- 23 Şubat 2018
- 439
- 510
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi de bu ara sağlıkla ilgili bi işlerim çıktı püff, umarım etkilemez beni de. Tarihi de epeydir tekrar etmiyorum. Coğ. bölgeler konusu kalmıştı mesela ama fark ettim ki zaten o konuda olanlar önceki konularda olan şeyler gibi. Coğ. test kitabım bitecek yeni bi kitap alacağım tarihle beraber vakit bulursam...
ben başlamıştım vatandaşlığa ama işte unuttum zaten son bi ay bakıcam ben de. :) Tarihin pusulası var, eğer almadıysan tavsiye ederim çok detay ama soru tutturmuş diyorlar. Coğrafyada pegemi alıcam bulursam. Ben de unuttum coğrafyayı falan.Vatandaşlık konularını duydum ben vatandaşlık çalışmaya başlamadığını için beni etkilemedi tembel öğrenci faydaları. Ben de coğrafya test kitabı alacağım, coğrafyaya çalışalı çok uzun zaman oldu.tarihim o kadar kötü ki hep tarih üzerinden gidiyorum
Konu çalışacak vaktiniz yoksa kendiniZe bir deneme seti edinip deneme çözerek o şekilde öğrenebilirsiniz en azından ne neymiş bir aşt yapımız olurArkadaslr mrb 15 aylık oglum var nasıl calısabılırım. Busaatden sonra bana tüyo Verebılırmısınz
Ben de acayip gevşedim :) Bugün Türkçe matematik çalışıp akşam vakit kalırsa coğrafya ve tarih bakacağım.Havaların ısınmasıyla gevşedim.. bol uyku ve bol dışarı yapıyorum ama bu ara yine de çalışıyorum. Bugün 50 mat 50 coğrafya çözdüm, duşa girip biraz da tarih yapacağım. Akşam da deneme yapmayı planlıyorum sonuçları sizle paylaşırım kızlarr
Maşallah baya ilerlemişsinBen de acayip gevşedim :) Bugün Türkçe matematik çalışıp akşam vakit kalırsa coğrafya ve tarih bakacağım.
Yarın da erken kalkıp şu çağdaşı bitiriyorum ve tarih bitmiş oluyor. Bir tek vatandaşlık kalacak :) matematikte 3-4 konum kaldı...
Maşallah baya ilerlemişsin
Ben artık o kadar sıkıldım ki kendimi sevdiğim konulardan soru çözerken falan buluyorum
Yok ya nerde acayip astim bu ara hiiiic hem de, sabah uyaniyorum ders caliscam diye tumgun muzik, net... ama ben de senin gibi bi seyler bakiyorum en azindan... Sona biraktim ben iste cagdasi videodan izlicem valla 100 kusur sayfa kitapta ona calisamam...
Cogdasta önemli olan terimler canim ona dikkat etbana da tarih konusu olarak en karışık çağdaş geliyor. Ben de ayırdım ondan çalışmam gereken yerleri bir köşede beni bekliyor. Bugün coğrafya ve tarih bakıyorum, tarihten Atatürk dönemi tekrar ettim. Coğrafyadan da iklim ve bitki örtüsünü. Şimdi bir tarih bir coğrafya konusu daha çalışıp akşam da biraz matematik çözüp günü kapatırım diye düşünüyorum :)
Kolay gelsin size deKızlar Hayırlı Kandiller
Alllah emeğimizi boş götürmesin bende iyice başladım;
Çözüp çözünü atayım canımEki Görüntüle 2141849 bu tarz sorular nasıl çözülüyor hiç yapamıyorum
Eki Görüntüle 2141849 bu tarz sorular nasıl çözülüyor hiç yapamıyorum
Bende sınavdan sonra boşluğa düşerim hep ders çalışmaya alıştım diyorum ama sınavdan sonra aklın bile gelmiyor canim kitap açmak inanKızlar bugün yine tarih çalıştım.. tarih soru çözümü bende bağımlılık yaptı, sınav bitince ne yapacağım bilmiyorum
200 matematik kaç saatinizi alıyor ?28 tarıh 60 turkce cözdüm.Cografya video ızleyıp soru cozucem.Aksamda matematık cozucem 200 tane bugunluk bu kadar :)