KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Hayrolsun canım lotusa katılıyorum rüyayla amel etme ben de ne kabuslar gördüm çok şükür tersi çıktı
Elimden geldiğince çalışmaya calisiyorum bende egitimden denemelere gecmek için cikmis sorulari ve elimdeki soru bankalarını cozmeye calisiyorum sizde durum nasıl umarim her sey yolundadır
kolay gelsin canısıı
süper gidiyosun azmini hiç bozma gerçekten helal 2 çocukla bu düzende gitmene hayranım inşallah hedefinden kat kat üstlerde olursun hepimizi oluruz innşallah

Tesekkur ederim canım

Annem dün gece çok rahatsızlanmış. Kötü olduğunu söylemişti ama doktora gidecekler pazartesi günü. Bugün dedemin, babaannemin, ninemin mezur üstüne gideceklermiş. Biraz duygusala bağladım sanırım.

İnşallah canım dualarımız senle stres yapma hiç. Her şey olacağına varır❤

Kizlar sunuda diyeyim telegram gruplari var ben pek uye olmuyorum ama pdf cenneti resmen bilmiyorsanız aklinizda bulunsun mutlaka kpss yazinca araba yerine gruplar çıkıyor

Napiyorsunuz kızlar ben bebişimi uyutuyorum ablası öğlen uykusuna izin vermedi uyandırdı yanlışlıkla tabiki :) şimdi uyuyacak yavrum mecbur ..

6 video izledim son kalan 2 videom soru çözüm videosu olacak böylece OYT BİTMİŞ oldu Elhamdülillah ama çorba oldu okuyup sesimi kaydedeyim diyorum ama içimden gelmiyor belki yaparım belli olmaz ... Yani bugün yapamam ama işte bakalım...artık biten 2 dersim var ölçme ve öyt hergun bunlarla ilgili 3-5 soru cozucem yarın öğrenme dersine geçerim büyük ihtimal Salih Yıldırım'ı seçtim umarım hata yapmiyorumdur aranızda dinleyen varmı hedefim öğrenmeyi 3 günde bitirmek olacak

Bugün gec uyandım saat 12 de başladım derse ancak saat 3 e kadar çalışıp bebislerime vakit ayiricam inşallah ..hedefimi umarım yapabilirim yinede
2 video izledim simdilik

Kızlarcım bayramınız mübarek olsun inşallah
Gene buruk bir bayramı karşıladık inşallah bir sonraki bayramımız daha güzel olur.
Allahım hepimizin isteklerini gönlüne göre versin inşallah
Seninse bayramin mubarek olsun canım amin inşallah Rabbim daha guzel bayramlar görmeyi nasip etsin bizlere

Diğer kızçelerim sizinde bayramınız mübarek olsun nice sağlıklı mutlu huzurlu atanmış bayramlar görelim

Bayram mı ne bayramı?. Bayram ne arar la pandemide .
Biz o fırsatı çukulat yiyerek yedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…