- 31 Ağustos 2012
- 21.685
- 35.002
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi konularda yanlışın çıkıyor cnm?Dersane denemesine gittim sabah
Türkçe ve matematikten çok yanlislim çıkıyor
Günlük soru çözmeye rağmen
Çok canımı sikiyor
Belirli bir konu yok canim, işlem hatası, evde yaptığım denemeler rahat rahat c ozdugum için olmuyor pek ama dersane denemelerinde oluyor.hangi konularda yanlışın çıkıyor cnm?
Dersane denemesine gittim sabah
Türkçe ve matematikten çok yanlislim çıkıyor
Günlük soru çözmeye rağmen
Çok canımı sikiyor
Benim de bir kızım var eve hazırlanıp bir dersanenin sınavlarına giriyorum sadeceKızlar konularınız bitti mi.ben iki çocukla evde hazırlanıyorum.tabi haliyle çok zor oluyor.sizde durumlar nasıl.
Peki konuları bitirebildiniz mi.benim matematik de daha problemlere bile başlayamadım.coğrafya tarih az kaldı.onlardan unutmayım diye bol soru çözmeye çalışıyorum.türkçe de fena değil anayasaya da başlamadım daha.Benim de bir kızım var eve hazırlanıp bir dersanenin sınavlarına giriyorum sadece
Kolaylıklar diliyorum
nisan ortasındayız, bitmesi lazım, çünkü o konular bitecek ve tam oturcak falan derken zaman geçiyorKızlar konularınız bitti mi.ben iki çocukla evde hazırlanıyorum.tabi haliyle çok zor oluyor.sizde durumlar nasıl.
Canim herkesin durumu farklı, kimi 6 ay önce bitiriyor konuları kimi son güne kadar devam ediyorPeki konuları bitirebildiniz mi.benim matematik de daha problemlere bile başlayamadım.coğrafya tarih az kaldı.onlardan unutmayım diye bol soru çözmeye çalışıyorum.türkçe de fena değil anayasaya da başlamadım daha.
Hızlanmaya Çalışıyorum tarih coğrafya bitti sayılır ama diğerleri var daha offfnisan ortasındayız, bitmesi lazım, çünkü o konular bitecek ve tam oturcak falan derken zaman geçiyor
Çalışma ekonomisiCanim herkesin durumu farklı, kimi 6 ay önce bitiriyor konuları kimi son güne kadar devam ediyor
Elinden gelenin en iyisini yap, karşılaştırma kimseyle kendini.
Bölüm nedir
Ben bu ara her gün bir deneme ve konu çalışma olarak ilerliyorum
Başladım canımm konu eksiklerim de var tabi ama deneme üzerinden bakıyorum genelde artık konu konu gitmekten çok sıkıldım...denemelere başladın mı, ben henüz başlamadım. 2 haftaya başlayacağım artık elimde pegem hala duruyor.
Merhaba cNimKızlar nasılsınız
Önceden buralar aktifti pek bi durgunlaştık
200 coğrafya mı? vay be..Merhaba cNim
Dün işlerim ardı yarım gün ders calisabidim 200 coğrafya çözdüm.
Bugün de matematikle güne başladım, şimdi türkçe cozup öğleden sonra tarih çözeceğim.
Sen ne yapacaksın buğu ?