- 28 Şubat 2008
- 709
- 913
senin bahsettiğin lise kpss sanırım. biz bu bahsettiğimize haziranda gireceğiz inşallah, yani epey var açıklanmasına laelaelaelaelaesonuçlar ne zaman açıklanacak ..bilen var mı arkadaşlar ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin bahsettiğin lise kpss sanırım. biz bu bahsettiğimize haziranda gireceğiz inşallah, yani epey var açıklanmasına laelaelaelaelaesonuçlar ne zaman açıklanacak ..bilen var mı arkadaşlar ??
yok tatlım benim bahsettiğim şu ön lisanslıların girdiği kpss
evet kızlar bugün gelişim psikolojini bitirdim.darısı diğer konuların basına tabi bitirmekle olmuyor.soru cözmek ve sürekli tekrar lazım.offf offf..........
Canım ne güzel başlamışsın
ben hala başlayamadım inş bayramdan sonra
hangi yayından çalışıyorsun
bir de pegem a hakkında bi bilgin var mı kaynak araştırıyorum da
suan eğitimden sadece gelişimi calıştım.o da yargıdan önce yargıyı tam olarak bitirip daha sonra ihtiyac ve 7iklimden tekrar yapmayı düşünüyorum.gk-gy ise gecen seneden data var ve güvender var.yine ihtyac alıcam onlar içinde.bunların hepsini bitirsem zaten adam olurum:teytey:
en fazla 2 kaynaktan çalışmak lazım özellikle eğitimden,sonra kafa karışıyo
ihtiyaç alcam ben bu sene,geçen sene almadım ama aklım kalmıştı
Valla arkadasım.Bende senınle aynı durumdayım .Benımde 2. girişim olucak.Ve daha hiç çalışmaya başlamadım.Yargının o mavi ciltli 5 kılo agırlıgındakı eğitim kıtabını aldım önüme açtım sayfayı.Birden aklıma gecen sene nasıl calıstıgım geldı Resmen midem bulantı kapattım.Ve bır daha hıc acmadım.Bayramdan sonra yavas yavas baslamak istiyırum.
Bu arada yeni kontenjanlardan umudurn varmı ??Bransın nedir??Bizde 1396 kişi alıcaklarımıs 200 kısıyle kacırıyorum ,şubatta belkı şansım olur dıyorum ama yinede çalışayım ders kadrolu olmak gibisi yok çünkü.
benimde 2. girişim olcak ingilizce mezunuyum 72 puanla umutlanmakla umutlanmamak arasında kaldımCADIARZU
Allah kolaylık versin.Güvender ve datadan memnun musun
Ben hala hangisini alacağıma karar vermedim
gk gy ihtiyaçla yargı var ama yeterli değil
eğitimde pegem a düşünüyorum ama bakalım
ben 1 hafta önce falan sormuştum daha cıkmadı dediler.yeni basın yayınlardan cıkan varsa haberi olan arkadaslar söylesin ltfn.a.s.kızlar yenı basımlar cıkmıs mı ? ozellıkle egıtım bılımlerıden ? bu yıl soru sıstemı degıstı bılıyosunuz , eskı kıtapları almayın , yenı konuların eklenmesını bekleyın
Canım ne güzel başlamışsın
ben hala başlayamadım inş bayramdan sonra
hangi yayından çalışıyorsun
bir de pegem a hakkında bi bilgin var mı kaynak araştırıyorum da
zorlayıcı kaynak ve sorular istiyorsanıs güvender'i tavsıye ederim.
Sınava 2 hafta kala guvender 10 'luk deneme sınavı almıstım.Bunlar ne bıcım soru hayatta cıkmaz boyle bılgı soruları demıstım ama malum