KPSS çalışma sürecim-2018 B grubu

E canım mqtematiğin iyi o zaman senin benim de temelim var matematikten ama denemeden çıkınca bu soruyu nasıl yapamadım diyorum

E canım mqtematiğin iyi o zaman senin benim de temelim var matematikten ama denemeden çıkınca bu soruyu nasıl yapamadım diyorum
evet üni sınavına hazırlanırken çok kastım kendimi, bi dünya soru bi dünya kitap, hem hız kazandım hem matım iyi seviyede , gk da hallolursa sorunum kalmıyor inş

Aynen ben eylül gibi başladım bayaği ilerledim sınavın ertelendiğini duyunca bir ay neredeyse ara verdim toparlayamadım yeniden başladım:)
Hangi müh sizin
ben de eylül sonu işten çıkmıştım o ara tam başladım, sınav ertelenmesi beni hem sinir etmişti hem de sevindirmişti ben hiç bırakmadım, en fazla 3-4 gün kafa dinlemelik bırakıyordum ama hep çalıştım, hala daha devam ediyorum, mesela eve gidicem, çalışmaya devam edeceğim sonra spor yapacağım acaip yoğun oldu hayatım

Oh ne güzel olmuş:)
Ben hamileyim mayısta olsa benim için çok iyi olacaktı temmuz olunca doğumdan sonra olacak sınav

Bu program çok güzelmiş pofu teşekkürler
Ben iki gün falan girmedim sanırım bir sürü şey yazılmış :) Burası baya aktif oldu ne güzel yaa :)
Dün çalışamadım ders bugün de çalışacaktım sözde hiç canım istemiyor. Aşırı yorgunum sanırım biraz kafam da dolu odaklanamıyorum sabahtan beri hiç bir şeye. Uykusuzluğun da etkisi var sanırım.
Ramazan yetginin programını kendime göre biraz düzenleyeceğim. Zaten program yapmıştım kendime buna benzer ama burdaki her güne tek ders olayı hoşuma gitti çünkü ben bir derse 5-6 gün ayırıyorum konu bitmediği için. Her akşam 2 saat çalışınca anca bu kadar oluyor gerçi ama tek güne bir ders ayırınca mecburiyetten daha çok çalışırım gibime geldi.

NOT: Ne çok mühendis varmış burda :) bende mühendisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…