- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.098
Mükemmel canım. Bende anayasa çalışıyorum. Çocuklar senin gibi bir anneye sahip oldukları için çok şanslılar.İnternetten buldum öyle kpss watsap grubu :)
Bu arada 7 video izledim son 1 videom kaldı bugünlük hedefime inşallah :) cocuklari uyutayim sonra insallah halim kalirsa
Ahhh yaa keşke atasalar çalışmana flan gerek kalmasa ah ne muhteşem olur beeZorbuisler Canım benim planlar biraz alt üst gibi oldu programlar yalan oldu. Mülakata çağırmışlar mülakat soru tiplerini inceliyorum ezberleyeceğim diye uğraşıyorum buda epey vaktimi alıyor. Bebişde vız vız vız bal yapmaz arı gibi.
Sen nasılsın daha iyimisin? Plan program filan her şey yolunda mı?
Mülakat ne zaman canım. Şimdiden hayırlı olsun.Zorbuisler Canım benim planlar biraz alt üst gibi oldu programlar yalan oldu. Mülakata çağırmışlar mülakat soru tiplerini inceliyorum ezberleyeceğim diye uğraşıyorum buda epey vaktimi alıyor. Bebişde vız vız vız bal yapmaz arı gibi.
Sen nasılsın daha iyimisin? Plan program filan her şey yolunda mı?
Öyle iç daralmasiyla görülmüş bir rüyaya benziyor hayrolsun de geç ..hem rüya ile amel edilmez ...kalbini ferah tut..inşirah süresini dinle istersen.:*Rüyamda engelli biriyle evleniyorum. Onu oda da yıkıyorum. Panik halinde telefonun yanında dursun deyip duruyor. Sonra bir kadın yanında çocuk seni öldürüceğim deyip bizim eve dalıyor. Ben hissediyorum. Birini öldürdüğü engelli kocam olmuş rüyamda bir de birini öldürmüş var mı böyle bir rüya. Offf çok kötü bir rüyaydı. Çok korktum. Annemleri şuan çok merak ediyorum. Bu saatte aranmaz da.
Nette çok acayip yorumlar var. Hem iyi hem kötü moralim hepten bozuldu.
Anneme sanırım kafam takıldı.Öyle iç daralmasiyla görülmüş bir rüyaya benziyor hayrolsun de geç ..hem rüya ile amel edilmez ...kalbini ferah tut..inşirah süresini dinle istersen.:*
Elimden geldiğince çalışmaya calisiyorum bende egitimden denemelere gecmek için cikmis sorulari ve elimdeki soru bankalarını cozmeye calisiyorum sizde durum nasıl umarim her sey yolundadır
Mükemmelsin. Benim sanırım çalışma yöntemlerini öğrenmem lazım. Çünkü hala böyle ilerleyemiyorum. Maşallah maşallah nazarlar değmesin inşallah.Hayırlı sabahlar kızlar dünde 8 video hedefimi tamamladım çok şükür eğer bugün de tamamlayabilirsem Öğretim yöntemi ve tekniklerini bitirmiş olucam inşAllah . Bugün eğitim kampının 3. Günü bu arada
Ne güzel olur bakalım hayırlısıAhhh yaa keşke atasalar çalışmana flan gerek kalmasa ah ne muhteşem olur beene zaman mülakat? Pek plan program yok biraz zor çocukla biliyosun bayramda bakalım belki daha iyi olur. Haberdar et bizi ne sordular nası geçti falan
28 mayıs 09.30Mülakat ne zaman canım. Şimdiden hayırlı olsun.
Amin canım. 28 mayıs günü çok güzel haberlerle bize ışık olmanı sabırsızlıkla bekliyorum. Senin adına çok mutluyum.Ne güzel olur bakalım hayırlısı. 28 mayıs 09.30. Tamam haberdar ederim.
Evet tahmin edebiliyorum zorlanmanı. Allahım kolaylıklar versin inşallah canım benim.Evet bayramda çok zor olur haklısın. Bayramdan sonra atarsın bebeyi okula sende dersin başına serilirsin
28 mayıs 09.30. Çok sağol canım darısı başınıza olsun inşallah
Yok kuzum ya sen konuları bitirmiştim böyle ilerlemen normal benim konu eksiğim var o yüzden ha babam video izliyorumMükemmelsin. Benim sanırım çalışma yöntemlerini öğrenmem lazım. Çünkü hala böyle ilerleyemiyorum. Maşallah maşallah nazarlar değmesin inşallah.
Çok teşekkür ederim canım bakalım bende merak ediyorum. Haber edeceğim inşallah.Amin canım. 28 mayıs günü çok güzel haberlerle bize ışık olmanı sabırsızlıkla bekliyorum. Senin adına çok mutluyum.
Bende başıma büyük iş almış gibi hissediyorum. Düz memurluk yapayım neyime diyorum. Okulda görmediğim konular. Dershaneler de açılmadı. Onlara güveniyordum bende bu yıl olmadı. Bende inşallah gy gk bu ay konuları bitiririm.Yok kuzum ya sen konuları bitirmiştim böyle ilerlemen normal benim konu eksiğim var o yüzden ha babam video izliyorum
İnşallah canım inşallah hepimiz kurtuluruz. Teşekkür ederim
Bunu bitirmen bile harika ..en kötüsünü düşünelim düz memur olunca kafan rahat olur calisir yine atanirsin Allah'ın izniyle :*Bende başıma büyük iş almış gibi hissediyorum. Düz memurluk yapayım neyime diyorum. Okulda görmediğim konular. Dershaneler de açılmadı. Onlara güveniyordum bende bu yıl olmadı. Bende inşallah gy gk bu ay konuları bitiririm.