KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

1 denemeye daha oturuyorum.

Kızlar deneme tavsiyemiz var mı ?
Pegem, murat, uzman, yargı hariç.

1 denemeye daha oturuyorum.

Kızlar deneme tavsiyemiz var mı ?
Pegem, murat, uzman, yargı hariç.
valla ben de çok sordum beyaz kalem ve b,işey daha dediler hatırlamıyorum ama almadım ben

ben de deneme yapmak istiyorum ama feci yoruldum sabahtan beri

valla ben de çok sordum beyaz kalem ve b,işey daha dediler hatırlamıyorum ama almadım ben

ben de deneme yapmak istiyorum ama feci yoruldum sabahtan beri
Ben 3. Denememi yaptım, Türkçe kaldı sadece akşam yemeği yapmaya başladım.

Ben Yediiklim almaya karar verdim. Her yayının denemesini cozeyim diye.

Kızlar bugün gümbür gümbür ders çalışmak geliyor içimden çok şükür :):) neler yapıyorsunuz?
Ben sabah öğle kadar 50 er turkce matematik çözdüm.
Sonra coğrafyadan 140 kadar soru çözdüm

Sana da kolay gelsin canim.

Ben ye ek yap ak için dersin başından kalktım artık, yarın sabaha kadar masa başına oturamam

Benim hocam deneme setini alan var mı kızlar? ÖSYM’ye uygun mu soruları
Canim
Gelen hafta dersanede türkiye genelini çöZdük fena değildi.
Genel denemesini bilmiyorum. Ama benim cozeceklerim arasında
Yargi, yediiklim, pegem, uzman kariyer, beyaz kalem, murat yayınları benim hocam bunların hepsini cozmem gerek bence.

Günaydın kızlar
3 gundur kızım ve eşim geç evden çıkıyorlar, benim de programım yarım kalıyor. Bugün de yeni oturabiecegim dersin başına.
60 matematik cozup anayasanın ilk 3 konu tekrarı yapıp pusula kitabından testleri çözme planim var, ne kadarı yetişecek bakalım.

Selam kızlar ödevlerden buraya uğrayamıyordum, kurtuldum çok şük
Günaydın kızlar
3 gundur kızım ve eşim geç evden çıkıyorlar, benim de programım yarım kalıyor. Bugün de yeni oturabiecegim dersin başına.
60 matematik cozup anayasanın ilk 3 konu tekrarı yapıp pusula kitabından testleri çözme planim var, ne kadarı yetişecek bakalım.

Kolay gelsin canım, ben de bugün matematiğe yoğunlaşmak istiyorum coprafyadan da konu okurum herhalde

Günaydın kızlar
dün ben de tarih ve coğrafya çözdüm , en baştan aldım, artık sınava kadar ne kadar tekrar daha yapabilirsem...

X