- 3 Ekim 2016
- 890
- 1.619
- 31
Bunalım hali canım boş ver güzel şeylere dönelim en iyisiİnşallah canım. Hepimiz en güzel yerlerde çalışıyor olalım seneye bu zamanlarda.
Senin niye moralin bu kadar bozuk sende sıkma canını daha fazla sende topla kendini.
Bunlar ölçme değerlendirme dersi mi? İstatistik dersinde bu tarz soruları görmüştüm bende.Kızlar şu sorulara bi bakar mısınız
İlk soruya baktım vaktim yok kuzum vaktim olunca gün içinde atarım cevap atilmazsa şunu atayim ama anlaşılmaz yazdımKızlar şu sorulara bi bakar mısınız
Ölçme canım 3 tanesi.Bunlar ölçme değerlendirme dersi mi? İstatistik dersinde bu tarz soruları görmüştüm bende.
Ay ven bu tip soruyu hiç görmedim ilk kez denk geldimİlk soruya baktım vaktim yok kuzum vaktim olunca gün içinde atarım cevap atilmazsa şunu atayim ama anlaşılmaz yazdım
İstatistik sorularına benziyor. Neyse dersi doğru bilmek bile benim için lüks.Ölçme canım 3 tanesi.
Ay ven bu tip soruyu hiç görmedim ilk kez denk geldimen iyisi sözellere bakın ben bunlardan soru çözümü izleyim.
İstatistik sorularına benziyor. Neyse dersi doğru bilmek bile benim için lüks.Kızlar işiniz valla zor.
Cevaplar doğrumu kuzum bak bir ben böyle düşündümKızlar şu sorulara bi bakar mısınız
Sen bitirirsin sadece panikleme. Hem 8 video az değilki canım.Bugün toplam 7 video konu anlatımı 1 video soru çözümü izledim ..minimum hedefim buydu zaten yarında yapabilirm umarım yoksa konularımi bitirmeyi yetiştiremicem
Zaten ölçmede istatistik olarak geçiyor bu konular
3-ECevaplar doğrumu kuzum bak bir ben böyle düşündüm
Bencede daha basit ben daha ölçmeyi çalıştım sadece ..ama 45 i anladim D olmasını zaten diğeri sola çarpık o daha başarısız olmalı doğru ben şıkları tamamını okumadim...3. soruya gelecek olursak o ölçme ile ilgili değil galiba daha bitmedi benim konularım malesef yandım Allah video izliyorum yetişirse3-E
38-C
39-E
45-D miş canım.
Yenilenmiş taksonomide son basamak değerlendirme değil sentez. Ama yine de E bana çok mantıksız geldi ben de B demiştim. Bana bu sorular çok zor geldi ya ösym daha basit soruyo bence
Ben almadım canım yazıcı var kpss watsap grubuna üyeyim oradan istiyorum atıyorlar yazıcı var bizde çıkarıp çözüyorum ...ama seneye alırım belki konularım bitince :)Kızlar 2021 basım kpss denemesi aldınız mı?
Hmm. Daha güzel. Ortak çözüp sıralama yapıyor musunuz?Ben almadım canım yazıcı var kpss watsap grubuna üyeyim oradan istiyorum atıyorlar yazıcı var bizde çıkarıp çözüyorum ...ama seneye alırım belki konularım bitince :)
Yok ya öyle sıradan bir grup soru felan paylaşıyorlar ...bilemediklerimizi yazıyoruz felan işte arada cevap veriyorum bende müsait oldukça veya alıştırma yapma amaçlı soru atanlarda oluyor öyle işteHmm. Daha güzel. Ortak çözüp sıralama yapıyor musunuz?
Hmm güzel bir paylaşım alanı.Yok ya öyle sıradan bir grup soru felan paylaşıyorlar ...bilemediklerimizi yazıyoruz felan işte arada cevap veriyorum bende müsait oldukça veya alıştırma yapma amaçlı soru atanlarda oluyor öyle işte
İnternetten buldum öyle kpss watsap grubu :)Hmm güzel bir paylaşım alanı.