KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

Ben bi dersten bi unite bitirmeyince diger derse gecemiyorum sanki bölünüyor yanlis mi yapiyorum acaba pofu

Ben bi dersten bi unite bitirmeyince diger derse gecemiyorum sanki bölünüyor yanlis mi yapiyorum acaba pofu
Yıldıztozu aynı düşünce bende de oluştu açıkçası yarım kalacak gibi ama programa baktıysan orda hafta içi video izleme ve ders notu okuma var sadece. Haftasonu da konu anlatımlıdan çalışıp soru çözme var. Yani bir günde sadece video izleme ve özet okuma var soru çözmezsek yetişir ama ilk sayfada da çalışanlar video izlemesin demiş o kafamı kurcaladı.

Ben video izleyemiyorum zaten sadece kitaptan calisiyorum

COGRAFYA-Turkiyenin Yeryüzü Şekilleri-Konu anlatimi calisildi-ozet cikarildi-321 soru çözüldü.unite bitirildi.

yanlış bi davranış, ben bazen 1 üniteyi kısa ise 1 günde uzun ise 3-4 günde bitirdiğimi hatırlıyorum, mesela 19. yy osmanlı devleti zamanı 2 günde tamamladım ( dün) ama çalışıyorum onun etkisinden, bundan sonraki üniteyi büyük ihtimalle 3-4 güne yayacağım

çalışanlar video izlemesin demesinin sebebi onun video notları kitabı ile videolar aynı olduğundan :) kafan karışmasın

COGRAFYA-Turkiyenin Yeryüzü Şekilleri-Konu anlatimi calisildi-ozet cikarildi-321 soru çözüldü.unite bitirildi.

süpersin tbrk ederim :)

dün 19. yy osmanlı devleti konusu bitti, bugün 3 kitapdan soru çözümü :)

Ben 3 gündür falan pek çalışamadım. Bugün başlıyorum tekrardan. Türk islamın videolarını bitirememiştim. Şimdi onlara devam etcem bugün.

bugün coğrafya genel tekrar yer şekilleri-akarsular-doğal afetler-ova plato-dağlar ... çalışıldı ve soru çözüldü

Kızlar ya bir topikte toplassak
Her sene çok güzel kpss tepkileri olurdu burda, bu sene burada tam motivasyon sağlanamadı. Ben de günlük bildirim yapacak arkadaşlar arıyorum.

Benim bilim lisans isletme kızlar
Sizlerin neler
Aslında daha önce yarışırken öğrendim ama başka başka topikler karıştı biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…