KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

1.ilacın iyileştirme 0.2 ise iyileştirmeme 0.8 dir. Bire tamamlanır orantıda. 2.ilacın aynı şekilde iyileştirme 0.7 ise iyileştirmeme 0.3 tür birincimin iyileştirmesi ile ikincinin iyileştirmemesini çarpıp, ikincisinin iyileştirme ve birincisinin iyileştirmemesini de çarpıp topluyorsun cevap E geliyor. Fotoğraf yükleyemediğim için çözümünü atamadım kusura bakma
Güzel çözüm olmuş çok teşekkürler

Mrb arkadaslr bnde yenı baslıcm bebegım var 14 aylık sadece o gundz uyudugnda calısabılıyorum 1 saatt oda zor 3 ay kalfı onumde nasıl yapcm bılmıyrm

10lu denemesi kolay, öyle çok zorlayacak soruları olmuyor. Murat yayınlarında çok zorlandım ben :):) soru tarzı bana hep garip gelir Murat’ın. 5’lisini de ilerleyen zamanda alayım o zaman
Muradi bende cozuyorum 10 lu deneme bendeki de. Netlerim 70 80 arası çıkıyor.

Ben de egemen denemesini merak ediyorum ama sinava yakın çözeceğim, çünkü sinav formatına yakın diye yorumlar okudum

Muradi bende cozuyorum 10 lu deneme bendeki de. Netlerim 70 80 arası çıkıyor.

Ben de egemen denemesini merak ediyorum ama sinava yakın çözeceğim, çünkü sinav formatına yakın diye yorumlar okudum

Denemem bitti canım kodlama yapmadığım için kısa sürüyor..
Türkçeden 26 d 1b 3 y
Mat 4y 2 b
Tarih 24 d 3y
Coğrafya 15 d 2 y
Vat 7 doğru 3 yanlış :KK70:

Yargı 10lunun sorularını ben kolay buluyorum 2006 KPSS gibi diyebilirim :KK70: ama moral yükseltiyor neden olmasın ki yapılabilir bak dedirtiyor bu yüzden güzel

Yargı 10lunun sorularını ben kolay buluyorum 2006 KPSS gibi diyebilirim :KK70: ama moral yükseltiyor neden olmasın ki yapılabilir bak dedirtiyor bu yüzden güzel
Matta 25 net mi yaptın? İyiymiş :) Geo çalıştın mı sen hiç? Bende çokgen katı cisimler çember daire eksik onlara bakıcam.

Türkçeyi hep kolay gibi görüyorlar ama türkçede de bu tamlamalarda falan sıkıntı yaşıyorum bazen o yüzden paragraf çözmeyi bıraktım dil bilgisi ağırlıklı bakıyorum.

Matta 25 net mi yaptın? İyiymiş :) Geo çalıştın mı sen hiç? Bende çokgen katı cisimler çember daire eksik onlara bakıcam.

Türkçeyi hep kolay gibi görüyorlar ama türkçede de bu tamlamalarda falan sıkıntı yaşıyorum bazen o yüzden paragraf çözmeyi bıraktım dil bilgisi ağırlıklı bakıyorum.

Bende de formüller eksik canım.. Bazı denemelerde kolaysa görüyorum ama genelde 20-21 oluyor. Yarın Ales’e girecek misin

Bende de formüller eksik canım.. Bazı denemelerde kolaysa görüyorum ama genelde 20-21 oluyor. Yarın Ales’e girecek misin

Yok ya, para durumlarım sıkışık... Bende de mat seninki gibi oluyor bazen. Mattan 29-30 net yapsak ne süper olurdu he :) Tarihi bitirdim dün gece şükür yaa. Videolardan izledim, not çıkardım. Kitaptan çalışmicam artık, eksik olduklarımı not alırım sorulardan.

Yok ya, para durumlarım sıkışık... Bende de mat seninki gibi oluyor bazen. Mattan 29-30 net yapsak ne süper olurdu he :) Tarihi bitirdim dün gece şükür yaa. Videolardan izledim, not çıkardım. Kitaptan çalışmicam artık, eksik olduklarımı not alırım sorulardan.
Olsun canım güz dönemine girersin inşallah olur öyle şeyler sevindim tarihi bitirmene :) ben de Türkçe çmzdüm bugün 70-80 soru arası biraz sözel mantık baktım yarın gümlemeyeyim diye :)

Olsun canım güz dönemine girersin inşallah olur öyle şeyler sevindim tarihi bitirmene :) ben de Türkçe çmzdüm bugün 70-80 soru arası biraz sözel mantık baktım yarın gümlemeyeyim diye :)
sözel mantıkta ben zorlanıyorum bakalım hayırlısı, sen gireceksin sanırım başarılar şimdiden... Bak bakalım sorular nasıl söylersin bize:)

X