Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 saat ders calisiyorumben yeni başlayacağım çalışmaya günde kaç saat ders çalışıyorsunuz, mühendisim ben p3 gerekiyor kpss bden
Canım kolaj gelsin :) bugün tezle alakalı işlerimiMerhaba cNim
Dün işlerim ardı yarım gün ders calisabidim 200 coğrafya çözdüm.
Bugün de matematikle güne başladım, şimdi türkçe cozup öğleden sonra tarih çözeceğim.
Sen ne yapacaksın buğu ?
Canım kolaj gelsin :) bugün tezle alakalı işlerimi
Hallettiğim için hiç KPSS bakamadım, şimdi yatacağım yarın sabah 7-8 gibi kalkıp tam gaz devam inşallah
Aynen öyle canimBugün erken seçim olacağı açıklanmış ya moralim bozuldu biraz. Sınav seçimden sonraya geliyor alımları etkilemez bu durum. :/ Bizde şans olsa... 2017 de girenlere yarar gibi duruyor ama
sen önlisanstın di mi sarfansari? size o zaman vatandaşlıkta değişecek?? şimdi o çıktı bi de. Lisansa değişmez herhalde zaten konularım vardı hala, ama önlisans ve ortaöğretime değişiyor galiba anayasa kabulüyleAynen öyle canim
15 saat ders calisiyorum
Saka saka
Kızlar yaptığınız denemelerde ortalama kaç net yapıyorsunuz? Vat konuları benim de canımı sıktı
canım vatandaslıktan 5 tane soru bankası bıtırdım. buna ragmen netlerim deneme sınavında 5-9 arası guncellerım cok eksık ve dıger konularda da yanlısım cıkıyorKızlar yaptığınız denemelerde ortalama kaç net yapıyorsunuz? Vat konuları benim de canımı sıktı
Kafana takma yukselicektir ve sınava daha varcanım vatandaslıktan 5 tane soru bankası bıtırdım. buna ragmen netlerim deneme sınavında 5-9 arası guncellerım cok eksık ve dıger konularda da yanlısım cıkıyor
Kızlar matematiğe daha başlamadım sayılır.Alt yapım iyidir ama uzun zaman geçtiği için unuttum çoğu konuyu.Ne kadar sürede biter sizce ?
Ben çalışıyordu canimKızlar sık sık girip bakıyorum ama yazmıyorsunuz artık neden duruldunuz böyleee çalışmaları bıraktınız mı yoksa
Kızlar sık sık girip bakıyorum ama yazmıyorsunuz artık neden duruldunuz böyleee çalışmaları bıraktınız mı yoksa