Bence stresini saçından çıkaracak gibi görünüyorsun yapmaKendimi mıy mıy insanlar gibi hissediyorum artık. Nedense saçım çok ağır geliyor. Daha yeni uçlarından aldım oysaki hafifledi. Fakat bugün sanki beynimi aşağya çekiyor. Ne yapsam gene mi kestirsem. Sonra psikolojim daha da bozulur mu ay karışık kafam beynim. Sinirim bozuldu. Tam kapanma olursa annemler gidemicek. Öteki türlü bekleme bile beni delirtiyor. Çıldırıcağımmm.
Bende ondan korkuyorum. Kararsız annem beni hepten delirtiyor.Bence stresini saçından çıkaracak gibi görünüyorsun yapmasonra canının sıkıntısı geçince pişman olursun
Annen karar verene kadar saçına bir şey yapmama kararı alBende ondan korkuyorum. Kararsız annem beni hepten delirtiyor.
Saçlar önemli saçlara dokunmak yokBende ondan korkuyorum. Kararsız annem beni hepten delirtiyor.
Zorbuisler Nirdesin tülaaaay nerdesin nolur gel noluuuuuuur aaaaaa
Ayyy inşallah gönlüne göre güzeel gözlü (içimden geldi) bi yavruşun olur tez zamandaAynen valla ben kendim bakarım çocuğuma da bakıcı da tutarım ama bı atansam özelde çok zor evlilik vs... Dua edin benim için bian önce sağlıcakla olsun bebiş çok zor bı surec su tüp bebek hem maddi hem manevi rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin .. seninki de sağlıcakla büyüsün inşallah
Çok sağolasın teşekkür ederim seninde hayırlı olsun delikler bı sene boyunca ama çıkarmamaya çalış küpeleri ben ilk deldirdigimde iki üç gün hiç takmamistim kapandı gittim bida deldirdim şimdi hiç kapanmiyoyettim garii sağ baştan sayıyoruuum. Beeeen kulağımı deldirdiiiim sağda 3 delik var şimdi aslında üstteki biraz fazla yukarda oldu gibi ama neyse acı çektim biraz o yüzden orayı çok fazla sevicem
Ayyy inşallah gönlüne göre güzeel gözlü (içimden geldi) bi yavruşun olur tez zamandahiiç yorucu olmayan bi tedavi olur dua ederiz tabi kiii
Hayırlı olsunyettim garii sağ baştan sayıyoruuum. Beeeen kulağımı deldirdiiiim sağda 3 delik var şimdi aslında üstteki biraz fazla yukarda oldu gibi ama neyse acı çektim biraz o yüzden orayı çok fazla sevicem
Yok yok. Sonunda karar açıklandı. Annemler yarın gidiyor. Perşembe teyzemler geliyor. Anneannem hepsi köyde buluşuyor. Cidden çalışma devesi her şey bitmişti. Şimdi daha rahatladım.Annen karar verene kadar saçına bir şey yapmama kararı alNasıl fikir ama
Dalga geçiyorum ama biraz kafan dağılsın diye yoksa baya baya modunu düşürüyorsun farkındayım. Modun düşerse ders çalışmaya gücün kalmaz o yüzden kafamıza takmamaya çalışıyoruz
Yok yok saçlara bir gram dokunmuycam. Belki de biraz daha kesip Afrika örgüsü yaptırıp saç derdini unutabilirim de.Saçlar önemli saçlara dokunmak yok
Ovvvv bensiz mi delirdin senyettim garii sağ baştan sayıyoruuum. Beeeen kulağımı deldirdiiiim sağda 3 delik var şimdi aslında üstteki biraz fazla yukarda oldu gibi ama neyse acı çektim biraz o yüzden orayı çok fazla sevicem
Ayyy inşallah gönlüne göre güzeel gözlü (içimden geldi) bi yavruşun olur tez zamandahiiç yorucu olmayan bi tedavi olur dua ederiz tabi kiii
Gidiyordu güzelim saçlarYok yok. Sonunda karar açıklandı. Annemler yarın gidiyor. Perşembe teyzemler geliyor. Anneannem hepsi köyde buluşuyor. Cidden çalışma devesi her şey bitmişti. Şimdi daha rahatladım.
Nasıl yapacaksın sentetik saç mı sipariş edeceksin? Ben yapmıştım çok güzel oluyor ancak sabah kahvaltı sonrası başlamıştım akşama kadar sürmüştü. Bir hafta kullandım bu süreçte sürekli duşda aldım bir şey olmuyor gerçekten. Ama saç ekleyerek örmek gerekiyor saçlarım gür ve uzun olmasına rağmen biraz kel gibi olmuştumBelki de biraz daha kesip Afrika örgüsü yaptırıp saç derdini unutabilirim de.
Tabi bu sefer kendim denicem.
Birazcık acıdıYok yok. Sonunda karar açıklandı. Annemler yarın gidiyor. Perşembe teyzemler geliyor. Anneannem hepsi köyde buluşuyor. Cidden çalışma devesi her şey bitmişti. Şimdi daha rahatladım.
Yok yok saçlara bir gram dokunmuycam. Belki de biraz daha kesip Afrika örgüsü yaptırıp saç derdini unutabilirim de.
Tabi bu sefer kendim denicem.
Ovvvv bensiz mi delirdin sen
Bayıldım, bu duruma inşallah bende başarırım. Çok acıdı deyince biraz korktum ama ayyy.
Bende zannediyorum üçüncü delik ötekinlerden uzakta baya daha tepede kendi uygarlığını kurduBirazcık acıdıyaa çok aralıklı oldu ama galiba ben göremedim yukardan olsun dedim fazla yukardan oldu kalemle çizdiği yerin üstüne yaptırdım saf gibi çok mu absürd duruyo yaa
Ayy yirimmmBende zannediyorum üçüncü delik ötekinlerden uzakta baya daha tepede kendi uygarlığını kurdu.
Gayet de iyi yeri bence mikroskopla incelenmedikçe belli olmaz emin ol canım
Diğerlerinin gözünün önünde olur belki ama emin ol aaaa bu 1 mm daha mı yukardaymış be demezlerAyy yirimmmbiraz obsesifim yaa bakamıyorum iyi ki hep gözümün önünde değil asla dayanamazdım iyi bari sevindim ☺
NıhahahaaaDiğerlerinin gözünün önünde olur belki ama emin ol aaaa bu 1 mm daha mı yukardaymış be demezler. Derlerse de o arkadaşları fizik bölümündeki optikçinin yanına asistan olarak veririz
Çalışma hevesim kaçmasın diye uğraşıcam.Gidiyordu güzelim saçlar. Yok yok o çalışma devedini sıkıca bağlı biryere kaçmasın sakın sınava kadar çok lazım
Nasıl yapacaksın sentetik saç mı sipariş edeceksin? Ben yapmıştım çok güzel oluyor ancak sabah kahvaltı sonrası başlamıştım akşama kadar sürmüştü. Bir hafta kullandım bu süreçte sürekli duşda aldım bir şey olmuyor gerçekten. Ama saç ekleyerek örmek gerekiyor saçlarım gür ve uzun olmasına rağmen biraz kel gibi olmuştumbu yüzden güzelim saçı bozdum. Sentetik saçı çok aramıştım ali express dışında bulamamıştım onuda istemedim çok uzun sürede geliyor. Öyle satan bir site bulursan varsa banada haber edebilir misin?
Aman Tanrım bayıldım. Mükemmel olmuş ve durmuş. Çok güzelllll. Birbirinden şık küpelerle doluşsun o minik delikler.Birazcık acıdıyaa çok aralıklı oldu ama galiba ben göremedim yukardan olsun dedim fazla yukardan oldu kalemle çizdiği yerin üstüne yaptırdım saf gibi çok mu absürd duruyo yaa
2008 türkçe mantık soruları geldi aklıma olsun canım. Sonuçta yapabilirdim benim dikkatsizliğim diyorsun. Bence kendini üzecek bir durum yok ve hergün daha başarıya yaklaşıyorsun.Hayırlı sabahlar kızlar bugün sıra 2008 kpss Türkçe denemesindeydi 40 dk 26 doğru 4 yanlış yaptım
3 soruyu daha, dikkatli davransaydim yapabilirdim
Şimdi hedefim Türkçe videolar bitene kadar en az 29 doğru yapmak bitince 30 yapmak inşallah olur bakalım netlerim gerçekten artmış galiba çok seviniyorum birde şaşırıyorum 29 yıllık hayatımda ilk defa dilbigisi anlıyorum işte tukceyi 23 netin üzerine çıkarıyorum ahh bu hocalar ben lisedeyken cikadaklardi karşıma şimdiki nesil çok şanslı istedikleri hocadan dinlerler ben hep kendi başıma kitaplardan öğrenmeye çalıştım devlet okulundaki hocalarda kötüydü ..işte dershanedede sadece fizik hocam iyiydi onunda bana tek yararı lisede fizikten 100 almam şeklinde oldu ..Allah razı olsun ama çok iyiydi kadın ya
Yeni nesil çok şanslı bu konuda ama yokluğun ne olduğunu bilmediği ve bazı yetişkinlerin ebeveyn olmayı öğrenememesinden bizden daha az şanslı olduklarını düşünüyorum. Bilinçli ve okumayı seven kişiler için bunlar veli nimet bence.Düşünün senelerdir kaç kitap çözdüm Türkçeden anlamadım bir 10 günlük kamp ile netim arttı hocaların farkı işte ya yeni nesil çok şanslı bu yönden ama sadece bu yönden şanslılar galiba bilemiyorum
Çok haklısın kuzum bende eşime diyorum hani Allah var kızıma alıyorum gücüm yettiğince ama aldığım her şeyden sonra anlatiyirum alacak gücü olamayanları bu yüzden sukretmemiz gerektiğini ve elimizdekileri güzelce kullanmamız gerektiğini..paylaşmayı da öğretiyorum en sevdiği kalemlerden arkadaşlarına hediye etti mesela şükürler olsun kızım şımarık değil bilinçli yetsitiriyorum, gerçekten kızım diye söylemiyorum çok vicdanlı merhametli ve önüne gelen her nimete saygılı..misal bir kağıt aldığında üzerine iki çizip atmaz önlü arkalı güzelce resim yapar.2008 türkçe mantık soruları geldi aklıma olsun canım. Sonuçta yapabilirdim benim dikkatsizliğim diyorsun. Bence kendini üzecek bir durum yok ve hergün daha başarıya yaklaşıyorsun.
Ben üç tane lise değiştiren biri olarak cidden o zamanki eğitim şartlarıyla şimdiki şartları kıyaslamanın bile doğru olmadığını düşünüyorum. Ben kırtasiyede ne varsa o testi alıp dönerdim. Hocama sormuştum ve bana biz konuya daha geçmedik diyip cvp vermemişti. Ben de ilkokuldayken annemin özel tuttuğu kimya hocam vardı onun sayesinde üniversite sınavında bile anlattığı konudan soru çözmüştüm, allah razı olsun ondan.
Yeni nesil çok şanslı bu konuda ama yokluğun ne olduğunu bilmediği ve bazı yetişkinlerin ebeveyn olmayı öğrenememesinden bizden daha az şanslı olduklarını düşünüyorum. Bilinçli ve okumayı seven kişiler için bunlar veli nimet bence.
Bu arada aklıma geldi. Nette video anlatan bir site vardı ama her hafta onun bir yayınını almak gerekiyordu şimdi ismi aklımda değil vitamin diye geliyor ama.