- 18 Şubat 2010
- 15.832
- 19.766
maşallah iyi çözmüşsün :)Gunaydinlar
Dün 200 tane cümlede anlam, sozcukte anlam çözdüm.
Bugün 177 tane paragraf çözmek gibi çılgın bir hedefim var. Kolay gelsin herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah iyi çözmüşsün :)Gunaydinlar
Dün 200 tane cümlede anlam, sozcukte anlam çözdüm.
Bugün 177 tane paragraf çözmek gibi çılgın bir hedefim var. Kolay gelsin herkese
oof oofff hep unutuluyorr yaaa çok iyi anlıyorum seniSelam herkesee.. benim de finallerim bitti, yazın bitirdiğim ve tamamen unuttuğum tarihe yeniden başladım.. dün İslamiyet Öncesi Türk Devletleri videoları bitti, bugün de Türk İslam Devletleri videolarını izliyorum.. Gece iki konunun da testlerini bitiresim var, vakit kalırsa bir de matematik videosu izlerim.. bigün tarih mat bigün coğrafya mat mı yapsam yoksa önce tarihi mi baştan alıp coğrafyaya çalışsam karar veremedim.. bu ara çok boş vaktim var ama çok tembelim, değerlendirmem lazım zamanımıı..
Teşekkürler canimmaşallah iyi çözmüşsün :)
Canim bende hafta sonları deneme yapmaya çalışıyorum.kızlar yargı konusunu yüzeysel okudum, çalışasım gelmedi, daha derin bi çalışma yapacağım daha sonra + 1 test cümlede anlam çözdüm
az önce kabaca bi hesap yaptım evet belki saçma ama size de yazayım, her gün her dersten 1 test çözsek ( örnek olarak yazıyorum sadece ) 186 gün kalmış sınava, bu demek oluyor ki 186 test yapar, ve ortalama her testte 15 soru olsa 186*15=2790 soru demek bu sadece kaba taslak bişey hiç test çözmemekten iyidir kısacası :))) aslında ben bunu tr testlerine hesapladım az önce, her gün bir test çözüyorum yada 2, bu bende eskiden kalma alışkanlık, 186 günde her testte 10 soru olsa diye hesapladım 1860 soru eder ve bence güzel bi rakam
her neyse, kızlar şimdi aklımda olanı yazıyorum size, sizce mantıklı mı?
ben ocak sonu 2. genel tekrarımı da ( tarih hariç ) bitiriyorum, şubatta full test çözmeyi planlıyorum, martta 1 genel tekrar daha tabi soru çözerek devam, nisan ve mayıs soru çözümü ve haziran da bi tekrar daha, sizce mantıklı mı?
bu arada şubatta her hafta sonu olmasa da elimden geldiğince her haftasonu bi deneme yapmaya başlayacağım. bana katılırsanız hep beraber daha verimli olur.
şimdilik benden bu kadar :) yarın iş var maalesef, iyi geceler diliyorum
Kk da önceden kpss hazir li, tepkileri daha etkin di, çok güzel çalışmalar tavsiyeler sorular üzerine sohbetler olurdu
Burdan çok arkadaşımın atandığını şahit oldum
Ama bu sene çok verimsiz
Kendime çalışma arkadaşı arıyorum günlük bildirim yapıp birbirimizi motive edeceğimiz ama çok düzenli yazmıyor kimse.
pofu sen düzenli yazıyorsun ama calistigin için ancak akşamları
Duzenlimolarak sen de yaz bu aya canim o zaman.Ben varım, disipline ihtiyacım var çok savsaklıyorumm
Duzenlimolarak sen de yaz bu aya canim o zaman.
Okul deva, ediyor sanırım, bölüm neydi ?
Bende önlisans ti bilumum. 87-84 puanlarla atanamadim, bu sene lisans mezunu oldum isletme, kisanstan sınava gidereceğiz bende.Yok canım ben mezunum.. yüksek lisans yapıyorum,bölüm hukuk benim.. senin ne?
Bende önlisans ti bilumum. 87-84 puanlarla atanamadim, bu sene lisans mezunu oldum isletme, kisanstan sınava gidereceğiz bende.
Cok buyuk kismetsizlik yaşadım87 çok iyi değil mi aslındaa.. kısmet neyse, inşaallah bu sene güzel puanlar alır atanırız hepimiz.. bu arada tatihten 60 soru çözdüm sabahtan beri çalışmam anca bu
Canim net te çok tam olmamak için akıllı cep telefonu kullanmıyorum, sosyal medyadan uzak duralım oyalamasin diye beni, eski model telefon kullanıyorum.merhaba kızlar, bugün tarih günümdü milli mücadele hazırlık dönemi bitti ve soru çözüyorum şuan :)
Safransari cnm ben çalışmasam da sürekli burda yazmıyordum, sadece neler yaptığımı paylaşıyordum, bence nette çok takılmasan senin yararına olur ve ayrıca cidden iyi puan almışsın, inş bu sene daha da iyisi olur.
bence artık şubat itibariyle hep beraber deneme yapalım, hem hız açısından hem de deneme çözmek soru çözmekten daha iyi
kızlar ben bu haftasonu yokum, kardeşimin düğünü var, bu hafta kınamız var, diğer hafta düğün dolayısıyla son 2 haftasonu offum, ama haftaiçi çalışmalara devam, ay sonundan itibaren rahatım :)