra sayfa sahibi yeni resimler ekledikçe begendigim soru resmine kadar çözerim en azindan karısmamış olur. Yaklaşık 45 sayfa takibimde. Çok mu konuştum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…