Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu kpss yi çıkaran sahısa küfürmü etsek duamı etsek anlamıyorum...gecen bi meslek lisesinde bi öğretmenle tanıştım 10 yıldır öğretmenim dedi hiç belli etmio..giyim öğretmeniyim dedi. kpss yoktu.mezun olur olmaz atandım dedi...şimdi mümkünmü ...giyim öğretmenliği 90-95 üzeri alacaksın 3 tane ancak atarlar..yazık bu gençliğe çok yazık yılda 100 emekli varsa hükümet bunun yerine 5 yeni mezun alıyor..
atanmayanlar bekliyor bir de yeni mezunlar var..büyüdükçe bu furya işsizlik artıyor..çok yazık ne olacak en güzel-en verimli yıllarımız hala sonucunu bilemediğimiz sonu olmayan bir sınava bağlı.
Yok muuuu?.................................
walla ben ozet cıkararak calısorum
evt canım kazanamayınca diğer yıl gene sınava giriyoruz.ama ara atamalar oluyor.o zmn puanlar düşebiliyor.kimya bölüm mezunu musun?formason gerekiyor bir de öğretmenlik için.arkadaşlar ben kimya lisanstan bu sene mezun olcam,öğretmenlik istiyodum ama burda kpss için yorumlarınızı okuyunca baya cnm sıkıldı:çok üzgünüm:zor bi sınav galiba?bi de kimya bölümünden çok az kişi atanıyomuş nolcak böyle ya:çok üzgünüm: atanamadıkça tekrar tekrar mı sınava giriliyo
evt canım kazanamayınca diğer yıl gene sınava giriyoruz.ama ara atamalar oluyor.o zmn puanlar düşebiliyor.kimya bölüm mezunu musun?formason gerekiyor bir de öğretmenlik için.
ewt cnm bölümden mezun olcam malesef,daha yolum çoook uzun galiba.kötüymüş ya her seferinde sınava mı girilir yazık bize ya