Ahahaha ay hic güleceğim yoktuBayram mı ne bayramı?. Bayram ne arar la pandemide.
Biz o fırsatı çukulat yiyerek yedik
Evet aynen öyle oluyor çukulat ve kitaplar sonra tekrar çukulatAhahaha ay hic güleceğim yoktusessiz görünce burayi sorayim dedim kpss maduresinin bayrami olmaz zaten ders çalışır onlar
İyiyim canım. Dip köşe temizliği yaptım. Anayasa çalışmaya devam ettim. Sizler nasılsınız? Bayramınız mübarek olsun kızlar.ucukgenclik nerdesinnn iyisindir umarım
Nasılsınız kizlar bayram nasıl gidiyorevde geçirilen bayramlar nasıl gidebilirse artık ders calismak icin baya fırsat veriyor bizlere ama tam gaz calismaya devam atanmali bayramlar gorebilmek için
Evet aynen öyle oluyor çukulat ve kitaplar sonra tekrar çukulat.
Sende durumlar nasıl?
İyiyim canım. Dip köşe temizliği yaptım. Anayasa çalışmaya devam ettim. Sizler nasılsınız? Bayramınız mübarek olsun kızlar.
Sağol canım seninde mübarek olsun inşallahİyiyim canım. Dip köşe temizliği yaptım. Anayasa çalışmaya devam ettim. Sizler nasılsınız? Bayramınız mübarek olsun kızlar.
Allah kolaylık versin canımIyiyim bende napayim bir yandan ders calismaya calisiyorum bir yandan ev sorumlulugu bir yandan iş yuvarlanip gidiyorum bu üçlü arasında
Teşekkür ederim canım çok mutlu oldum
Sendede varmı kpss lik olaylarKızlar merhaba ben de bazen topiğinizi okuyorum. Çok iyi gidiyorsunuz, herkese başarılar dilerim:))
Evet hocam bende de var. B grubu olduğundan 2022de gireceğim sınava. Yine de sizden ilham alıp çalışmaya çalışıyorum :)Sendede varmı kpss lik olaylar
Yaaa kendimi çok değişik hissettim sen hocam deyince yaşlandım mı ne artıkEvet hocam bende de var. B grubu olduğundan 2022de gireceğim sınava. Yine de sizden ilham alıp çalışmaya çalışıyorum :)
Tabi, ara ara girip okuyorum. Paylaşım yapmaya çalışırım ben de. Aynen hocam inşallah en kısa zamanda emeklerimizin karşılığını alırız :)Yaaa kendimi çok değişik hissettim sen hocam deyince yaşlandım mı ne artık.
Sanada bolca başarılar diliyorum. Burada aslında hepimiz birbirimizden ilham alıyoruz. Eğer sende bize destek olmak adına paylaşım yapmak istersen her zaman açığız ilhamlara.
Belki 2021 belki 2022 belki 2023 - 2024 farketmez inşallah atanacağız hep beraber. Allah hepimize hayırlısıyla en kısa zamanda atanabilmeyi nasip etsin
Kız a nerede? Benmi göremedim yoksaKızlar bir şey sorucam. Soru hatalı mı sizce. Yoksa benim hatırlamadığım gene bir özellik mi var?
A yıda geçtim zaten soru sıkıntılı gibi. Hiçbir değer vermemiş. Benim bildiğim yamuğun alanının tek bir bileşene bağlı formülü yoktur bu yüzden buda eksiklik. Alt tabanıyla üst tabanı birbiriyle orantılı değildir bir formülle. Zaten bu doğruların denklemleride verilmemiş. Bence es geç bunu boşver diğer sorularına bak canımKızlar bir şey sorucam. Soru hatalı mı sizce. Yoksa benim hatırlamadığım gene bir özellik mi var?
Bende o yüzden şok oldum ya. Denklem olsa 0 vericem eksenlerdeki noktaları bulucam yok. İyi o zaman sorun bende değil soruda.Kız a nerede? Benmi göremedim yoksa