KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Kızlar nasıl gidiyor????

Evet farkındayım bunun ve ne deyip senin iyi hissetmeni sağlarım bilemedim .

Konuşmayınca iyi olacaksan hiiç açmayalım. Dediğin gibi o halde yeni ciciş kitapları açalım .

Oo eğitimi bitirmişiz demek . Maşallah kız sana bozuk psikolojiyle bunu yapan kendini toplayınca neler yapmaz ki. Haydi canım toparlan Akdeniz Ege kıyıları seni bekliyor o yaptığın teselliler senin içinde geçerli hatırla neydi bu yıl hedefimiz 65 65 73 veee en son 80 birlikteliğimizi bozmamak . İnşallah yapacağızda inanıyorum sende inan.

Seninde kadir gecen mübarek olsun inşallah sağolasın . Bende seni seviyorum canım benim . Kolaylıklar diliyorum her şey için

Çok inanıyoruum 80 belki yetmez 85 olsun hedefimiz en iyisi bozmayalım valla bu sene birlikte son olsun hepimiz için. O zaman ne diyoruuuuz
O YIL BU YIIILLL!

İnşallah canım. Hepimiz en güzel yerlerde çalışıyor olalım seneye bu zamanlarda.
Senin niye moralin bu kadar bozuk sende sıkma canını daha fazla sende topla kendini.

Günaydın bende öyt çalışıyorum bugun full tekrar yapacağım bu dersi enes hoca var onun kampini uygulamayı düşünüyorum 1. gün ful konu tekrarı 2.gün full soru cozumu. tekrar ettigim dersten 1 soru bankasi bitirmek hedefim egitimden videolari bitirdim ama pek soru cozmeye firsatim olmadı şu 9 gün bunu yapip egitimde denemelere gecmeyi planlıyorum bizde alan olmadığı için eğitim bilimleri cok önemli

Bir günüm ziyan oldu sadece yani bilmiyorum hoca iyi anlatmış ama benim öğrenme stilime hitap etmedi ben bütün parça kavram haritalarıyla öğreten hocalardan daha çok verim alıyorum
Anladım canım. Onu bende yaşamıştım. Türkçe dersini bir kadın açmıştım. Resmen ekrana yansıttığı şeyleri okuyordu. Kitap okusam aynı şey demiştim.
Dün için üzüldüm. Umarım az da olsa biraz fayda sağlar.

Hangi hocayi dinlediniz merak ettim
Metin Şar... çok iyi geldi başta ama ne bileyim birde benim alt yapım yok bilgiler havada kalıyor bende... hoca bir dersin mantığını bütününü anlatması lazım o yüzden alt yapım olsa videoları kısa güzel aslında ...

Bütün parca butun seklinde kavram haritalariyla anlatan hoca cuneyt iltuş 1 kere dinledim oyle aklima kazınmış ki iki bucuk saatte tekrarimi bitirdim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…