KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

merhabaaa

çok yorgunum eve geç geldim, ama buna rağmen milli mücadele bitii ve test çözdüm + 5 adet tr testi ( paragraf ve cümlede anlam ) herkese iyi gecelerrr

Kizlar soyle yapalim mi herkes o gun hangi dersten hangi konuyu calisiyorsa ordan bir soru sorsun??? Ufacik bi hatirlatma olur hem de akilda kalici olur...
Ilk soru benden bugun Turk anayasa tarihini calisiyorum

Anayasa mahkemesi hangi anayasa ile kurulmustur???

kızlar ya tarihten not çıkarmalı mıyım yoksa kitaptan mı çalışayım kararsızım ?
Ozet cikarmaya kalksak bi dunya vakit giderki nerdeyse kitabin okudugumuz her satirinda onemli bilgi oluyor tarihte.ben yanlis yaptigim sorulardan notlar cikariyorum bir de yediiklimin ozet semalari var hangi konuyu calisiyorsam onu asiyorum yemek masasinin karsisina kahvalti aksam yemegi sirasinda okuyorum.

Tarih çok fazla tekrar gerektiren bir ders
Her tekrar da kitaptan yapmak çok zaman alır
Bundan dolayı her nokta yazılmamak kaydıyla, her konunun özeti çıkarılmalı, sayfa çok fazla kalabalık tutulmamalı, sonradan sorulardan öğrendiğimiz kitaplarda rastlamadığımız bilgilere çıkardığımız özet sayfalarına kısa notlar almalıyız.

Ben böyle çalışıyorum tarihe
Ve görsel hafızaya da çok dikkat ederim, bu konuyu okuyunca, sayfanın hangi kosesjne bu la ilgili bilgi yazmışım gözümde canlanır.

Ben yazın video izleyip not aldım, bence yazarak çalışmak şimdi başlayanlar için zaman kaybı olabilir..bi kitaptan takip edebilirsin..
Gece osmanlı kültür uygarlık tekrarı bitti, bugün testlerini çözüp akşam mat köklü sayılar çalışmayı düşünüyorum

Evet 6 ay kaldı, yeni başlayanlar için zaman kaybı olur
Bende 20.yy osmanlı ve 1.dunya savaşı tekrar edip soruları çözeceğim şimdi. Gece ise ilke ve inkılaplarına soru cozecegim

Bugün tarihten gerileme dağılma, 20.yy, 1.dunya savaştı, hazırlık dönemi nden 270 soru çözdüm.

Kızım uyuduktan sonra da ilke ve inkilaplardan 100 soru çözdüm (masallah)
Kendi rekorunu kırdım bugün sanırım

DAha da devam ederim ama alt karşımızda çocuk ağlıyor saatlerdir, boş odaya geçince sesinden derse odaklanamiyorum

Evett:/ ödül alan film sporcu vs duydukça yazalım başlığa bence, hepsinden soru gelebilir
Hiç güncel bakmıyorum daha
Geçen sene sadece 1 güncel kitabı aldım, güncel şans işi dedim, şansım bildiğim yerden çıkarsa yaparım dedim çok düşmedim güncel üzerine

Be hiç yapamadım büyük hata yaptım yani, geçen sene zordu önlisans gun elleri

Bu sene 2 ay önceden 5-6 kitap alıp okuyacagim

127 osmanlı kültür uygarlık
2 vatandaşlık videosu ve 30 soru
Türkçe de çalışacaktım içim dışım sözel oldu, mat videosu izleyip soru çözmeden uyurum herhalde..
Bu arada denemelere ne zaman başlarız arkadaşlar, kaç netim çıkacak çok merak ediyorum, 90 almak için kaç net gerekiyor biliyor musunuz?

günaydın kuzum

geçenler de aynı konuya değinip sorular sormuştum ama pek istediğim gibi olmadı, bu da kimizin konu eksiği olmasından kaynaklı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…