127 osmanlı kültür uygarlık
2 vatandaşlık videosu ve 30 soru
Türkçe de çalışacaktım içim dışım sözel oldu, mat videosu izleyip soru çözmeden uyurum herhalde..
Bu arada denemelere ne zaman başlarız arkadaşlar, kaç netim çıkacak çok merak ediyorum, 90 almak için kaç net gerekiyor biliyor musunuz?
95 netmis127 osmanlı kültür uygarlık
2 vatandaşlık videosu ve 30 soru
Türkçe de çalışacaktım içim dışım sözel oldu, mat videosu izleyip soru çözmeden uyurum herhalde..
Bu arada denemelere ne zaman başlarız arkadaşlar, kaç netim çıkacak çok merak ediyorum, 90 almak için kaç net gerekiyor biliyor musunuz?
Kpss için sertifika pek istenmiyor, muhendisliklerden bazı sertifikalar isteniyor sanirimArkadaşlar hepinize kolayıklar diliyorum.
Bundan sonra bende gunluk ilerlememi paylasicam. Cok gerideyim ama savasicam.
Bu arada lisanstan düz olarak giricem sinava
Aldigim puan isime yarayacak mi ne yapabilirim bilmiyorum
Sertifika icin zamanim yok zaten. Sinav bitiminde sertifika dusunebilirim ancak..
Aaa inşaAllahKpss için sertifika pek istenmiyor, muhendisliklerden bazı sertifikalar isteniyor sanirim
Üniversitede bilgisayar dersi aldı iseniz, onu geçerli kiliyorlar. Çok eski mezun olmadıkça da tüm üniversiteler veriyor dersiAaa inşaAllah
Bende saniyorum türlü türlü engel var biseyler cikarirlar. Bilgisayar sertifikamda yok .
Evet almistim. Bu konuda rahatladim :)Üniversitede bilgisayar dersi aldı iseniz, onu geçerli kiliyorlar. Çok eski mezun olmadıkça da tüm üniversiteler veriyor dersi
Siz yuksek puan almaya odaklaninEvet almistim. Bu konuda rahatladim :)
Evet simdi buda odaklanmak lazim sadece.8
Siz yuksek puan almaya odaklanin
hoş geldinArkadaşlar hepinize kolayıklar diliyorum.
Bundan sonra bende gunluk ilerlememi paylasicam. Cok gerideyim ama savasicam.
Bu arada lisanstan düz olarak giricem sinava
Aldigim puan isime yarayacak mi ne yapabilirim bilmiyorum
Sertifika icin zamanim yok zaten. Sinav bitiminde sertifika dusunebilirim ancak..
Hosbuldum tesekkür ederim.hoş geldin
hiç canını sıkma 6 ay var, halledersin
kesinliklleee, ben ders çalışıyorken, mayıs değil temmuz olduğunu açıklamışlardı- o zaman yaklaşık 10 ay vardı sınava, şimdi 6 ay :)Hosbuldum tesekkür ederim.
Zaman cok hizli geciyor
Korkunckesinliklleee, ben ders çalışıyorken, mayıs değil temmuz olduğunu açıklamışlardı- o zaman yaklaşık 10 ay vardı sınava, şimdi 6 ay :)
Evet ya 6 ay kaldi, zaman cok cabuk geciyor bir bakacaz ki sinav gunu gelmiskesinliklleee, ben ders çalışıyorken, mayıs değil temmuz olduğunu açıklamışlardı- o zaman yaklaşık 10 ay vardı sınava, şimdi 6 ay :)
Ben devam ediyorum. Ağır ilerliyorum.Neler yaptiniz kizlar bugun
Kaç kere rüyama girdi. Kabus gibi. Sinav zamani gelmiş yetistirememisim konulari.. sonra sorulari yanlis anlayip yanlis cözmüsüm.Evet ya 6 ay kaldi, zaman cok cabuk geciyor bir bakacaz ki sinav gunu gelmis
Allah korusunKaç kere rüyama girdi. Kabus gibi. Sinav zamani gelmiş yetistirememisim konulari.. sonra sorulari yanlis anlayip yanlis cözmüsüm.
Aman Allah korusun