- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.098
Teşekkür ederiz canım. Sizde hazırlanıyorsunuz sanırım. Sizede başarılar dilerim.
Selam kızlar tam bunu izliyordum konunuz uzerine geldi izlemeyenler varsa diye paylasmak istedim baya faydali bir hoca motive ediyor
Hem bir işte calisip hem kpss çalışmaya çalışıyorum canım işim cok zor atamasi az olan bir bölüm felsefe grubu yinede elimden geleni yapmaya çalışıyorum en azindan alan yok diye avutuyorum kendimiTeşekkür ederiz canım. Sizde hazırlanıyorsunuz sanırım. Sizede başarılar dilerim.
Aynen canım. Belki o azınlık arasında olursun ve tek işin olması gereken felsefe öğretmeni olursun inşallah.Hem bir işte calisip hem kpss çalışmaya çalışıyorum canım işim cok zor atamasi az olan bir bölüm felsefe grubu yinede elimden geleni yapmaya çalışıyorum en azindan alan yok diye avutuyorum kendimibende burdaki herkese başarılar dilerim son 3 ay cok önemli baya ilerleyebiliriz sinava kadar
Insallah çok tesekkur ederim. Rabbim sizinde gonlunuzdekini hayirlisiyla nasip etsin, kolaylik versin..Aynen canım. Belki o azınlık arasında olursun ve tek işin olması gereken felsefe öğretmeni olursun inşallah.
Amin canım. Çok sağol.Insallah çok tesekkur ederim. Rabbim sizinde gonlunuzdekini hayirlisiyla nasip etsin, kolaylik versin..
Aynen onu bende diyorum ya ama işte hayat döngüsü o zamanda paralarımızı sayarken keşke üni okusaydık derizAynen liseli kız. Okulu bile bitirmemiş kız. Okulu bıraktı iş için. Ne merakmış be keşke bende okumasaymışım diyorum.
Silikon tabancası vardı babamın onu buldum. Eve kapanınca bir günde biter gibime geliyor. Benim zaten saçlar ince telli az. Bende güçlensin istiyorum.
Peki en sevdiği yiyeceği versen? Pişmiş balık filanKızlar kedi sanırım küs hiçbir şey yiyip içmedi bu saat oldu. Açlıktan karnından ses geliyor yavrunun.
Allah kolaylıklar versin, gönlüne göre olur inşallah.Hem bir işte calisip hem kpss çalışmaya çalışıyorum canım işim cok zor atamasi az olan bir bölüm felsefe grubu yinede elimden geleni yapmaya çalışıyorum en azindan alan yok diye avutuyorum kendimibende burdaki herkese başarılar dilerim son 3 ay cok önemli baya ilerleyebiliriz sinava kadar
Bende kuaförde öğrendim. Yoksa bende başka bir yapıştırıcı var sanıyordum.Aynen onu bende diyorum ya ama işte hayat döngüsü o zamanda paralarımızı sayarken keşke üni okusaydık deriz.
Ben yeni öğrendim uçlarının slikonla yapıştırıldığını ben özel tokası var sanıyordum . Evet canım güzel olur saçların hava görmez, beslenir, uzar, yıpranmaz
Peki en sevdiği yiyeceği versen? Pişmiş balık filan
Allah kolaylıklar versin, gönlüne göre olur inşallah.
Evet haklısın 3 ay 3 aydır, 3 gün 3 gündür hafife almamak lazım
Amin hepimizin insallah cok tesekkur ederimAynen onu bende diyorum ya ama işte hayat döngüsü o zamanda paralarımızı sayarken keşke üni okusaydık deriz.
Ben yeni öğrendim uçlarının slikonla yapıştırıldığını ben özel tokası var sanıyordum . Evet canım güzel olur saçların hava görmez, beslenir, uzar, yıpranmaz
Peki en sevdiği yiyeceği versen? Pişmiş balık filan
Allah kolaylıklar versin, gönlüne göre olur inşallah.
Evet haklısın 3 ay 3 aydır, 3 gün 3 gündür hafife almamak lazım
Evet o biraz öyledir. Nazlı bebek o ya. Beni hayata bağlayan en önemli varlık.Cümle türlerini bitirdim arkadaşlar 8 konum kaldı önder hocadan sonra Aker hcoa videolarınıda izleyip Türkçe'ye son veririm inşallah ...uçuk gençlik ne kadar nazlıymis yavrun öyle hemen kusuveriyor
Yaa ne tatlısınBende kuaförde öğrendim. Yoksa bende başka bir yapıştırıcı var sanıyordum.
Bende öyle yaptım. Kremadan yapılma ödül mamasını normal mamasına karıştırıp verdim. Bitirene kadar başında durdum, üç tanecik kaldı. Tabağı bitirdi. Yoksa o yemedi diye bende 8.30'a doğru yedim onu bekledim karnını doyurana kadar. Şimdi gene uyuyor yanımda küçük yavruya.
O yemeseydi hala yemezdim herhalde. Bilmiyorum kendimi suçlu hissettim. O annemlerle gideceğini sanıyordu. Kolinin içine girip duruyordu. Köydede arkadaşları var annemin finnuri dediği bir dişi kedi var annem ondan bahsedince direk hareketleniyor, şapşik kedim.Yaa ne tatlısın. Kedide olsa canlı ne güzel bakıyorsun. Sevindim yemesine pisiciğin.
Senin adına hem üzüldüm hem sevindim ne güzel birbirinize destek olmuşsunuz. Ben direk pes etmeye karar verdim. Özel sektör her zaman tetikte olman gerektiğini öğretiyor insana. Sana katılıyorum.Bu arada özel sektorde malesef lise mezunu insanlar , üni mezunu insanları ezmeye çalışıyor bundan bir haz alıyorlar aşağılık kompleksi olduğunu düşünüyorum bu mobbingi bende yaşadım özel sektörde meslek hayatımın ilk yıllarında malesef 4 arkadaşımla beraber dava açmıştım bu yüzden o kadına ...ama Hacettepede çalışırken kızlar çevremde hep kaliteli insanlar vardı ne kadar canım ciksada çalışmaktan gurur duydum meslegimle iş arkadaslarimla çünkü hepsi kendini sürekli gelistiren kültürlü insanlardı.. bu yüzden devlete girmek gerek en azından kendi seviyende kişilerle catisirsin, özelde olaylar çok seviyesizlesiyor bu tür kişiler yüzünden..
Çok teşekkür ederim. Sizin böyle düşünmeniz beni o kadar çok mutlu ettiki kendimi şuan daha iyi hissetmeme neden oldu.Annelik sadece dogurmakla olmuyor senim damarlarında annelik akıyor annesin zaten maşallah çok hoşuma gitti kediye olan merhametin şefkatin Allah'ım sağlık sıhhat versin yavruna
Dava açtım ama geri meslege dönmem zor oldu korktum mobbing çok kotu bir şey iftira vs bir çok şeye maruz kaldım ama etme bulma dünyası benim sonum iyi çok şükür .. onunki kötüdür eminim bir çok kişiye kötülüğü dokundu o iftiralar türlü oyunlar vs neyse işteSenin adına hem üzüldüm hem sevindim ne güzel birbirinize destek olmuşsunuz. Ben direk pes etmeye karar verdim. Özel sektör her zaman tetikte olman gerektiğini öğretiyor insana. Sana katılıyorum.
Ben öyle o kadar şeye maruz kalmadım ama kızın patrona yazması gece gündüz patron diye yanıp tutuşması babasının ağzına girmesi. Bende direk dişiliğini kullandı elde edip biz bize yeteriz boşver onu ben daha çok çalışırım modu yaptı. Sürekli arkamdan dedikodumu yaptılar. Aşağlamalar oldu ama ben daha ilerisini duymamak için direk istifa ettim. Aman tanrım canım benim ya. Tamam unut o günleri boşver. Ben bile hatırlayınca sinirim bozuluyor. Senin için neler neler geliyordur aklına.&Dava açtım ama geri meslege dönmem zor oldu korktum mobbing çok kotu bir şey iftira vs bir çok şeye maruz kaldım ama etme bulma dünyası benim sonum iyi çok şükür .. onunki kötüdür eminim bir çok kişiye kötülüğü dokundu o iftiralar türlü oyunlar vs neyse işte