KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Teşekkür ederiz canım. Sizde hazırlanıyorsunuz sanırım. Sizede başarılar dilerim.
Hem bir işte calisip hem kpss çalışmaya çalışıyorum canım işim cok zor atamasi az olan bir bölüm felsefe grubu yinede elimden geleni yapmaya çalışıyorum en azindan alan yok diye avutuyorum kendimi bende burdaki herkese başarılar dilerim son 3 ay cok önemli baya ilerleyebiliriz sinava kadar

Aynen canım. Belki o azınlık arasında olursun ve tek işin olması gereken felsefe öğretmeni olursun inşallah.

Aynen onu bende diyorum ya ama işte hayat döngüsü o zamanda paralarımızı sayarken keşke üni okusaydık deriz .
Ben yeni öğrendim uçlarının slikonla yapıştırıldığını ben özel tokası var sanıyordum . Evet canım güzel olur saçların hava görmez, beslenir, uzar, yıpranmaz
Kızlar kedi sanırım küs hiçbir şey yiyip içmedi bu saat oldu. Açlıktan karnından ses geliyor yavrunun.
Peki en sevdiği yiyeceği versen? Pişmiş balık filan
Allah kolaylıklar versin, gönlüne göre olur inşallah.
Evet haklısın 3 ay 3 aydır, 3 gün 3 gündür hafife almamak lazım

Bende kuaförde öğrendim. Yoksa bende başka bir yapıştırıcı var sanıyordum.
Bende öyle yaptım. Kremadan yapılma ödül mamasını normal mamasına karıştırıp verdim. Bitirene kadar başında durdum, üç tanecik kaldı. Tabağı bitirdi. Yoksa o yemedi diye bende 8.30'a doğru yedim onu bekledim karnını doyurana kadar. Şimdi gene uyuyor yanımda küçük yavruya.

Amin hepimizin insallah cok tesekkur ederim

Cümle türlerini bitirdim arkadaşlar 8 konum kaldı önder hocadan sonra Aker hcoa videolarınıda izleyip Türkçe'ye son veririm inşallah ...uçuk gençlik ne kadar nazlıymis yavrun öyle hemen kusuveriyor
Evet o biraz öyledir. Nazlı bebek o ya. Beni hayata bağlayan en önemli varlık.
Bende bugün alana yavaştan başlayayım deyip videolar araştırayım dedim. Sen ne güzel izleyip yorum yapıyorsun. Darısı benim başıma diyorum anca bende. ☺

Yaa ne tatlısın . Kedide olsa canlı ne güzel bakıyorsun. Sevindim yemesine pisiciğin.

Bu arada özel sektorde malesef lise mezunu insanlar , üni mezunu insanları ezmeye çalışıyor bundan bir haz alıyorlar aşağılık kompleksi olduğunu düşünüyorum bu mobbingi bende yaşadım özel sektörde meslek hayatımın ilk yıllarında malesef 4 arkadaşımla beraber dava açmıştım bu yüzden o kadına ...ama Hacettepede çalışırken kızlar çevremde hep kaliteli insanlar vardı ne kadar canım ciksada çalışmaktan gurur duydum meslegimle iş arkadaslarimla çünkü hepsi kendini sürekli gelistiren kültürlü insanlardı.. bu yüzden devlete girmek gerek en azından kendi seviyende kişilerle catisirsin, özelde olaylar çok seviyesizlesiyor bu tür kişiler yüzünden..

Yaa ne tatlısın . Kedide olsa canlı ne güzel bakıyorsun. Sevindim yemesine pisiciğin.
O yemeseydi hala yemezdim herhalde. Bilmiyorum kendimi suçlu hissettim. O annemlerle gideceğini sanıyordu. Kolinin içine girip duruyordu. Köydede arkadaşları var annemin finnuri dediği bir dişi kedi var annem ondan bahsedince direk hareketleniyor, şapşik kedim.

Annelik sadece dogurmakla olmuyor senim damarlarında annelik akıyor annesin zaten maşallah çok hoşuma gitti kediye olan merhametin şefkatin Allah'ım sağlık sıhhat versin yavruna

Senin adına hem üzüldüm hem sevindim ne güzel birbirinize destek olmuşsunuz. Ben direk pes etmeye karar verdim. Özel sektör her zaman tetikte olman gerektiğini öğretiyor insana. Sana katılıyorum.

Annelik sadece dogurmakla olmuyor senim damarlarında annelik akıyor annesin zaten maşallah çok hoşuma gitti kediye olan merhametin şefkatin Allah'ım sağlık sıhhat versin yavruna
Çok teşekkür ederim. Sizin böyle düşünmeniz beni o kadar çok mutlu ettiki kendimi şuan daha iyi hissetmeme neden oldu.

Senin adına hem üzüldüm hem sevindim ne güzel birbirinize destek olmuşsunuz. Ben direk pes etmeye karar verdim. Özel sektör her zaman tetikte olman gerektiğini öğretiyor insana. Sana katılıyorum.
Dava açtım ama geri meslege dönmem zor oldu korktum mobbing çok kotu bir şey iftira vs bir çok şeye maruz kaldım ama etme bulma dünyası benim sonum iyi çok şükür .. onunki kötüdür eminim bir çok kişiye kötülüğü dokundu o iftiralar türlü oyunlar vs neyse işte

Ben öyle o kadar şeye maruz kalmadım ama kızın patrona yazması gece gündüz patron diye yanıp tutuşması babasının ağzına girmesi. Bende direk dişiliğini kullandı elde edip biz bize yeteriz boşver onu ben daha çok çalışırım modu yaptı. Sürekli arkamdan dedikodumu yaptılar. Aşağlamalar oldu ama ben daha ilerisini duymamak için direk istifa ettim. Aman tanrım canım benim ya. Tamam unut o günleri boşver. Ben bile hatırlayınca sinirim bozuluyor. Senin için neler neler geliyordur aklına.&

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…