Bende tarihten osmanlı kuruluşu çalışıyorum şuan. Yetiştirirsin fazla dert etme. Ama instagramda falan fazla zaman harcama çünkü sadece zaman kaybı olur soru bankasından soru çözsen daha verimli olacaktır yanlış anlama benim görüşüm bu yöndeBen devam ediyorum. Ağır ilerliyorum.
Tarih ilk türk islam devletlerini bitirmeye çalışıyorum. Bitsin konunun sorularını çözmeye başlarım 5 kaynaktan.. pekissin diye sizler daha iyi bilirsiniz
Bu arada google playden iyi kpss uygulamalari indirdim en az 25 tane vardir. Orada da konu konu testler var ama onlari ileride kullanicam. Tum konular bitsinde. Instagramdanda bir cok kpss sayfasini takibe aldım. Mesela karışmasın diye instagram için şöyle bir fikrim var. Bir instagram sayfasin çözmeye basladım diyelim son çözdüğüm soruyu beğenirim sonra sayfa sahibi yeni resimler ekledikçe begendigim soru resmine kadar çözerim en azindan karısmamış olur. Yaklaşık 45 sayfa takibimde. Çok mu konuştum ne
AminAllah korusunrüyalar tersinedir . Bu arada aramıza hoşgeldin
Yo yoo yanliş anlamam tesekkur ederim. Simdi instangrami hazirladim. Ama tum konular biterse soru cozerim ordan. Hizli hizli hallederimBende tarihten osmanlı kuruluşu çalışıyorum şuan. Yetiştirirsin fazla dert etme. Ama instagramda falan fazla zaman harcama çünkü sadece zaman kaybı olur soru bankasından soru çözsen daha verimli olacaktır yanlış anlama benim görüşüm bu yönde
Korkunc
Evet ya 6 ay kaldi, zaman cok cabuk geciyor bir bakacaz ki sinav gunu gelmis
Neler yaptiniz kizlar bugun
Bende kpss için instigram adresi açmıştır, ama kullanmıyorum şimdi, beni çok oyaliyorduBen devam ediyorum. Ağır ilerliyorum.
Tarih ilk türk islam devletlerini bitirmeye çalışıyorum. Bitsin konunun sorularını çözmeye başlarım 5 kaynaktan.. pekissin diye sizler daha iyi bilirsiniz
Bu arada google playden iyi kpss uygulamalari indirdim en az 25 tane vardir. Orada da konu konu testler var ama onlari ileride kullanicam. Tum konular bitsinde. Instagramdanda bir cok kpss sayfasini takibe aldım. Mesela karışmasın diye instagram için şöyle bir fikrim var. Bir instagram sayfasin çözmeye basladım diyelim son çözdüğüm soruyu beğenirim sonra sayfa sahibi yeni resimler ekledikçe begendigim soru resmine kadar çözerim en azindan karısmamış olur. Yaklaşık 45 sayfa takibimde. Çok mu konuştum ne
Düğünü hayırlısıyla bir talat canim, yaparız deneme inşallahgünaydın kızlar
dün gene mesai, eve geç gitme ve düğünümüz sebebiyle geç yattım ve pc ye bakmadım bile, telefonda bozuk malum
dün idare hukuku genel tekrar yaptım ve 3 adet tr paragraf testi çözdüm
ben bugün tarihten aldığım notlara çalışıcam ( eserler-yazarlar-kronolojik sıralama) başka bişey yapmıycam, bu haftasonu düğün var, sonraki hafta deneme için beni bekleyin :)))
Ben sinav temmuza alındığına çok uzuldum, ne güzel haziran da bitecekti bu işkence, yaz bize kalacaktıevet yaa niye temmuz diye ağlamıştımşaka tabiki, mayıs olsa daha iyiydi aslında bir an önce bu stresten kurtulcaktık ama diğer taraftan hiç bilmeyen biri için temmuz daha iyi oldu, örneğin ben
aynen cnm bi bakcaz kazanmışız :))
ben akşam geç geldiğim için pc ye giremiyorum, ama iş yerinde hep çalışıyorum
Ben komple kaldırdım instagramı. Zaten çocuk yeteri kadar oyalıyor bizi.Bende kpss için instigram adresi açmıştır, ama kullanmıyorum şimdi, beni çok oyaliyordu
Ben de telimi kapatıyorum hafta içi, sosyal medyadan uzak durmak için beni çok oyalıyor çünkü, eski bir tel kullanıyorumBen komple kaldırdım instagramı. Zaten çocuk yeteri kadar oyalıyor bizi.
Ben duzene oturrtm ilerle isime yarar diye dusunuyorum.Bende kpss için instigram adresi açmıştır, ama kullanmıyorum şimdi, beni çok oyaliyordu
Herkes farklı ilerliyor canim.Merhaba arkadaşlar hangi konulardasınız? Ben başlayalı 2 ay oldu son günlerde hiç istek yok çalışmak içimden gelmiyor
Allah kolaylık versinGitmiyorum fizik mezunuyum
sağ olun. Evet en az 90 almam lazım öğretmenlikten vazgeçtim. Düz memurluk için onunda alımı az olunca insan umutsuzluğa düşüyorAllah kolaylık versin
Sizde burdaki arkadaşlar gibi yüksek puan almanız gerekiyor sanırım.
Kendi alaninizdan mi yoksa düz memurluk için mi hazirlaniyorsunuz
Ben bitiremedim henüz konularıMerhaba arkadaşlar hangi konulardasınız? Ben başlayalı 2 ay oldu son günlerde hiç istek yok çalışmak içimden gelmiyor