- 25 Haziran 2016
- 7.127
- 12.511
- 248
- Konu Sahibi gecemavisi3
Biri bana böyle bı şaka yapsın bi daha arkadaşım olamaz.direk masadan kalkar yüzüne bile bakmazdim.ne iğrenç sakalar bunlar hiç özür dilemeyin bu vesileyle kurtuldunuz iste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belli yaş üstü güldü. Diğerleri ne ki o diyorYa sen niye özür diliyosun? Bana böyle pis ağızla şaka yaptığını sananı Medyum Memişin Ketoya attığı tokat gibi yere yapıştırırım. Sen yine iyi dayanmışsın
Böyle bir gerizekalıyla muhatap olmam mesela bir zorunluluğunuz yokHep cinsellik üzerine şaka yapıyor ve ses desibeli cidden yüksek. Bazen sesini duyurmak için yaptığını bile düşünüyorum. Her neyse bir ilaca başladım ve cildi kurutuyor. Bende yan etkisini görüyorum sanki dedim . Herkesin içinde .mın mı kurudu diye bağırdı. Genel olarak şakaları hep böyle , hiç sınırı yok. Rahatsız olduğumu dile getirmeme rağmen durmaz. Geçen bir akademisyen girdi dersimize , 31 şakası yapıp gülmüştü uzun uzun . Bende git o hocaya yap bu espirini belki güler ,gitmişken de söyle senin ki kuru kalmasın bşyler yapsın dedim o an sinirle. Arkadaşımın sevgilisi var benim de var . O buna darıldı, nasıl böyle dersin erkek arkadaşım var benim diye. Ki o bunu rahatça söyleyebilecek birisi. Benim karakterim böyle değil o yüzden kendi adıma üzüldüm bunu dediğim için , özür diledim . Hiç oralı olmadı siz olsanız ne yapardınız?
Ben olsam ne mi yaparım? Böyle biri ile asla arkadaş olmam, selam vermem, selamını da almam.Hep cinsellik üzerine şaka yapıyor ve ses desibeli cidden yüksek. Bazen sesini duyurmak için yaptığını bile düşünüyorum. Her neyse bir ilaca başladım ve cildi kurutuyor. Bende yan etkisini görüyorum sanki dedim . Herkesin içinde .mın mı kurudu diye bağırdı. Genel olarak şakaları hep böyle , hiç sınırı yok. Rahatsız olduğumu dile getirmeme rağmen durmaz. Geçen bir akademisyen girdi dersimize , 31 şakası yapıp gülmüştü uzun uzun . Bende git o hocaya yap bu espirini belki güler ,gitmişken de söyle senin ki kuru kalmasın bşyler yapsın dedim o an sinirle. Arkadaşımın sevgilisi var benim de var . O buna darıldı, nasıl böyle dersin erkek arkadaşım var benim diye. Ki o bunu rahatça söyleyebilecek birisi. Benim karakterim böyle değil o yüzden kendi adıma üzüldüm bunu dediğim için , özür diledim . Hiç oralı olmadı siz olsanız ne yapardınız?
Bu karakterde biri benim arkadaşım olmazdı."Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim " İğrenç bel altı şakası yapan birinin yanında ne işiniz var????Hep cinsellik üzerine şaka yapıyor ve ses desibeli cidden yüksek. Bazen sesini duyurmak için yaptığını bile düşünüyorum. Her neyse bir ilaca başladım ve cildi kurutuyor. Bende yan etkisini görüyorum sanki dedim . Herkesin içinde .mın mı kurudu diye bağırdı. Genel olarak şakaları hep böyle , hiç sınırı yok. Rahatsız olduğumu dile getirmeme rağmen durmaz. Geçen bir akademisyen girdi dersimize , 31 şakası yapıp gülmüştü uzun uzun . Bende git o hocaya yap bu espirini belki güler ,gitmişken de söyle senin ki kuru kalmasın bşyler yapsın dedim o an sinirle. Arkadaşımın sevgilisi var benim de var . O buna darıldı, nasıl böyle dersin erkek arkadaşım var benim diye. Ki o bunu rahatça söyleyebilecek birisi. Benim karakterim böyle değil o yüzden kendi adıma üzüldüm bunu dediğim için , özür diledim . Hiç oralı olmadı siz olsanız ne yapardınız?
O nasıl bı kadınmış öyle cahil mahalle ağzı var. Karakterin böyle degilse kendi karakterine uygun hanimefendilerle arkadaşlık etmen gerek. Arkadaşın ya seni kiskaniyor ya da cinsel bı çekim duyuyor sana.Hep cinsellik üzerine şaka yapıyor ve ses desibeli cidden yüksek. Bazen sesini duyurmak için yaptığını bile düşünüyorum. Her neyse bir ilaca başladım ve cildi kurutuyor. Bende yan etkisini görüyorum sanki dedim . Herkesin içinde .mın mı kurudu diye bağırdı. Genel olarak şakaları hep böyle , hiç sınırı yok. Rahatsız olduğumu dile getirmeme rağmen durmaz. Geçen bir akademisyen girdi dersimize , 31 şakası yapıp gülmüştü uzun uzun . Bende git o hocaya yap bu espirini belki güler ,gitmişken de söyle senin ki kuru kalmasın bşyler yapsın dedim o an sinirle. Arkadaşımın sevgilisi var benim de var . O buna darıldı, nasıl böyle dersin erkek arkadaşım var benim diye. Ki o bunu rahatça söyleyebilecek birisi. Benim karakterim böyle değil o yüzden kendi adıma üzüldüm bunu dediğim için , özür diledim . Hiç oralı olmadı siz olsanız ne yapardınız?
Al birine vur otekine özür dilemenize gerek yokmuş bu arada.Hep cinsellik üzerine şaka yapıyor ve ses desibeli cidden yüksek. Bazen sesini duyurmak için yaptığını bile düşünüyorum. Her neyse bir ilaca başladım ve cildi kurutuyor. Bende yan etkisini görüyorum sanki dedim . Herkesin içinde .mın mı kurudu diye bağırdı. Genel olarak şakaları hep böyle , hiç sınırı yok. Rahatsız olduğumu dile getirmeme rağmen durmaz. Geçen bir akademisyen girdi dersimize , 31 şakası yapıp gülmüştü uzun uzun . Bende git o hocaya yap bu espirini belki güler ,gitmişken de söyle senin ki kuru kalmasın bşyler yapsın dedim o an sinirle. Arkadaşımın sevgilisi var benim de var . O buna darıldı, nasıl böyle dersin erkek arkadaşım var benim diye. Ki o bunu rahatça söyleyebilecek birisi. Benim karakterim böyle değil o yüzden kendi adıma üzüldüm bunu dediğim için , özür diledim . Hiç oralı olmadı siz olsanız ne yapardınız?
Ayy çok terbiyesiz biri. Aldığın cevaptan da gocunmayacaksın diye bir laf var. İğrenç bir arkadaş.Hep cinsellik üzerine şaka yapıyor ve ses desibeli cidden yüksek. Bazen sesini duyurmak için yaptığını bile düşünüyorum. Her neyse bir ilaca başladım ve cildi kurutuyor. Bende yan etkisini görüyorum sanki dedim . Herkesin içinde .mın mı kurudu diye bağırdı. Genel olarak şakaları hep böyle , hiç sınırı yok. Rahatsız olduğumu dile getirmeme rağmen durmaz. Geçen bir akademisyen girdi dersimize , 31 şakası yapıp gülmüştü uzun uzun . Bende git o hocaya yap bu espirini belki güler ,gitmişken de söyle senin ki kuru kalmasın bşyler yapsın dedim o an sinirle. Arkadaşımın sevgilisi var benim de var . O buna darıldı, nasıl böyle dersin erkek arkadaşım var benim diye. Ki o bunu rahatça söyleyebilecek birisi. Benim karakterim böyle değil o yüzden kendi adıma üzüldüm bunu dediğim için , özür diledim . Hiç oralı olmadı siz olsanız ne yapardınız?
Sizi kötü olmaya mecbur bırakan tüm insanlardan uzak durunHep cinsellik üzerine şaka yapıyor ve ses desibeli cidden yüksek. Bazen sesini duyurmak için yaptığını bile düşünüyorum. Her neyse bir ilaca başladım ve cildi kurutuyor. Bende yan etkisini görüyorum sanki dedim . Herkesin içinde .mın mı kurudu diye bağırdı. Genel olarak şakaları hep böyle , hiç sınırı yok. Rahatsız olduğumu dile getirmeme rağmen durmaz. Geçen bir akademisyen girdi dersimize , 31 şakası yapıp gülmüştü uzun uzun . Bende git o hocaya yap bu espirini belki güler ,gitmişken de söyle senin ki kuru kalmasın bşyler yapsın dedim o an sinirle. Arkadaşımın sevgilisi var benim de var . O buna darıldı, nasıl böyle dersin erkek arkadaşım var benim diye. Ki o bunu rahatça söyleyebilecek birisi. Benim karakterim böyle değil o yüzden kendi adıma üzüldüm bunu dediğim için , özür diledim . Hiç oralı olmadı siz olsanız ne yapardınız?