- 22 Ekim 2010
- 1.519
- 1.069
Verilen cümlelerde zamirlerin altını çizip neyin yerine kullanıldığını düşünürsen bulman daha kolay olurEki Görüntüle 2134170
Cok kritik bir soru, ben anlamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verilen cümlelerde zamirlerin altını çizip neyin yerine kullanıldığını düşünürsen bulman daha kolay olurEki Görüntüle 2134170
Cok kritik bir soru, ben anlamadim
Hocam sık uğrayın buraya :)Verilen cümlelerde zamirlerin altını çizip neyin yerine kullanıldığını düşünürsen bulman daha kolay olur
Elimden geldiğince bakıyorum:) aklınıza takılanlari siz atın yardımcı olmaya çalışırım:))Hocam sık uğrayın buraya :)
Teşekkür ederimGençler derken genç insanlar demek istemiş. Adlasmis sıfat olmuş.
Teşekkür ederim hocamVerilen cümlelerde zamirlerin altını çizip neyin yerine kullanıldığını düşünürsen bulman daha kolay olur
valla ben de çok sordum beyaz kalem ve b,işey daha dediler hatırlamıyorum ama almadım ben1 denemeye daha oturuyorum.
Kızlar deneme tavsiyemiz var mı ?
Pegem, murat, uzman, yargı hariç.
Ben 3. Denememi yaptım, Türkçe kaldı sadece akşam yemeği yapmaya başladım.valla ben de çok sordum beyaz kalem ve b,işey daha dediler hatırlamıyorum ama almadım ben
ben de deneme yapmak istiyorum ama feci yoruldum sabahtan beri
Ben sabah öğle kadar 50 er turkce matematik çözdüm.Kızlar bugün gümbür gümbür ders çalışmak geliyor içimden çok şükür :):) neler yapıyorsunuz?
CanimBenim hocam deneme setini alan var mı kızlar? ÖSYM’ye uygun mu soruları
Başladınız mı çalışmaya ?Kızlar çalışma motivasyonumu nasıl kazanabilirim.
lütfen bana da yardım edin
Günaydın kızlar
3 gundur kızım ve eşim geç evden çıkıyorlar, benim de programım yarım kalıyor. Bugün de yeni oturabiecegim dersin başına.
60 matematik cozup anayasanın ilk 3 konu tekrarı yapıp pusula kitabından testleri çözme planim var, ne kadarı yetişecek bakalım.
dün ben de tarih ve coğrafya çözdüm , en baştan aldım, artık sınava kadar ne kadar tekrar daha yapabilirsem...Günaydın kızlar
3 gundur kızım ve eşim geç evden çıkıyorlar, benim de programım yarım kalıyor. Bugün de yeni oturabiecegim dersin başına.
60 matematik cozup anayasanın ilk 3 konu tekrarı yapıp pusula kitabından testleri çözme planim var, ne kadarı yetişecek bakalım.