- 6 Şubat 2021
- 3.243
- 8.828
Kızlar nasıl gidiyor????
Evet farkındayım bunun ve ne deyip senin iyi hissetmeni sağlarım bilemedim .Ben günlerdir pek iyi değilim neyse açmıcam aynı konuları ciddi psikolojik bunalımdayım ama napıcam çıkıcaaam kitaplarım da geldi çok şükür bugün ölçmeyi bitirip eğitime son veriyorum ve fizik+coğrafya başlıcam. Msjları az buçuk okuyabildim hepinizi çoook seviyorum okuduğumda dedim ki yaa şu üzücü msjlar veya ne bileyim şöyle çalıştım böyle eksik kaldı vs msjlarının hepsi sınav açıklandığında kızlaaaaaaar 80-90 puan aldııııım diye havalara uçuşla 20.yim 50.yim 300.yüm artık neyse atanacak ya da ucukgenclik senin için de çok iyi sayılacak annenin övüneceği sıralama ve puanlarla bitecek innnşallah şuraya atandım buraya girebiliyorum diye bitecek mübarek kadir gecesinde kabul olsun dualarımız amiiin
Konuşmayınca iyi olacaksan hiiç açmayalım. Dediğin gibi o halde yeni ciciş kitapları açalım .
Oo eğitimi bitirmişiz demek . Maşallah kız sana bozuk psikolojiyle bunu yapan kendini toplayınca neler yapmaz ki. Haydi canım toparlan Akdeniz Ege kıyıları seni bekliyor o yaptığın teselliler senin içinde geçerli hatırla neydi bu yıl hedefimiz 65 65 73 veee en son 80 birlikteliğimizi bozmamak . İnşallah yapacağızda inanıyorum sende inan.
Seninde kadir gecen mübarek olsun inşallah sağolasın . Bende seni seviyorum canım benim . Kolaylıklar diliyorum her şey için