- 15 Ocak 2016
- 657
- 497
- 35
E canım mqtematiğin iyi o zaman senin benim de temelim var matematikten ama denemeden çıkınca bu soruyu nasıl yapamadım diyorumdeneme yaptım tatlım ben, gy 55-5 gk 32-10 du ama dediğim gibi ben gk da sıfırdan başladım, bu haftasonu yine deneme yapacağım sonuçları yazarım..
aslında evet haftada 1 yada en azından 15 günde bir tekrar yapılmalı ama ben şuan çalışıyorum, amacım zaten konuları bitirmekti işe başlarım diye tam da düşündüğüm gibi oldu.. ben verim alıyorum, çünkü bol soru çözüyorum, yani en az 100 soru.. bi şekilde temmuza kadar hepsi oturacak inanıyorum
evet üni sınavına hazırlanırken çok kastım kendimi, bi dünya soru bi dünya kitap, hem hız kazandım hem matım iyi seviyede , gk da hallolursa sorunum kalmıyor inşE canım mqtematiğin iyi o zaman senin benim de temelim var matematikten ama denemeden çıkınca bu soruyu nasıl yapamadım diyorum
Bölümün neevet üni sınavına hazırlanırken çok kastım kendimi, bi dünya soru bi dünya kitap, hem hız kazandım hem matım iyi seviyede , gk da hallolursa sorunum kalmıyor inş
Bende mühendisimmühendisim, senin nedir
ooowww meslektaşız yani :)Bende mühendisim
Aynen ben eylül gibi başladım bayaği ilerledim sınavın ertelendiğini duyunca bir ay neredeyse ara verdim toparlayamadım yeniden başladım:)ooowww meslektaşız yani :)
ben de eylül sonu işten çıkmıştım o ara tam başladım, sınav ertelenmesi beni hem sinir etmişti hem de sevindirmiştiAynen ben eylül gibi başladım bayaği ilerledim sınavın ertelendiğini duyunca bir ay neredeyse ara verdim toparlayamadım yeniden başladım:)
Hangi müh sizin
Oh ne güzel olmuş:)ben de eylül sonu işten çıkmıştım o ara tam başladım, sınav ertelenmesi beni hem sinir etmişti hem de sevindirmiştiben hiç bırakmadım, en fazla 3-4 gün kafa dinlemelik bırakıyordum ama hep çalıştım, hala daha devam ediyorum, mesela eve gidicem, çalışmaya devam edeceğim sonra spor yapacağım acaip yoğun oldu hayatım
aaa sizin baya zor olcak :SOh ne güzel olmuş:)
Ben hamileyim mayısta olsa benim için çok iyi olacaktı temmuz olunca doğumdan sonra olacak sınav
Evet ama hem iş hem annelik olsa fena olmaz:)aaa sizin baya zor olcak :S
inş olur :)Evet ama hem iş hem annelik olsa fena olmaz:)
Ben de simdi baslayacagim baslamadan goz atayolim dedim :) ya su ramazan hocanin yontemini bulamadim benders çalışcam diye masaya oturdum, bdv de takılıyorum
bi bakayım hangi siteden aldımBen de simdi baslayacagim baslamadan goz atayolim dedim :) ya su ramazan hocanin yontemini bulamadim ben
https://m.facebook.com/kpssnotlarim05/posts/352103598570543Ben de simdi baslayacagim baslamadan goz atayolim dedim :) ya su ramazan hocanin yontemini bulamadim ben
açabildin mi? benim uyguladığım buBen de simdi baslayacagim baslamadan goz atayolim dedim :) ya su ramazan hocanin yontemini bulamadim ben
Tesekkur ederim acildiaçabildin mi? benim uyguladığım bu
rica ederim inş işine yararTesekkur ederim acildi