Pegem aslinda orta karar canim.
Cozumlu soru bankaları çözmeye ve cevaplarını incelemeye çalış.
Ozet cikarmaya kalksak bi dunya vakit giderki nerdeyse kitabin okudugumuz her satirinda onemli bilgi oluyor tarihte.ben yanlis yaptigim sorulardan notlar cikariyorum bir de yediiklimin ozet semalari var hangi konuyu calisiyorsam onu asiyorum yemek masasinin karsisina kahvalti aksam yemegi sirasinda okuyorum.kızlar ya tarihten not çıkarmalı mıyım yoksa kitaptan mı çalışayım kararsızım ?
kızlar ya tarihten not çıkarmalı mıyım yoksa kitaptan mı çalışayım kararsızım ?
Ozet cikarmaya kalksak bi dunya vakit giderki nerdeyse kitabin okudugumuz her satirinda onemli bilgi oluyor tarihte.ben yanlis yaptigim sorulardan notlar cikariyorum bir de yediiklimin ozet semalari var hangi konuyu calisiyorsam onu asiyorum yemek masasinin karsisina kahvalti aksam yemegi sirasinda okuyorum.
1961 anayasasıKizlar soyle yapalim mi herkes o gun hangi dersten hangi konuyu calisiyorsa ordan bir soru sorsun??? Ufacik bi hatirlatma olur hem de akilda kalici olur...
Ilk soru benden bugun Turk anayasa tarihini calisiyorum
Anayasa mahkemesi hangi anayasa ile kurulmustur???
kızlar ya tarihten not çıkarmalı mıyım yoksa kitaptan mı çalışayım kararsızım ?
Evet 6 ay kaldı, yeni başlayanlar için zaman kaybı olurBen yazın video izleyip not aldım, bence yazarak çalışmak şimdi başlayanlar için zaman kaybı olabilir..bi kitaptan takip edebilirsin..
Gece osmanlı kültür uygarlık tekrarı bitti, bugün testlerini çözüp akşam mat köklü sayılar çalışmayı düşünüyorum
Daha bu güncel ler var demiGüncel bilgi: ursula le guin hayatını kaybetti.. önemli eserleri > karanlığın sol eli, mülksüzler, sürgün gezegeni, yerdeniz
Daha bu güncel ler var demi
Hiç güncel bakmıyorum dahaEvett:/ ödül alan film sporcu vs duydukça yazalım başlığa bence, hepsinden soru gelebilir
günaydın kuzumKizlar soyle yapalim mi herkes o gun hangi dersten hangi konuyu calisiyorsa ordan bir soru sorsun??? Ufacik bi hatirlatma olur hem de akilda kalici olur...
Ilk soru benden bugun Turk anayasa tarihini calisiyorum
Anayasa mahkemesi hangi anayasa ile kurulmustur???