- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.098
Keşke zamanında bunu yapsaymışım. Bu sefer müracaat edicem.Bunu bitirmen bile harika ..en kötüsünü düşünelim düz memur olunca kafan rahat olur calisir yine atanirsin Allah'ın izniyle :*
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke zamanında bunu yapsaymışım. Bu sefer müracaat edicem.Bunu bitirmen bile harika ..en kötüsünü düşünelim düz memur olunca kafan rahat olur calisir yine atanirsin Allah'ın izniyle :*
Hayrolsun canım lotusa katılıyorum rüyayla amel etme ben de ne kabuslar gördüm çok şükür tersi çıktıRüyamda engelli biriyle evleniyorum. Onu oda da yıkıyorum. Panik halinde telefonun yanında dursun deyip duruyor. Sonra bir kadın yanında çocuk seni öldürüceğim deyip bizim eve dalıyor. Ben hissediyorum. Birini öldürdüğü engelli kocam olmuş rüyamda bir de birini öldürmüş var mı böyle bir rüya. Offf çok kötü bir rüyaydı. Çok korktum. Annemleri şuan çok merak ediyorum. Bu saatte aranmaz da.
Nette çok acayip yorumlar var. Hem iyi hem kötü moralim hepten bozuldu.
kolay gelsin canısııElimden geldiğince çalışmaya calisiyorum bende egitimden denemelere gecmek için cikmis sorulari ve elimdeki soru bankalarını cozmeye calisiyorum sizde durum nasıl umarim her sey yolundadır
süper gidiyosun azmini hiç bozma gerçekten helal 2 çocukla bu düzende gitmene hayranım inşallah hedefinden kat kat üstlerde olursun hepimizi oluruz innşallahHayırlı sabahlar kızlar dünde 8 video hedefimi tamamladım çok şükür eğer bugün de tamamlayabilirsem Öğretim yöntemi ve tekniklerini bitirmiş olucam inşAllah . Bugün eğitim kampının 3. Günü bu arada
Tesekkur ederim canımHayrolsun canım lotusa katılıyorum rüyayla amel etme ben de ne kabuslar gördüm çok şükür tersi çıktı
kolay gelsin canısıı
süper gidiyosun azmini hiç bozma gerçekten helal 2 çocukla bu düzende gitmene hayranım inşallah hedefinden kat kat üstlerde olursun hepimizi oluruz innşallah
Annem dün gece çok rahatsızlanmış. Kötü olduğunu söylemişti ama doktora gidecekler pazartesi günü. Bugün dedemin, babaannemin, ninemin mezur üstüne gideceklermiş. Biraz duygusala bağladım sanırım.Hayrolsun canım lotusa katılıyorum rüyayla amel etme ben de ne kabuslar gördüm çok şükür tersi çıktı
kolay gelsin canısıı
süper gidiyosun azmini hiç bozma gerçekten helal 2 çocukla bu düzende gitmene hayranım inşallah hedefinden kat kat üstlerde olursun hepimizi oluruz innşallah
İnşallah canım dualarımız senle stres yapma hiç. Her şey olacağına varır❤Ne güzel olur bakalım hayırlısı . 28 mayıs 09.30. Tamam haberdar ederim.
Evet tahmin edebiliyorum zorlanmanı. Allahım kolaylıklar versin inşallah canım benim.Evet bayramda çok zor olur haklısın. Bayramdan sonra atarsın bebeyi okula sende dersin başına serilirsin
28 mayıs 09.30 . Çok sağol canım darısı başınıza olsun inşallah
İnşallah canım dualarımız senle stres yapma hiç. Her şey olacağına varır❤
Sağol canım. Teşekkür ederim.Burda vajinismus olanlara yardim ediyorum grubumuz var buraya pek fırsatım olmuyor ucukgenclik gecmis olsun Allah sifa versin canım
Kesinlikle herkes yensin istiyorum bu hastalığıSağol canım. Teşekkür ederim.
Sana da kolay gelsin. Kadın olmak zor.
Seninse bayramin mubarek olsun canım amin inşallah Rabbim daha guzel bayramlar görmeyi nasip etsin bizlereKızlarcım bayramınız mübarek olsun inşallah
Gene buruk bir bayramı karşıladık inşallah bir sonraki bayramımız daha güzel olur.
Allahım hepimizin isteklerini gönlüne göre versin inşallah
Bayram mı ne bayramı?. Bayram ne arar la pandemide .ucukgenclik nerdesinnn iyisindir umarım
Nasılsınız kizlar bayram nasıl gidiyor evde geçirilen bayramlar nasıl gidebilirse artık ders calismak icin baya fırsat veriyor bizlere ama tam gaz calismaya devam atanmali bayramlar gorebilmek için