KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Rüyamda engelli biriyle evleniyorum. Onu oda da yıkıyorum. Panik halinde telefonun yanında dursun deyip duruyor. Sonra bir kadın yanında çocuk seni öldürüceğim deyip bizim eve dalıyor. Ben hissediyorum. Birini öldürdüğü engelli kocam olmuş rüyamda bir de birini öldürmüş var mı böyle bir rüya. Offf çok kötü bir rüyaydı. Çok korktum. Annemleri şuan çok merak ediyorum. Bu saatte aranmaz da. 😩

Nette çok acayip yorumlar var. Hem iyi hem kötü moralim hepten bozuldu.
Hayrolsun canım lotusa katılıyorum rüyayla amel etme ben de ne kabuslar gördüm çok şükür tersi çıktı 😊
Elimden geldiğince çalışmaya calisiyorum bende egitimden denemelere gecmek için cikmis sorulari ve elimdeki soru bankalarını cozmeye calisiyorum sizde durum nasıl umarim her sey yolundadır 😊
kolay gelsin canısıı 😍
Hayırlı sabahlar kızlar dünde 8 video hedefimi tamamladım çok şükür eğer bugün de tamamlayabilirsem Öğretim yöntemi ve tekniklerini bitirmiş olucam inşAllah . Bugün eğitim kampının 3. Günü bu arada
süper gidiyosun azmini hiç bozma gerçekten helal 2 çocukla bu düzende gitmene hayranım inşallah hedefinden kat kat üstlerde olursun 😊 hepimizi oluruz innşallah 😊

Hayrolsun canım lotusa katılıyorum rüyayla amel etme ben de ne kabuslar gördüm çok şükür tersi çıktı 😊

kolay gelsin canısıı 😍

süper gidiyosun azmini hiç bozma gerçekten helal 2 çocukla bu düzende gitmene hayranım inşallah hedefinden kat kat üstlerde olursun 😊 hepimizi oluruz innşallah 😊
Tesekkur ederim canım 🥰🌸💕

kolay gelsin canısıı 😍

Annem dün gece çok rahatsızlanmış. Kötü olduğunu söylemişti ama doktora gidecekler pazartesi günü. Bugün dedemin, babaannemin, ninemin mezur üstüne gideceklermiş. Biraz duygusala bağladım sanırım.

Ne güzel olur bakalım hayırlısı 🙄. 28 mayıs 09.30. Tamam haberdar ederim.
Evet tahmin edebiliyorum zorlanmanı. Allahım kolaylıklar versin inşallah canım benim.Evet bayramda çok zor olur haklısın. Bayramdan sonra atarsın bebeyi okula sende dersin başına serilirsin 😊

28 mayıs 09.30 😬. Çok sağol canım darısı başınıza olsun inşallah ❤️
İnşallah canım dualarımız senle😊 stres yapma hiç. Her şey olacağına varır❤

Kizlar sunuda diyeyim telegram gruplari var ben pek uye olmuyorum ama pdf cenneti resmen bilmiyorsanız aklinizda bulunsun mutlaka kpss yazinca araba yerine gruplar çıkıyor

Napiyorsunuz kızlar ben bebişimi uyutuyorum ablası öğlen uykusuna izin vermedi uyandırdı yanlışlıkla tabiki :) şimdi uyuyacak yavrum mecbur ..

6 video izledim son kalan 2 videom soru çözüm videosu olacak böylece OYT BİTMİŞ oldu Elhamdülillah ama çorba oldu okuyup sesimi kaydedeyim diyorum ama içimden gelmiyor belki yaparım belli olmaz ... Yani bugün yapamam ama işte bakalım...artık biten 2 dersim var ölçme ve öyt hergun bunlarla ilgili 3-5 soru cozucem yarın öğrenme dersine geçerim büyük ihtimal Salih Yıldırım'ı seçtim umarım hata yapmiyorumdur aranızda dinleyen varmı hedefim öğrenmeyi 3 günde bitirmek olacak

Kızlarcım bayramınız mübarek olsun inşallah 🎊🎉😊 🎊🎉
Gene buruk bir bayramı karşıladık inşallah bir sonraki bayramımız daha güzel olur.
Allahım hepimizin isteklerini gönlüne göre versin inşallah 💕🌺🌸
Seninse bayramin mubarek olsun canım amin inşallah Rabbim daha guzel bayramlar görmeyi nasip etsin bizlere 💕🌸🤗🍬

Diğer kızçelerim sizinde bayramınız mübarek olsun nice sağlıklı mutlu huzurlu atanmış bayramlar görelim 🤗

Hayırlı bayramlar tatli kızlar :*

Eklentiler

• IMG-20210513-WA0011.jpg
    IMG-20210513-WA0011.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 24
ucukgenclik ucukgenclik nerdesinnn 🤔 iyisindir umarım

Nasılsınız kizlar bayram nasıl gidiyor 🥰 evde geçirilen bayramlar nasıl gidebilirse artık 🙄 ders calismak icin baya fırsat veriyor bizlere ama tam gaz calismaya devam atanmali bayramlar gorebilmek için 🙏🤗💐
Bayram mı ne bayramı?. Bayram ne arar la pandemide 🤪.
Biz o fırsatı çukulat yiyerek yedik 😂

X